Görüş Bildir
Haberler
Hekimoğlu 32. Bölüm Fragmanı

Hekimoğlu 32. Bölüm Fragmanı

Sunay Korkmaz
06.01.2021 - 14:01

Hekimoğlu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda; Hekimoğlu bir önceki vakayı çözemediğini düşünüp depresyona girmiştir. İpek ve Orhan vakayı çözdüğünü Ateş'e söyleyip söylememekte kararsızdır. Öte yandan İpek, Hekimoğlu'na yeni kız arkadaşı konusunda uyarıda bulunur. İşte Hekimoğlu 32. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hekimoğlu 32. Bölüm Fragmanı

Hekimoğlu Son Bölüm Özeti

Hekimoğlu Son Bölüm Özeti

Vurulduktan sonra hastaneye dönen Hekimoğlu, iki vaka birden almaya karar verir. Hekimoğlu’ndaki tek değişiklik iki vakayı aynı anda kabul etmesi değildir. Hekimoğlu hastaları iyileştirmeye çalışırken, bir yandan da İpek’in peşine düşer.

İpek’in Orhan’la baş başa yemeğe çıkması ve şüpheli tavırları, Hekimoğlu’nu yeni bir oyunun içine sürükler. Hekimoğlu iki vakayı da kurtaracak mı? İpek’in gizli sırrı ne? Hekimoğlu İpek’e yardım edecek mi? Orhan ve İpek, Hekimoğlu’na karşı birlik mi olacak?

Veysel Diker, sekiz yıl boyunca felçli olarak tekerlekli sandalyeye mahkum olarak yaşayan Ersin Güler karakterine hayat verirken, Güner Özkul ise Ersin Bey’in eşi Ayla Güler karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın