Görüş Bildir
Haberler
Hayatınızı Birlikte Geçirmek İstediğiniz İnsanı Bulduğunuzda Bir Önemi Kalmayan 9 Şey

etiket Hayatınızı Birlikte Geçirmek İstediğiniz İnsanı Bulduğunuzda Bir Önemi Kalmayan 9 Şey

Dolores Haze
04.04.2016 - 02:04

Ruh eşinizi bulmak tarif edilebilir bir duygu değildir; tamamıyla anlayabilmek için bu durumu deneyimlemiş olmanız gerekir. Önceden size önemli gelen pek çok şey artık gülünç görünmeye başlar. Onu bulduğunuzda, onunla ilgili her şey ama her şey size özel ve çekici gelir ve aşkla ilgili önceden bildiğinizi sandığınız şeylerin ne kadar yanlış olduğunu fark edersiniz. İşte doğru insanı bulduğunuzda sizin için artık bir önemi kalmayan 9 şey:

Kaynak: http://elitedaily.com/dating/finding-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Normalde size tuhaf gelecek değişik huylar

1. Normalde size tuhaf gelecek değişik huylar

Doğru kişiyi bulduğunuzda, önceden sizi çıldırtan şeyleri tolere edebilir hale gelirsiniz. Sevgilinizin sabah sabah ıslık çalması, sakız çiğnerken rahatsız edici bir ses çıkarması... Başka biri yapsa sizi ışık hızıyla soğutacak şeyler, onda gördüğünüzde tatlı gelebilir.

2. Başka birinde olsa hiç de seksi gelmeyecek vücut tüyleri

2. Başka birinde olsa hiç de seksi gelmeyecek vücut tüyleri

Birine gerçekten aşık olduğunuzda, aslında herkesin kesin olarak hoşlandığı tek bir tip olmadığının farkına varırsınız. 'Tipim değil' diyerek belki de size mükemmel bir ilişki yaşatabilecek potansiyel partnerleri geri çeviriyorsunuz. Bu yüzden erkek arkadaşınızın vücudundaki tüylerin fazlalığından çok, sizinle ruhen bağlantı kurup kuramadığı daha önemli. Hem başka birinde olsa hiç de çekici bulmayacağınız bu görüntü, söz konusu sevgiliniz olduğunda oldukça seksi gelmeye de başlayabilir.

3. Geleceğe dair sinir bozucu endişeler

3. Geleceğe dair sinir bozucu endişeler

Geleceği için endişelenmek insanın doğasında var. Yaşadığımız dünya bir belirsizlik dünyası ve bu huzursuzluk yalnız olduğumuzda daha da artıyor.

Ruh eşinizi bulduğunuzda ise bu endişeler tamamen uçup gitmese de daha az korkutucu hale gelir. Çünkü yanınızda size her daim destek olacak bir partneriniz olduğunu bildiğinizde, her şeyin üstesinden gelebilecek güce sahip olduğunuzu hissedersiniz.

4. Kompleksleriniz

4. Kompleksleriniz

Önceden utandığınız pek çok şeyin artık hiçbir önemi yok. Çünkü sevgiliniz sizi tuhaf özelliklerinize 'rağmen' değil, onlar 'yüzünden' seviyor. Unutmayın, garip yönleriniz de sizi siz yapan şeylerden biri.

Hayatınızı sizi her özelliğinizle seven biri girdiğinde, sizi farklı yapan şeyleri benimsemeye başlarsınız. Çünkü nihayetinde sizi sevilebilir kılan şey bu farklı yönlerdir. Mükemmellik ve benzersizlik, kusurların altında yatar.

5. Normalde size iğrenç gelecek durumlar

5. Normalde size iğrenç gelecek durumlar

Erkek arkadaşınız spor yaptıktan sonra terden sırılsıklam olduğunda bile onu arzulayabilirsiniz veya makyajını silmeden uyuduğu bir gecenin sabahında kız arkadaşınızın göz kalemi akmış görüntüsü size çok sevimli gelebilir. Aşk, bir kişinin her haline hayran olmak demektir; bir başkasını en kötü halindeyken bile arzulamak ve en mutlu gününde de onunla birlikte gülmek için yanında olmak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Fiziksel görüntü

6. Fiziksel görüntü

Kulağa klişe gelse de, gerçekten aşık olduğunuzda karşınızdaki kişinin nasıl göründüğü sizin için pek de önemli değildir. Zaten güzellik de göreceli bir şey değil midir? Birini ne kadar severseniz, o kadar çekici bulmaya başlarsınız.

Nihayetinde bir geleceğiniz olmasını sağlayacak olan şey görüntü değil, karakterdir; çünkü güzellik geçicidir. Elbette güzellik etkileyici olabilir; ancak yaşlandıkça partnerinizden iyi bir eş ve ebeveyn olması gibi farklı beklentileriniz olacağını da unutmayın.

7. Mahremiyet

7. Mahremiyet

Bekar bir insanken, bireyselliğinize düşkünsünüzdür. Hatta bir ilişkiye başladıktan sonraki ilk birkaç ayda, yalnız geçirdiğiniz zamana önem verir, sevgilinizle hayatınıza ait her türlü detayı paylaşmak zorunda hissetmezsiniz. Bir de fazla yüz göz olmamak gerektiğini düşünürsünüz tabii...

Ancak karşınızdaki kişinin herhangi bir sevgili değil, sizin en yakın arkadaşınız ve ruh eşiniz olduğunu fark ettiğinizde durum değişir. Siz, 'yüz göz olmuş' bir çift değilsinizdir ve olamazsınız. İkiniz de karşınızdakinin ilişkinizin ötesinde bir 'birey' olduğunun farkındasınızdır ve birbirinize saygı duyarsınız.

Birbirinizi güçlendirdiğiniz için günden güne daha iyi bir insan haline gelirsiniz. İşte bu da bir eşi, bir erkek/kız arkadaştan ayıran şeydir.

8. Partnerinizin hayatıyla ilgili seçimleri

8. Partnerinizin hayatıyla ilgili seçimleri

Aşkın size öğreteceği şeylerden biri de, partnerinizin hayallerine koşulsuz şartsız destek olmaktır. Sevgiliniz, ne getireceği bilinmeyen birtakım kariyer seçimleri yapabilir; size düşen ise onun yanında durmaktır. Onun başarısız olacağını düşünseniz bile bunu dile getirmek onu yaralayabilir. En iyisi hayallerinin peşinden gidip sonucu görmesidir; bu sonuç kötü olursa da, birlikte üstesinden geleceğinizi bilirsiniz. Birbirinizin güvenlik ağı olmak sizi daha da cesur kılar.

9. Başkalarının ne düşündüğü

9. Başkalarının ne düşündüğü

Doğru insanı bulduğunuzda, başka insanlardan tavsiye istemeyi bırakırsınız. Başkalarının ne düşündüğünün artık hiçbir önemi yoktur.

Anneniz, partnerinizin yeterince para kazanmadığını mı düşünüyor? Arkadaşlarınız onu çirkin mi buluyor? Bu durumların hiçbir öneminin kalmaması o kadar özgürleştirici bir duygudur ki...

Eğer içinizde bu kişinin doğru insan olduğunu hissediyorsanız, size kendinizi özel ve güzel hissettiriyorsa ve her güne mutlu, memnun ve heyecanlı bir biçimde başlıyorsanız kimin ne dediğini boş verin ve ne kadar şanslı olduğunuzun farkına varın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
552
291
69
35
16
13
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın