Görüş Bildir
Haberler
Hep Kız Arkadaşı Tarafından Terk Edilen Erkeklerden Bahsettik! Ya Erkek Arkadaşı Tarafından Terk Edilen Erkekler ? İşte 10 Madde İle Eşcinsel İlişkilerde Ayrılık Sebebleri

Hep Kız Arkadaşı Tarafından Terk Edilen Erkeklerden Bahsettik! Ya Erkek Arkadaşı Tarafından Terk Edilen Erkekler ? İşte 10 Madde İle Eşcinsel İlişkilerde Ayrılık Sebebleri

NeverTrust
12.03.2017 - 15:22

Bizden nefret edin ama bize acımayın! (Ya da görmezden gelmeyin) 

Öncelikle bir eşcinsel olarak, toplumda eşcinsellerin görmezden gelinmeye çalışılması en büyük rahatsızlığım.  Sürekli kız arkadaşı tarafından terk edilen erkeklerin neler hissedeceği ile ilgili şeylerden bahsettik, güldük, eğlendik. Ama erkek arkadaşı tarafından terk edilen erkekler de vardır. Şimdi eşcinsel ilişkilerde terk edilme sebeblerine bir göz atalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çok efeminesin.

Evet çok efemine olmak bir terk edilme sebebi. Özellikle sevdiğiniz adam, (adam) gibi erkeklerden hoşlanıyorsa. Yani kadınsı hareketleriniz varsa, maalesef size katlanamaz.

2. Çok erkeksisin.

Evet çok fazla spesifik konular var bu alemde. Çünkü ayarı tutturamayan insan da çok fazla. Böyle olunca bu da üstteki içeriğin aksine, çok fazla erkeksi olan ve hatta işi ilerletip sevgilisiyle tesbih çekme yarışı yapmak isteyen bireyler olunca, ayrılık kaçınılmaz oluyor.

3. Açılmak.

Açılmak veya açık olmak (Out olmak) dış dünyaya karşı eşcinsel olduğunu gizlemeyen bireylere söyleniyor. Ve bunu yanlış bulan, kabul etmeyen sevgili terk etme konusunda hiç gecikmez. Çünkü bazılarında gizlilik takıntısı hastalık derecesinde.

4. Gay argosu ile konuşmak.

Lubunca diye bir terim var. Çoğunluk olarak sadece eşcinsellerin bildiği kelimeler ile konuşmakta bir ayrılık sebebi olabiliyor. Çünkü maalesef antiatik!

Örnek bir cümle: Sürekli laço koli arıyorsun tatlım. Similyası seni doyuracak birini bulursun umarım!

5. Gay barlardan çıkmamak.

Hetero ilişkilerde, sevgiliniz sürekli sadece karşı cinsin olduğu bir bara gitse tepkiniz ne olur? İşte bunun empatisini yaparsanız, bu örneği anlarsınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arayış sitelerinde ki profilleri kapatmamak.

Hornet, Grindr gibi gay arayış sitelerinde ki profili kapatmayıp, üstüne bir de; ben eğlencesine giriyorum (keh keh) bakıp çıkıyorum sevgilim diye bahane bulmak.

7. Kız arkadaşlarından kıskanmak.

Adam seninle birlikte, eşcinsel ve kızlardan hoşlanmıyor. Gidip kız arkadaşlarından kıskanırsan ve bunaltırsan terk eder haliyle.

8. Sınırlarına saygı göstermemek.

Konuyu çok fazla deşmeye gerek yok. Pasif olmak istemeyen (veya aktif) partnerine saygı göstermeyip, onu buna zorlamak çok geçerli bir ayrılık sebebi.

9. Biseksüel eğilimler göstermek.

Eşcinsellik ve heteroseksüellik ne kadar doğalsa, biseksüellik de aynı şekilde öyle. Ama bazıları bundan haz etmeyebilir. Zevkler ve renkler tartışılmaz. O yüzden bu da ayrılık sebeblerinden önemli bir tanesi.

10. Cinsel yönelimi ile barışık olmamak.

Evet klişe ama ülkemizde eşcinsel olmak zor. Bunun getirdiği büyük baskı ile başa çıkmayan ya da kendini kabullenemeyen bireyler, bir süre sonra ilişkide can sıkıcı olabiliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın