Görüş Bildir
Haberler
Hayırlı Gelişmeler Olacak! Rüyada Kar Yağdığını Görmek Ne Anlama Gelir?

Hayırlı Gelişmeler Olacak! Rüyada Kar Yağdığını Görmek Ne Anlama Gelir?

Kaan Aykut
06.08.2018 - 18:23

Rüyada kar yağdığını görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında, doğru ve kazançlı atılımlar yapması ile çok iyi ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve uzun bir zamandan beri muzdarip olunan ve çok büyük ağrılar çekilen bir hastalık varsa tamamen düzeleceğine delalet edilir.

Rüyada kar yağdığını görmenin daha ayrıntılı incelemesi için buyurun içeriğimize.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rüyada üzerine kar yağdığını görmek

1. Rüyada üzerine kar yağdığını görmek

Rüyada kar yağdığını görmek, mevsimine bağlı olarak iki şekilde tabir edilir. Rüyada yaz mevsiminde kar yeniliyorsa, iş hayatında çok iyi işler ve projeler yapılacağına ve bu sayede çok iyi yerlere gelineceğine ve aile hayatında çok güzel haberler alınacağına işaret edilir. Eğer kış mevsiminde kar yendiği görülürse, iş hayatında ve aile hayatında çok kötü zamanların yaşanacağına ve eğer dikkat edilmez ve önlemi alınmaz ise çok büyük zararlara uğranacağına alamet edilir.

2. Rüyada kar yemek

2. Rüyada kar yemek

Rüyada kar yediğini görmek, mevsimine bağlı olarak iki şekilde tabir edilir. Rüyada yaz mevsiminde kar yeniliyorsa, iş hayatında çok iyi işler ve projeler yapılacağına ve bu sayede çok iyi yerlere gelineceğine ve aile hayatında çok güzel haberler alınacağına işaret edilir. Eğer kış mevsiminde kar yendiği görülürse, iş hayatında ve aile hayatında çok kötü zamanların yaşanacağına ve eğer dikkat edilmez ve önlemi alınmaz ise çok büyük zararlara uğranacağına alamet edilir.

3. Rüyada kar yağışını izlemek

3. Rüyada kar yağışını izlemek

Rüyada kar yağışını izlemek, rüya sahibinin, yaşadığı tüm sıkıntılardan en iyi ve hızlı şekilde kurtulacağına ancak bu durumun yakın bir zamanda yaşanacak büyük bir hastalığın atlatılmasının ardından olacağına delalet edilir.

4. Rüyada yaz günü kar yağdığını görmek

4. Rüyada yaz günü kar yağdığını görmek

Mevsimsiz görülen bu rüya beklenmedik aksiliklerin kişinin ruhsal dengesini bozacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına yorumlanır. Sorunlar hakkında kimseyle konuşmayan, ailesini üzmemek için her türlü derdini içine atan rüya sahibinin şanssızlıklar yaşayacağına da alamet eder. Birine aşık olup hayatını ona göre düzenleyen kişinin yaşayacağı ayrılıktan sonra duyacağı pişmanlığa, geç kalınan fırsatlara da delalettir.

5. Rüyada dağlara kar yağdığını görmek

5. Rüyada dağlara kar yağdığını görmek

Uzun bir yola çıkmaya hazırlanılan bir süreçte alınacak kötü bir haberle bu yolculuğu ertelemek zorunda kalmaya işarettir. Gelecek için planlanan hedeflerin değişeceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine tabir edilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
41
28
27
23
20
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
flamemoon

Bugün rüyamda kar yağdığını gördüm Mevsim kış zaten. Geçen seneden daha azdı ama geçen sene de ilk başta az yağmıştı sonra resmen larla bozuluyorduk Şe... Devamını Gör