Görüş Bildir
Haberler
Her Nefret Dolu Mesaja Karşılık UNICEF’e 1 Dolar Bağışladı

etiket Her Nefret Dolu Mesaja Karşılık UNICEF’e 1 Dolar Bağışladı

Onedio Medya
12.11.2015 - 22:27 Son Güncelleme: 13.11.2015 - 14:17

Susan Carland, dini değerleri ve kendisiyle ilgili sosyal medya üzerinden gönderilen nefret mesajlarına üzülmek yerine, bu nefreti bir hayır işine dönüştürmüş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bigumigu'da yer alan habere göre Twitter ve Facebook üzerinden birçok nefret dolu mesaj aldığını belirten Avustralyalı öğretim görevlisi Susan Carland, bundan böyle aldığı her hakaret ve nefret içerikli mesaj için Unicef’e 1 Avustralya doları bağışta bulunacağını söyleyerek, hem sosyal medya Troll’lerini gıcık edecek hem de belki uzun vadede “benden olmayan”a karşı ön yargılı ve nefret dolu yaklaşımların önünü kesecek ilginç bir kampanya başlattı.

Troll’lere ters köşe

Troll’lere ters köşe

Mısır asıllı bir Avustralyalı olan sohbet programı sunucusu Waleed Aly’nin eşi olan Carland bir müslüman ve açıklamasına göre dini inancı hedef alınarak sosyal medya üzerinden aldığı hakaret dolu mesajlar öyle coşmuş ki, çareyi Troll’lere ters köşe yapmakta bulmuş, sonuçta ortaya ilham veren bu kampanya çıkmış.

Geçtiğimiz Ekim ayında açıkladığı kişisel hareketi için sosyal medyadaki takipçilerinden de büyük destek gören Carland, bugüne kadar Unicef’e 1.000 Avustralya dolarının üzerinde (Yaklaşık 2.000 TL) bağışta bulunmuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
407
43
17
10
7
4
0