Görüş Bildir
Haberler
Hem Düğünleriyle, Hem de Doğumlarıyla Bereketli 2016 Yılında Anne Olan 14 Ünlü İsim

etiket Hem Düğünleriyle, Hem de Doğumlarıyla Bereketli 2016 Yılında Anne Olan 14 Ünlü İsim

Aylak Madam
14.12.2016 - 18:02

2016 yılı hem düğünleriyle, hem de doğumlarıyla oldukça bereketli bir yıldı. Kimileri aşklarıyla, kimileri ise aşklarının meyvesi çocuklarıyla bu yıla damgasını vurdu.

Karşınızda 2016 yılında aşkın en güzel hali olan anneliği tatma fırsatı yakalamış ünlü isimler;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Didem Uzel

1. Didem Uzel

Dört yıldır Selim Sarı ile mutlu bir evliliği olan Uzel, uzun zamandır hayalini kurduğu bebeğine 45 yaşında kavuştu. Aslan adını verdiği oğlu dünyaya gelerek, anne ve babasına dünyaları vermiş oldu. Ne diyelim güzel bir ömrü olsun!

2. Buse Terim

2. Buse Terim

2014 yılında Volkan Bahçekapılı ile hayatlarını birleştiren Buse Terim, 2016 yılında ilk annelik duygusunu yaşadı. Heyecanı her halinde belli olan Terim, 21 Ekim'de kızı Nil'i kucağına aldı. Duygularını ve mutluluğunu da, blogundan sevenleriyle paylaştı.

3. Blake Lively

3. Blake Lively

En tarz hamile unvanını hakkıyla taşıyan isim hiç şüphe yok ki, Blake Lively! Lively, ikinci bebeğinin hamilelik sürecinde de zevk sahibi bir kadın olduğunu her fırsatta dosta düşmana gösterdi. Sadece bu da değil; doğumu yaptığının ertesi günü, yakın arkadaşının düğününe katılarak da gönülleri bir kez daha fethetti. Dileriz ki cinsiyetini de, adını da sır gibi sakladıkları yeni bebekleri de annesine benzer!

4. Behati Prinsloo

4. Behati Prinsloo

Adam Levine ile imrenilesi evliliklerini bir bebek haberiyle taçlandıran Prinsloo, kuşkusuz ki gelmiş geçmiş en fit hamilelerden biriydi. 21 Eylül 2016 tarihinde minik kızı Dusty Rose Levine dünyaya geldi ve mutlu aile tabloları en kusursuzundan tamamlanmış oldu.

5. Black Chyna

5. Black Chyna

Black Chyna, annelik duygusunun yabancısı değil aslında. Hepinizin de bildiği gibi şimdilerde Kylie Jenner'la aşk yaşayan Tyga; eskiden Chyna'nın sevgilisiydi. Hatta bu ilişkiden çiftin bir de oğulları vardı. İlişkilerini yürütemeyen çift ayrıldı. Her ne hikmetse ikisi de aşkı Kardashianlar'da buldu.

Rob Kardashian ile nişanlı olan Chyna, hamile olduğu haberini açıklayana kadar tüm magazin dünyası bu ilişkinin yalan olduğuna inanıyordu. Meğer değilmiş. 10 Kasım'da gözlerini dünyaya açan kanlı canlı kanıtı karşınızda: Dream Renée Kardashian!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Megan Fox

6. Megan Fox

Kocası Brian Austin Green ile tam boşanacakken gelen hamilelik haberi herkesin kafasını karıştırmıştı. Fox'un büyüyen karnı belirdikçe, çiftin kopma noktasına varan ilişkisi ise düzelmeye başladı. 4 Ağustos'ta üçüncü çocuklarına kavuşan çift, boşanma kararını çoktan gündemlerinden kaldırdılar bile. Ne mutlu Journey River Green'e!

7. Bar Rafaeli

7. Bar Rafaeli

İnanılmaz bir düğünle hayatlarını birleştiren Rafaeli ve kocası Adi Ezra; evliliklerinin üçüncü ayında hamilelik haberini sevenleriyle paylaştılar. Victoria's Secret modeline yakışır bir hamilelik geçiren Bar Rafaeli, 11 Ağustos'ta kızı Liv Ezra'yı kucağına aldı. Nazar değmesin diye hiçbir fotoğrafını paylaşmasa da, Liv'in de en az annesi kadar güzel olduğuna bizim hiç şüphemiz yok!

8. Anne Hathaway

8. Anne Hathaway

Hathaway 2012 yılında gizli bir kutlamayla, Adam Shulman ile dünya evine girmişti. O günden beri evlilikleri Hollywood'un sansasyonu bol atmosferine rağmen, kusursuz bir şekilde devam etti. Çift, mutlu aile tablolarına 24 Mart tarihinde oğulları Jonathan Rosebanks Shulman'ı da dahil etti.

9. Chrissy Teigen

9. Chrissy Teigen

Dört yıldır birlikte olan Chrissy Teigen ve John Legend, 2013 yılında ilişkilerini nikah masasına taşıma kararı aldılar. 2016 yılında ise kendilerini ebeveyn olmaya hazır hissetmiş olacaklar ki, o müjdeli haberi tüm dünyayla paylaştılar. Teigen, her fırsatta huzur koktuğunu söylediği kızı Luna Simone Stephens'ı Nisan ayında dünyaya getirdi. Ona olan bu duygu yüklü bakışına bakılırsa, çok da iyi etti! 😊

10. Candice Swanepoel

10. Candice Swanepoel

Hamilelik döneminde güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen bir diğer isim ise Swanepoel oldu! Nişanlısı Hermann Nicoli ile ilk bebek heyecanını sonuna kadar yaşayan güzel model, minik oğlu Anacã'yı 5 Ekim tarihinde kucağına aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Tess Holliday

11. Tess Holliday

Güzellik standartlarına var gücüyle savaş açmış model Tess Holiday de, 2016'yı hamileliği ile selamlayan isimlerden biri oldu. Büyük beden model Holiday, tam bir David Bowie hayranı olduğu için, yeni doğan oğluna onun adını verdi: Bowie Juniper!

12. Emily Blunt

12. Emily Blunt

İngiliz aktris Emily Blunt ve eşi John Krasinski'nin ilk çocukları Hazel, 2 sene önce dünyaya gelmişti. Çift ebeveyn olma duygusunu çok sevmiş olacak ki, bir bebek daha dünyaya getirmeye karar verdiler. Tanıştırayım: Violet!

13. Liv Tyler

13. Liv Tyler

Liv Tyler ve nişanlısı Dave Gardner hoş bir sürprizle ikinci bir bebek beklediklerini sosyal medya hesaplarından açıkladılar. 8 Temmuz'da ise bu minik ailelerine yeni bir üye daha katıldı: Lula Rose Gardner!

14. Olivia Wilde

14. Olivia Wilde

Sosyal medyadan müjdeli haber veren ünlülerden bir diğeri de Wilde! Wilde ve nişanlısı Jason Sudeikis ikinci bebek bekledikleri haberini, diğer yeni nesil ebeveynler gibi, sosyal medya hesaplarından duyurdular. Otis adında bir oğulları olan çiftin, 11 Ekim 2016 tarihinde bir kız çocukları dünyaya geldi. Çift kızlarına Daisy Josephine Sudeikis adını verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
433
146
25
24
22
22
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
olgun temiz

2017 modasıda çocuğu çıkarttıkları yerin fotoğrafını paylaşmak olur bunların . orospuluğu businnes class yaşamak zanneden embesiller bunlar .

Gamze Çavdur

Black ne öyle ya sanki kalçalarında da çocuk taşıyor

jash jash

buse terim ne alaka lan amk siktirboktan sıradan insanın ne iş var orda babasının emeğinden çalıyor ballı velet