Görüş Bildir
Haberler
Hedeflerin de Yine Kadın Var: HÜDA-PAR’dan Meral Akşener'e Suç Duyurusu

etiket Hedeflerin de Yine Kadın Var: HÜDA-PAR’dan Meral Akşener'e Suç Duyurusu

HÜDA PAR'ın yine hedefinde kadın var. HÜDA-PAR, ‘hakaret ettiği’ iddiasıyla İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulunacağını duyurdu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Seni sahiplendirelim? Öyle bir adamsın demek ki?'

'Seni sahiplendirelim? Öyle bir adamsın demek ki?'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, HÜDA-PAR’ı sert bir dille eleştirdi. HÜDA-PAR’ın kadınlara yönelik sözleri nedeniyle hedef alan Meral Akşener, “Sahiplendirilen kadın ya bu ne demek? Şimdi küfredeceğim, dangalak diyeyim hadi. Seni sahiplendirelim? Öyle bir adamsın demek ki? Böyle bir durum olabilir mi?” demişti. 

Bu açıklamalar sonrası HÜDA-PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı’nın Twitter hesabından, Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı. 

Paylaşım ise şöyle: “Partimize yönelik sarfettiği çirkin, ahlak sınırlarını aşan, siyasi olgunluğa yakışmayan ve bir siyasetçinin sahip olması gereken asgari nezaketi ihlal eden hakaretleri sebebiyle Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

'Yalnız yaşayan kadınların sahiplenilmesi'

'Yalnız yaşayan kadınların sahiplenilmesi'

Paylaşımda, hangi ifadelerinden ötürü Akşener hakkında suç duyurusunda bulunulduğu belirtilmedi. 

HÜDA-PAR seçim sürecinde kadınların sahiplendirilmesiyle’ ilgili şöyle bir madde bulunuyor: “Varisleri olmayan veya bulunamayan kişilerin bıraktığı miras, devlet hazinesine değil fakirlere bırakılmalı veya sadece fakir gençlerin evlendirilmesi, yalnız yaşayan kadınların sahiplenilmesi ve yetimlerin bakımı gibi alanlarda kullanılmak üzere oluşturulacak bir fona devredilmelidir.”

İstanbul Sözleşmesi'nin iptal sürecine sevinen HÜDA PAR'ın, yeni hedefi 6284 sayılı kanun oldu. HÜDA PAR şimdi de 6284 sayılı kanunun istedikleri şekilde değiştirilmesi için mücadeleye başladı. HÜDA PAR, kadınların yanı sıra Türk bayrağını da hedef alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
204
75
24
12
8
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nuray

Açık hava tımarhanesinde sıradan bir gün..

Pasif Kullanıcı

Hem de nasıl… Suç duyurusunda bulunmuşlar bir de medenilermiş gibi..Kaçırıp domuz bağıyla bağlayıp işkence edin gömün oldu bitti…

mamamia

aşılarımızı falan yaparlar umarım..

Spook

Ben kısırlaştırılmak da isterim.

Kılıç

hem yobaz hem arsız pislik it