Görüş Bildir
Haberler
Her Renkten Seçtiğin Yiyeceklere Göre Sen Nasıl Havaların İnsanısın?

Her Renkten Seçtiğin Yiyeceklere Göre Sen Nasıl Havaların İnsanısın?

Easterling
22.05.2023 - 11:24

Seçtiğin renkli yiyecekler nasıl havaları daha çok sevdiğini ve nasıl havalarda kendini daha iyi hissettiğini ortaya çıkaracak. 

Hazırsan başlayalım! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle senden bu kırmızı yiyeceklerden birini seçmeni istiyoruz!

2. Şimdi de bu turuncu yiyeceklerden birini seç bakalım!

3. Sırada sarı yiyecekler var! Hangisini seçeceksin?

4. Bu yeşil yiyeceklerden birini seçmeni istesek?

5. Şimdi de bu mor yiyeceklerden birini seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sırada pembe yiyecekler var!

7. Bu beyaz yiyeceklerden hangisini seçeceksin?

8. Hadi bir de bu siyah yiyeceklerden birini seç!

9. Sona yaklaştık, bu kahverengi yiyeceklerden hangisi?

10. Son olarak bu rengarenk tabaklardan birini seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Karlı!

Hassas ve hoş bir ruha sahipsin. Yaptığın her şeyde dürüst olmak için ekstra bir çaba harcıyorsun. Asla bozmayacağın bazı ahlaki ve etik kuralların var. Yakında hayatının yeni bir dönemine gireceksin ve sonunda kendinle barışık olacaksın.

Fırtınalı!

Çevrendekileri şıka uğratan bir enerjiye sahipsin ve oldukça vahşi bir insansın. Hayatta çok yoğun bir insansın, çevrendeki insanlar da bunun farkında ve bu yüzden sana pek bulaşmıyorlar. Sürekli yeni fikirler var kafanda, ancak bu fikirlerin sadece bazıları hayata geçirmeye müsait. Ama sen hepsinin peşinden koşmaya hazırsın.

Güneşli!

Sen sağlam bir karaktere sahip olan bir insansın. Sadece varlığın ile tek başına bir odayı dolduruyor ve sen yokken her şey boş geliyor. Çevrene yaydığın enerji ile bir durumu çözebilir ya da bir sorun çıkarabilirsin. Öte yandan en umutsuz anlarda sevdiklerinin hayatına adeta güneş gibi doğup onların yanında olmaktan da asla geri durmuyorsun.

Sisli!

Geçmişte çok fazla incinmiş ve o yaraları hala taşıyan bir insansın. Öte yandan da tam bir hayalperestsin ve geçmişin izleri yüzünden içinde bu çelişkiyle yaşıyorsun. Anı yaşamak senin için bazen zor olabiliyor, ama çok yakında her şeyi geride bırakıp önüne bakmaya başlayacaksın. Biz sana inanıyoruz, sen de kendine inan!

Yağmurlu!

Biraz karamsar bir insan olsan da iyi niyetli ve kocaman kalbi olan bir insansın. Dünyayı olduğu gibi görüyorsun ve bu bazen senin için gerçekten zor olabiliyor. Çünkü çok düz bir insan olduğun için olaylara farklı bakış açısından bakabilecek birilerine sürekili ihtiyaç duyuyorsun.

Nemli!

Çok güçlü bir kişiliğe sahip olan bir insansın. Bazen bu diğer insanları rahatsız edebiliyor. Çünkü karşısındaki insan üzerinde karakteri ile ciddi bir tahakküm kurabilen bir yapın var. Gerçekte kim olduğunu bulmakta zorlanıyorsun ve iki dünya arasında sıkışıp kalmış hissediyorsun bazen kendini.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
199
102
53
22
21
16
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?