Görüş Bildir
Haberler
HDP'nin Darıca İlçe Binası Kurşunlandı

HDP'nin Darıca İlçe Binası Kurşunlandı

Ulaş
21.02.2015 - 14:22
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde HDP ilçe binasına dün gece kimliği belirsiz kişilerce tabanca ile ateş edildi. Olay bugün parti görevlilerinin binaya gelmesiyle ortaya çıktı.

Darıca Osmangazi Mahallesi, Lokman Hekim Caddesi, Mumcular Sokak'ta dün gece yarısı kimliği belirsiz kişiler havaya ateş etti. Ancak gece karanlığında neresinin hedef alındığı anlaşılamazken, alkollü kişilerin havaya ateş etmiş olabileceği sanıldı. Bugün parti binasına gelen HDP ilçe yönetcileri çıkartma fotoğrafla kaplı cam ve duvarlarda mermi deliği ve izleri görünce olay ortaya çıktı.

Haber verilmesi üzerine buraya gelen polis ekipleri inceleme yaparken, HDP Darıca İlçe Başkanı Hikmet Koçak, yaşananların bir provokötörlük olduğunu söyledi. Koçak, 'Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte parti binamıza yapılan bu saldırı provokatörlükten başka bir şey değildir. Bizleri yıldırmak ve sindirmek amaçlı yapılan bu saldırı bizlerin daha da çok kenetlenmemize neden oldu. Bugünden itibaren yirmidört saat nöbet tutacağız’’ dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

  • DHA
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0