Görüş Bildir
Haberler
Haz Dolu Dakikalar Gelsin mi? Monoton Hale Gelen Cinsel Hayatınızı Renklendirmek İçin 10 Öneri

etiket Haz Dolu Dakikalar Gelsin mi? Monoton Hale Gelen Cinsel Hayatınızı Renklendirmek İçin 10 Öneri

luna
18.07.2021 - 23:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayatın getirdiği yorgunluk ve monotonluk ilişkinize de yansıyorsa ilişkinize biraz renk katmaya ne dersiniz?

Role play, kirli konuşmalar, ilişkinizi farklı ortamlara taşımak, kondom tercihlerinizi çeşitlendirmek ve daha fazlası...

Bu içerikte cinsel yaşamınıza renk katacak önerilerde bulunduk!

1. Role Play (Rol yapma)

1. Role Play (Rol yapma)

Cat woman (kedi kadın), polis memuru, hemşire gibi seçtiğiniz bir karaktere veya mesleğin rolüne bürünerek yaşayabileceğiniz cinsel ilişki, partnerlerinizle daha önce yaşamadığınız bir deneyimi size sunar ve sınırları ortadan kaldırarak cinsel hayatınıza renk katmayı deneyebilirsiniz.

2. Erotik dans

2. Erotik dans

Kendinizi daha özgüvenli hissettirecek ve karşınızdaki partnerinizi etkileyecek bir dans koreografisi öğrenebilir veya yaratabilirsiniz. Bu şekilde partnerinizle eğlenceli ve ateşli dakikalar geçirebilir, ilişkinizde farklılıklar yaratabilirsiniz.

3. İlişkinizi yatağın dışına taşıyın

Cinsel hayatınızı evin farklı noktalarına taşıyarak, daha hareketli hale getirebilirsiniz. Bazen bir koltuk, bazen mutfak bazen duş, bazen duvarlar...

Bu konuda farklılıkları denemekten çekinmeyin...

4. Ön sevişme

4. Ön sevişme

Ön sevişme partnerinizle nelerden ve nerelerden hoşlandığınızı keşfetmek açısından önemli bir rol üstlenir. Partnerinizle yaşayacağınız cinsel ilişkinin daha haz alarak gerçekleşmesi açısından önemli bir rol oynayan ön sevişme; birbirinizin his ve düşüncelerinizi anlamanızı, ileriki zamanlarda daha eğlenceli cinsel ilişki deneyimleri edinmenizi sağlayabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Seks oyuncakları

5. Seks oyuncakları

Gözlerinizi kapatarak, el ve kollarınızı bağlayarak diğer tensel duyularınızı daha ön plana çıkartabilirsiniz. Cinsel ilişkinizde kullanabileceğiniz farklı oyuncakları ve yöntemleri deneyerek ilişkide sevdiğiniz yeni ve farklı bir yol bulabilirsiniz.

6. Farklı pozisyonlar denemek

6. Farklı pozisyonlar denemek

Farklı pozisyonlarda cinsel ilişkiye girerek daha fazla veya daha etkili bir orgazm yaşayabilir ve seveceğiniz yeni bir cinsel ilişki pozisyonunu bulabilirsiniz. Denediğiniz farklı pozisyonlar sayesinden ilişkinize renk katabilir ve sınırlarınızı kaldırabilirsiniz.

7. Seks ortamı hazırlamak

7. Seks ortamı hazırlamak

Partnerinizi şaşırtacak bir ortam ve sürprizler yaratmak yaşayacağınız cinsel ilişkinin seviyesini değiştirir. Yarattığınız ortamda kullandığınız kokular, partnerinizin sevdiği bir nesneyi o ortamda bulundurmak gibi yapabileceğiniz değişiklikler ilişkinizin renklenmesi için güzel bir yöntem olacaktır.

8. Kegel egzersizi

8. Kegel egzersizi

Kegel egzersizleri kadınlarda vajen kaslarının güçlenmesine, pelvik bölgedeki kasların çalışmasını, erkeklerde ise penise giden kan akışını daha iyi olmasını sağlayarak daha sert ve uzun ereksiyon yaşanmasını sağlar. Bu durum da yaşadığınız ilişkideki cinsel hazzın ve orgazmın daha etkili ve zevkli olmasını sağlar.

9. “Seni istiyorum” mesajı belirleyin

Partnerinizle belirlediğiniz bir mimik, bir hareket veya bir söz onun, 'seni istiyorum' demenizin başka ve daha eğlenceli bir yolu olabilir. İster evde, ister dışarıda bir topluluk içinde yapacağınız bu minik sinyaller sayesinde, partnerinizle dilediğin zamanda ve mekanda cinsel hayatınıza yenilikler katabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Sadece birbiriniz arasında anlayabileceğiniz bir dil yaratın

10. Sadece birbiriniz arasında anlayabileceğiniz bir dil yaratın

Günlük hayatta kullandığınız kelimelere, birlikte karar verdiğiniz başka anlamlar katarak, yükleyerek sadece sizin aranızda anlaşabilecek bir dil yaratabilir, böylece daha etkili bir ilişki kurarak ilişkinizi daha da eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
9
8
8
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İronici

Karşındaki kişinin de cinsel hayatını renklendirmek istemesi lazım. Tek kişinin istemesiyle olmuyor

Mavi Piyano

bu sıcakta zaten durduğumuz yerde terliyoruz onediocuğum. kışa saklıyorum ben bu içeriği. görüşmek üzere.

tontikke

Ön sevişme olmadan olmaz direk olaya mı dalınır annem eğitim verirken anlatmıştı