Görüş Bildir
Haberler
Haziran Ayı Eli Bol Geldi: İşte GeForce NOW Kütüphanesinde Yerini Alan 10 Oyun

Haziran Ayı Eli Bol Geldi: İşte GeForce NOW Kütüphanesinde Yerini Alan 10 Oyun

Oyun dünyasının en sevilen hizmetlerinden biri olan GeForce NOW stabil bir internet bağlantısıyla üst düzey sistem gereksinimlerine sahip olan oyunları oynamanıza fırsat tanıyor. Kesintisiz bir internet bağlantısıyla sisteminizi yormadan sanal dünyalara kapı açan abonelik hizmeti bu ay kütüphanesine birçok oyun ekledi.

İşte bu ay GeForce NOW kütüphanesinde yerini alan yeni oyunlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Silt

1. Silt

Oyuncuları unutulmuş gizemlerle dolu korkunç bir okyanusun derinliklerine davet eden Silt, gerçeküstü sahnelerle sizi büyülerken zorlayıcı bulmacalarla da aklınızı zorlayacak. Spiral Circus tarafından geliştirilen yapım 1 Haziran 2022'de çıkış yaptı.

2.

3. Pro Cycling Manager 2022

3. Pro Cycling Manager 2022

Pro Cycling Manager serisinin en yeni halkası ise 9 Haziran'da Steam'de yerini aldı. Dev oyun platformunda kendine yer bulur bulmaz GeForce NOW'a da eklenen yapım oyuncuları bisiklet sporunun teknik ve detay dolu dünyasında profesyonel bir serüvene davet ediyor.

4. Mass Effect: Legendary Edition

4. Mass Effect: Legendary Edition

Mass Effect üçlemesini görsel anlamda güncelleyen ve 4K ULTRA HD kalitesinde gözler önüne seren Legendary Edition'da GeForce NOW kullanıcılarına sunuluyor. Oyuna sahip olan oyuncular  Mass Effect macerasını sistemlerini yormadan NVIDIA'nın sevilen abonelik hizmetinde deneyim edebilir.

5. Mechwarrior 5: Mercenaries

5. Mechwarrior 5: Mercenaries

Mechwarrior serisinin en yeni halkası oyuncuları devasa savaş makinelerini yönlendirmeye ve insan boyundaki kurşunlarla mücadele etmeye çağırıyor. Savaş, patlayıcı ve devasa silahlardan hoşlanan sek oyuncular Mechwarrior 5: Mercenaries adındaki bu keyifli oyunu GeForce NOW üzerinde oynayabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tour de France 2022

6. Tour de France 2022

Bisiklet sporu tutkunlarının kaçırmayacağı oyun Tour de France 2022 ünlü yarışta yer almanıza fırsat tanıyor. Haftalık görevler yaparak kendinizi geliştirdiğiniz oyunun geliştirici koltuğunda ise Cyanide oturuyor.

7. Core Keeper

7. Core Keeper

Birbirinden ilginç tehlikeler ve hazineler ile dolu dehlizlerde maceraya atıldığımız Core Keeper ise savaş, çiftçilik, üretim ve madenciliği bünyesinde barındırıyor. Yerin altında bir hayatta kalma öyküsü sunan Core Keeper'a sahip olan oyuncular GeForce NOW ile oyunu oynayabilir.

8. No Straight Roads: Encore Edition

8. No Straight Roads: Encore Edition

Müziğin gücü ile aksiyonu harmanlayan No Straight Roads: Encore Edition ise Steam'de Çok Olumlu notuun almayı başarmış. Oyuncuların rock müzik grubu kurarak EDM müziğinin krallarına karşı mücadele ettiği oyun yerinde duramayan temposuyla geçer not almayı başardı.

9. KeyWe

9. KeyWe

KeyWe ise oyuncuları kivi kuşlarına hayat vererek bir posta ofisi yönetmeye davet ediyor. İlginç sanat tasarımı ve pek keyifli oynanışıyla oyunculardan geçer not alan yapım, özellikle arkadaşlarınızla beraber oynadığınızda pek eğlenceli bir deneyim vadediyor.

10. The Cycle: Frontier

10. The Cycle: Frontier

Oynaması ücretsiz çok oyunculu yapım The Cycle: Frontier terk edilmiş bir uzaylı dünyasında kaosun hakim olduğu bir mücadele ortamı vadediyor. Oyuncuların durmadan savaştığı ve kaynak topladığı oyunda her an tetikte olmalısınız. GeForce NOW sayesinde sisteminizi yormadan bu kaotik savaşta yer alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. It Takes Two

11. It Takes Two

Josef Fares ve pek başarılı ekibi Hazelight tarafından geliştirilen It Takes Two ise son dönemin en başarılı CO-OP oyunlarının başında geliyor. İnanılmaz keyifli oynanışı ve kendisini sürekli güncelleyen mekanikleriyle beğeni toplayan It Takes Two GeForce NOW kervanına katılan oyunlardan biri oldu.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın