Görüş Bildir
Haberler
Hayattaki Şansını ve Felsefi Duruşunu Belirleyen Jüpiter Burcunu Buluyoruz!

etiket Hayattaki Şansını ve Felsefi Duruşunu Belirleyen Jüpiter Burcunu Buluyoruz!

Doğduğumuz an Güneş'in bulduğu burç, bizim kendi burcumuz oluyor ve bilincimizi şekillendiriyor. Doğduğumuz an Jüpiter'in bulunduğu burç ise hayattaki şansımızı, felsefe, ahlak ve inanç dünyamızı...

Şimdi sen doğduğunda Jüpiter'in hangi burçta olduğunu tespit etmeye çalışacağız. Yani Jüpiter burcunu bulacağız ve felsefi açıdan hangi burcun etkisinde olduğunu göreceğiz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir filozof seç!

2. Mizah anlayışın ne yönde?

3. Jüpiter seyahat getirir; bir seyahate çıkacak olsan hangisiyle çıkmayı seçerdin?

4. Bir ülkeye gittiğinde ilk nereleri gezmek istersin?

5. Bilgelik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Söyle bakalım; sence genel anlamda şanslı biri misin? Duaların kabul olur mu mesela?

7. Son olarak da... Felsefe ile ilgili söylenen bu sözlerden hangisine daha çok katılıyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Jüpiter burcun Koç çıktı!

Sen bu hayattaki şansını bizzat kendi yaratanlardansın! Enerjin çok yüksek ve asla pes etmeden çalıştığında arzularına ulaşabilmen için başta Jüpiter olmak üzere evren sana destek verecek. Sporlarla ilgilenmelisin, bol bol açık havada bulunmalı ve hareketli olmaya çabalamalısın; bu hayatta seni bekleyen güzel kısmetler, bu semboliklerde gizli!

Jüpiter burcun Boğa çıktı!

Sen gerçekçi, ayakları yere basan ve ne istediğini bilen birisin. Ayarında bir bereket ve şansla doğmuşsun; fazlasını kazanmak ise sana kalmış! Bu hayattaki şansın seni sanatsal üretimlerde bekliyor. Yaptığın her işe katacağın güzellik ve orijinallik seni hayat yolunda çok ilerilere taşıyacak. Işıltılı ruhunu yaptığın işlere yansıtmaktan korkma!

Jüpiter burcun İkizler çıktı!

İletişim senin işin! Bu hayat yolunda şansın kesinlikle iletişim ve arkadaşlıklar üzerinden seni bulacak! İnsanlarla fikir alışverişlerin, ufacık dedikodulardan bile çıkarabileceğin büyük düşünceler, yolculuklar ruhunu daima besleyecek. İyi bir gazeteci, öğretmen yahut yazar olabilirsin! Senin asla susmaman ve sürekli konuşman lazım!

Jüpiter burcun Yengeç çıktı!

Senin şu hayattaki en büyük şansın 'ailem' dediğin insanlar! Sen adeta bağlılığın, sadakatin ve sevginin tanımısın. Bunu da sevdiklerine yansıtıyorsun; sonuç olarak çevren adeta sana ait bir orduya dönüşüyor. Sevdiklerinden güç alıyor, onlarla beraber iyi ve güzel bir hayat için motivasyon buluyorsun. Sevdiklerine, 'ailem' dediğin o insanlara sımsıkı sarılmalısın! Beraber şansı bulacaksınız!

Jüpiter burcun Aslan çıktı!

Kendini seviyorsun; çünkü dışına yansıyan benliğin, içinde taşıdığın ışıltılı ruhun sadece basit bir yansıması! Kendini sevmeye devam etmek için, körü körüne bir kibirden öte, iyi bir insan olmaya ve ahlak kurallarına bağlı kalmaya çok dikkat ediyorsun. Vicdan sahibisin; Cömertsin, verdikçe ışıldıyorsun! Işıldamaya da devam edeceksin; şansın seni üzerine çalıştığın benliğin üzerinden bulacak!

Jüpiter burcun Başak çıktı!

Sen bu dünyanın nasıl işlediğini çok iyi anlayan, yaşlı ve bilge bir ruha sahipsin. Kimsenin görmediği detayları dahi görüyorsun, son derece de yardımseversin. Dilin çoğu zaman kılıçtan keskin olsa da, kalbin adeta bir pamuk şeker gibi! Şansın seni bu hayatta, birilerine yardım ettiğin süreçlerde bulacak. Karşılık beklemeksizin insanlara destek olmaya devam; karşılığı bir gün seni bulacak!

Jüpiter burcun Terazi çıktı!

Sen şanslı ve güzel bir insan olmanın yanında; sevdiklerinin de adeta 'şansı' haline gelen birisin. Resmen 'seni alan yaşadı!' Hayatına girdiğin insana ışık saçıyor, her süreçte destek oluyor ve şansın kendisi haline geliyorsun. İkili ilişkiler senin için çoğu zaman kadersel oluyor. Senin şansın da seni buna benzer ilişkilerden birinde bulacak. Sevmeye ve mutlu etmeye devam!

Jüpiter burcun Akrep çıktı!

İnsan ruhunun en derinini görebilen, son derece bilge bir ruhun var! Herkesin sahip olamadığı bir ince kavrayışa sahipsin. Arzuların ve hırsların doğasını çok iyi anlayabiliyorsun. İnsanların kendi kendilerini keşfetme sürecinde, dürüst ve sert fikirlerinle onlara rehberlik edebilirsin. Şansın seni ince arzularını ve hırslarını kovalarken bulacak; hayallerine tutkuyla sarılmaya devam etmelisin!

Jüpiter burcun Yay çıktı!

Sen en şanslı insan grubundansın! Öncelikle herkesi olduğu gibi kabul eden, çok açık bir zihnin var ve hoşgörü kelimesinin adeta ete kemiğe bürünmüş halisin. Bilgiye açsın, seyahat etmeyi seviyor ve her gün yeni bir şeye tanıklık etmek istiyorsun. Değişim senin için olmazsa olmaz! Şansın ise çok açık; seni muhtemelen seyahatler konusunda bulacak. Hayallerini kovalamaya devam etmelisin!

Jüpiter burcun Oğlak çıktı!

Güç ve liderlik herkesin arzuladığı ama kimsenin kolay kolay kaldıramayacağı bir sorumluluktur; sen bunun ve otoritenin doğasının sonra derece farkındasın. Çok iyi kavradığın bu dünya sisteminde adaletin ve hakkın önemini iyi biliyorsun; sorumluluk almaya ve emek vermeye hazırsın. Şansın da seni işte böyle bir anda bulacak; insanların seni sevip sevmeyeceğine aldırmadan hak, hukuk ve adalet için savaş vermeye devam etmelisin!

Jüpiter burcun Kova çıktı!

Sen uzaylı olmalısın! Son derece sıradışı bir zihnin var; sıradan insanların yanlı ahlak algısı, çarpıttıkları adalet kuralları senin için hiçbir anlam ifade etmiyor. Sen hakikat ve gerçek adalet peşindesin. Ufak meselelere takılmıyor, kimsenin hakkında ne düşündüğünü önemsemiyor ve asıl yapılması gerekenin peşinden gidiyorsun. Şansın da seni işte böyle orijinal ve sıradışı fikirlerine tüm cesaretinle sahip çıktığında seni bulacak! Kulaklarını eleştirilere tıkayıp, düşüncelerini haykırmaya devam!

Jüpiter burcun Balık çıktı!

Sen adeta kadir gecesinde dünyaya gelmişsin! Peygamber gibisin; herkesi ve her şeyi olduğu gibi kabul eden, sonsuz merhametli ve iyi kalpli birisin. Bazen istismara açık gibi görünsen de; aslında senin şansın başkalarını şifalandırırken seni bulacak. Gerçek sevgiyi ve aşkı anlayabilen yüce gönlünün karşılığını elbet bir gün bulacaksın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
758
204
191
98
76
51
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Salladım Gitti

her bir gezegenden burç çıkıyor her birinden başka burç hepsinin kişiliği farklı kişiliksiz miyiz biz.

nankurunaisaa

Sen uzaylı olmalısın! Son derece sıradışı bir zihnin var; sıradan insanların yanlı ahlak algısı, çarpıttıkları adalet kuralları senin için hiçbir anlam ifade... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Jüpiter burcun İkizler çıktı! İletişim senin işin! Bu hayat yolunda şansın kesinlikle iletişim ve arkadaşlıklar üzerinden seni bulacak! İnsanlarla fikir alı... Devamını Gör