Görüş Bildir
Haberler
Hayır İçin Vajinasını Satışa Çıkaran Ünlü Model Cara Delevingne İtiraf Etti: Cinsel İlişki Sırasında...

Hayır İçin Vajinasını Satışa Çıkaran Ünlü Model Cara Delevingne İtiraf Etti: Cinsel İlişki Sırasında...

Başarılı model ve oyuncu Cara Delevingne, cinsel hayatıyla ilgili çekinmeden konuşan isimlerin başında geliyor. Seks oyuncakları markası olan model, geçtiğimiz aylarda ürünleri satışa çıkmadan önce kendisinin test ettiğini söyleyerek herkesi çok şaşırtmıştı. Kendisini panseksüel olarak tanımlayan ve hayır için vajinasını satışa çıkaran ünlü model Cara Delevingne cinsel ilişki itirafıyla ağızları açık bıraktı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendisini panseksüel olarak tanımlayan Cara Delevingne, yine bir cinsel ilişki itirafıyla gündeme geldi. Güzel model, cinsel ilişki sırasında orgazma ulaştığında sessiz kalmayı tercih ettiğini söyledi. Sarah Hyland ile 'Lady Parts' programına konuk olan Cara Delevingne, çarpıcı sözleriyle bir anda gündeme bomba gibi düştü.

Daha da Fazla Zevk Alıyor

Daha da Fazla Zevk Alıyor

29 yaşındaki Cara Delevingne, orgazm olurken yüksek sesler çıkarmaya “şartlandırıldığını” ancak sessiz kalmaktan daha da fazla zevk aldığını dile getirdi. Delevingne ayrıca 18 yaşına kadar bekaretini kaybetmediğini, ancak uzun yıllar sonra seks konusunda “kendine güvendiğini” paylaştı.

Güzel model, NTF'lerin son zamanlarda elde ettiği başarılardan etkilendi ve hayır yapmak için harekete geçti. Ünlü isim, Instagram hesabında paylaştığı bir video ile vajinasının NTF'sini satışa çıkardığını duyurmuştu. Ünlü mankenin bu kararı ise annesi Pandora Delevingne ve babası Charles Delevingne'nin kızdırmış.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
29
19
10
7
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Veli Durak

Bu da kendini böyle böyle ziyan ediyor işte :))