Görüş Bildir
Haberler
Hekimoğlu 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı ‘Karar Vermemiz Lazım!’

Hekimoğlu 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı ‘Karar Vermemiz Lazım!’

Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisinin yeni bölüm fragmanı merak ediliyordu. Başrollerinde Okan Yalabık, Ebru Özkan Timuçin Esen gibi oyuncuların olduğu Hekimoğlu, ilk yayınlandığı andan itibaren kendini büyük bir hayran kitlesi edindi. Sıra dışı doktor Ateş Hekimoğlu’nun hikayesini konu edinen Hekimoğlu dizisi 43. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hekimoğlu 43. Bölüm Fragmanı

Hekimoğlu Son Bölüm Yaşananlar

Hekimoğlu Son Bölüm Yaşananlar

Hekimoğlu ve İpek,  Amerika’da katıldıkları tıp sempozyumundan dönerken uçakta rahatsızlanan Koreli bir yolcuya yardım ederler. Vakanın sağlık durumunun giderek kötüleşmesine rağmen Hekimoğlu, ortada endişelenecek bir şeyin olmadığını düşünür. İpek ise uçakta bir salgın yaşanma ihtimalinden endişelidir. Uçağı geri döndürmek için elinden geleni yapar. Havada vaziyet giderek karmaşıklaşırken Hekimoğlu, bir uçak dolusu yolcuya ve elindeki kısıtlı imkanlara rağmen her şeyi başlatan Koreli yolcunun nesi olduğunu bulmak için elinden geleni yapar.

Hastanede ise ekip ve Orhan son derece ilginç bir vakayı Hekimoğlu olmadan çözmeye çalışır. Orta yaşlarda, sıradan bir kadın olan Figen ani gerçekleşen bilinç kaybı ile hastaneye getirilir. Ekip ve Orhan, kadının nesi olduğunu araştırırken Figen’in sağlık durumu giderek kötüleşir. Ve hikayesindeki anlatmadığı karanlık noktalar da bir bir açığa çıkar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın