Görüş Bildir
Haberler
Helal Olsun Size! İhtiyaç Sahiplerinin Her Daim Yanında Olan ve Hepimize Umut Aşılayan Yardım Sever Ünlüler

Helal Olsun Size! İhtiyaç Sahiplerinin Her Daim Yanında Olan ve Hepimize Umut Aşılayan Yardım Sever Ünlüler

Meltem
17.08.2018 - 13:08 Son Güncelleme: 22.08.2018 - 09:58

Katıldıkları yardım kampanyaları, yaptıkları bağışlar ve kurdukları derneklerle hepimize 'Umut var!' dedirten ünlüleri sizler için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haluk Levent

1. Haluk Levent

Haluk Levent, ihtiyaç sahiplerinin imdadına koşan ve sosyal medya üzerinden örgütlenen AHBAP Derneği'ni kurdu. Yaşama hakkını temeline alan derneğin başındaki ünlü sanatçı sık sık yardım etkinlikleri düzenliyor.

🙏

2. Gülben Ergen

2. Gülben Ergen

Gülben Ergen'in öncülüğünde başlatılan Çocuklar Gülsün Diye kampanyasının devamı olarak Çocuklar Gülsün Diye Derneği kuruldu. Türkiye'de okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmayı amaçlayan dernekle ilgili son zamanlarda basına farklı haberler yansısa da açılan 37 anaokulu ne kadar çalıştıklarını gösteriyor.

3. Tarkan

3. Tarkan

Her ne kadar basında yer almasını istemese de Tarkan hem doğa sevgisi hem de yardım isteğiyle gönlümüze taht kurdu. Geçtiğimiz yıl yaz konserlerinden elde ettiği gelirin büyük kısmını şehit yakınlarına, şiddet mağduru kadınlara ve sokak hayvanlarına bağışladığı açıklanmıştı. Bunun yanı sıra, doğayı korumak için sık sık yardım kampanyalarına katılıyor ve açıklamalarıyla gerçek bir sanatçının nasıl olması gerektiğini gösteriyor.

4. Tuba Büyüküstün

4. Tuba Büyüküstün

UNICEF iyi niyet elçisi olan ve özellikle mültecilere yönelik çalışmalara aktif olarak katılan Tuba Büyüküstün, çocuk hakları için mücadele etti.

5. Seyfi Dursunoğlu

5. Seyfi Dursunoğlu

Seyfi Dursunoğlu, namıdiğer Huysuz Virjin tüm mal varlığını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışladı.

👏

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Beren Saat

6. Beren Saat

Kadın dayanışmasına verdiği destekle her daim göğsümüzü kabartan Beren Saat, Mor Çatı Vakfı'na 100 bin lira bağışladı.

🙏

7. Serenay Sarıkaya

7. Serenay Sarıkaya

Bağış kampanyalarında sık sık yer alan ve eşyalarını da bu kampanyaları için satışa çıkaran Serenay Sarıkaya'nın hayranları da yardım etkinlikleri düzenliyor.

8. Çağan Irmak

8. Çağan Irmak

Ünlü yönetmen Çağan Irmak TEMA Vakfı ile birlikte Evladın İçin Bir Ağaç Dik Projesi'ni gerçekleştirdi, çektiği kamu spotu ile Türkiye Engelliler Spor Yardım ve  Eğitim Vakfı'na destek oldu.

9. Fulden Uras

9. Fulden Uras

Epidermolozis bülloza olarak bilinen kelebek hastalığına yakalanan çocuklara yönelik yardım kampanyalarıyla bilinen Fulden Uras, Kelebek Çocuklar Derneği'ni kurdu. Ünlü şarkıcı dernek çatısı altında çalışmalarına devam ediyor.

10. Fazıl Say

10. Fazıl Say

Piyano virtüözü Fazıl Say, hem burs fonu ile gençlere yardımcı oluyor hem de yardım kampanyalarına destekleriyle gerçek sanatçının nasıl olması gerektiğini gözler önüne seriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gamze Özçelik

11. Gamze Özçelik

Kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile dünyanın dört bir yanına yardım götüren Gamze Özçelik, ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor.

12. Akrep Nalan

12. Akrep Nalan

Akrep Nalan olarak tanınan sanatçı Füsun Nalan Açın, yaşadığı evi Nesin Vakfı’na bağışladı. “Bir okul açsam diye düşündüm ama böyle bir servetim yok. Tek başına bireysel olarak bir şeyler yapmak çok zor ama bu konuda kurumlaşmış, bu konuya gönül vermiş insanlar var ve onlara destek vermek önemli” diyen Akrep Nalan, gelecek kuşak için çok doğru bir adım attığını şu sözlerle perçinledi: 'Dünya malı dünyada kalıyor. Bizden sonra gelecek kuşaklar iyi eğitim görürler, bu ülkeye faydalı bireyler olurlar, vatansever, Atatürkçü, aydın gençler olarak yetişirler. O gençlerin Nesin Vakfı’ndan yetişeceğine inanıyorum. İnandığım güzel çalışmalar yapan başka dernekler de var tabii ama ev bir tane olunca seçim yapmam gerekti hepsinin arasından araştırıp eledim ve Nesin Vakfı’nda karar kıldım.”

13. Ömür Gedik

13. Ömür Gedik

Muhtaç hayvanlar için kurduğu derneği HAÇİKO ile Türkiye'nin dört bir yanına ulaşan Ömür Gedik, hayvan haklarıyla ilgili çalışmalarıyla alkışı hak ediyor.

14. Mert Fırat

14. Mert Fırat

Oyunculuk dışında sosyal sorumluluk projelerine de gönül veren Mert Fırat, ihtiyaç sahibi bireyler için muhteşem bir proje olan İhtiyaç Haritası'nı başlattı.

🙏

BONUS: Keanu Reeves

BONUS: Keanu Reeves

Toplu taşıma kullanması, hayranlarıyla samimi fotoğraflar çekilmesi ve alçak gönüllü tavırlarıyla gönlümüze taht kuran Keanu Reeves Matrix filminden kazandığı 114 milyon doların 80 milyonunu film ekibine dağıtmıştı.

🙏

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu içerikler de ilginizi çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
139
59
8
5
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın