Görüş Bildir
Haberler
Hayatını Değiştirmek Senin Elinde! İşte Burçlara Göre Hayatı Yeniden Sevme Tüyoları

Hayatını Değiştirmek Senin Elinde! İşte Burçlara Göre Hayatı Yeniden Sevme Tüyoları

Kim hayatını daha çok sevmek ve daha mutlu olmak istemez ki! 

Sadece ufak değişimlerdir yapmanız gereken...

Thought Catalog'da rastladığımız ve sizler için derlediğimiz içeriğimiz umarız değiştirmek istediğiniz hayatınızda faydalı bir kılavuz olur.

Unutmayın hayatınızı değiştirmek sizin elinizde!

Kaynak: http://thoughtcatalog.com/kim-quindle...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç (21 Mart-19 Nisan)

Yaşama sevincinizi arttırmak için yapmanız gereken tek şey, dikkate almadığınız ve görmezden geldiğiniz fırsatları görmek. Ses getiren, canlandıran ve heyecanlandıran her şey ilginizi çekiyor. Fakat bu bakış açınız sizin birçok fırsatı kaçırmanıza sebep oluyor. Küçük şeylerde bile sevincin ve heyecanın bulunabileceğini fark ettiğiniz zaman hayatınızdan daha çok keyif aldığınızı hissedeceksiniz.

2. Boğa (20 Nisan-21 Mayıs)

İnsanları biraz daha fazla mutlu edebilmek için onların streslerini, hayal kırıklıklarını ve kaygılarını üstleniyorsunuz ancak her şey bittiğinde en çok yorulan yine siz oluyorsunuz. Başkalarının problemlerini çözmek yerine, onlara çözebilmeleri için yardım etmeniz gerektiğini öğrendiğinizde ve onların da size yardımcı olmalarına izin verdiğinizde hayatınızı daha çok seveceksiniz. Unutmayın ki sizin mutlu ve huzurlu olmanızı isteyen doğru kişiler, sizden problemlerini çözmenizi beklemez; sizi sadece yanlarında bulunduğunuz için sever.

3. İkizler (22 Mayıs-21 Haziran)

Hayatınızı tekrar sevmek istiyorsanız yapmanız gereken başkalarının sizin hayatınıza sizin taktığınız kadar takmadığını hatırlamak. Canlı, enerjik ve dinamik biri olmanıza rağmen, sizi seven ya da sevmeyen insanların yanında aşırı strese girmeye eğilimlisiniz. Sürekli aptalca bir şey söyleme kaygınız yüzünden çoğu zaman olduğunuz gibi davranamıyor ve 'siz' olamıyorsunuz. Olduğunuz gibi davranın ve kimsenin ne düşündüğünü umursamayın.

4. Yengeç (22 Haziran-22 Temmuz)

Yalnızca kendi duygularınızı kontrol edebileceğiniz gerçeğiyle barış içinde olmayı öğrenerek hayatınızı tekrar sevebilirsiniz. Başkalarını kolayca okuyan ve enerjilerini hisseden biri olarak, onların duyguları hakkında hassas ve duyarlı olmamanız zor. Ancak sadece kendi duygularınızdan sorumlu olduğunuzu öğrendiğinizde kuşlar kadar özgür hissedeceğinizi fark edeceksiniz.

5. Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Yaşama sevincinizi arttırmanızın yolu başkalarının düşüncelerine ve değişime açık olmanızdan geçiyor. Pratik zekâlı ve yaratıcı biri olduğunuz için, insanların sizin fikirlerinizi takip etmelerine alışıksınız. Bu yüzden işler sizin yolunuzdan gitmediğinde diğer bakış açılarına uyum sağlamakta zorlanıyorsunuz. Fakat farklı düşüncelere adapte olabilmeyi öğrendiğinizde; işlerinizin daha yolunda gideceğini, ilişkilerinizin daha çok rayına oturacağını ve ruh sağlığınızın daha iyi olacağını göreceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Hayatınızda kahkahalara ve hobilere biraz daha öncelik vermek sizi daha mutlu biri yapacağı için onu daha çok sevmeye başlamanızı da sağlayacaktır. Analitik ve entelektüel bir kişiliğe sahip olduğunuz için yaşamınızda keyifli aktivitelere yer açmak sizler için zor olabilir. Ancak çalışkan ve gayretli olmak, daima çalışacağınız ve sizi mutlu edecek şeylere zaman ayırmayacağınız anlamına gelmez. Kendinize birazcık zaman ayırmanız, kaygılarınızı ve acımasız öz eleştirilerinizi azaltarak sizi daha mutlu ve neşeli biri yapacaktır.

7. Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

İlişkilerinizde ne kadar çok varlık gösterirseniz hayatınızı o kadar çok seversiniz. Sizler yeni arkadaşlıklar kurmakta hiç zorluk çekmiyorsunuz ancak etrafınızda çok fazla kişi olduğu zaman sizin için kimin önemli olduğuna karar veremeyebilir, kendinizi bir arkadaşınızdan diğerine atlıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Çok fazla arkadaş edinmek yerine mevcut arkadaşlarınıza varlığınızı hissettirirseniz (telefondan uzaklaşmak, göz kontağı kurmak, sorular sormak vb.) ve onlarla kaliteli zamanlar geçirirseniz kendinizi çok daha güçlü ve çok daha yenilenmiş hissedersiniz.

8. Akrep (23 Ekim-22 Kasım)

Hayatınızı yeniden sevmek ve onu mutlu bir şekilde yaşamak istiyorsanız yapmanız gereken şey başkalarına güvenmeyi öğrenmek. Güçlü, çalışkan ve kararlı olduğunuz için başka kimseye ihtiyaç duymuyor ve kendinize güveniyorsunuz çünkü yapmanız gerekenleri tek başınıza yapabiliyorsunuz. Ancak bu durum sizi çoğu zaman yoruyor ve siz bunu fark etmiyorsunuz. Her şeyi kendi başınıza yapmaya çalışmayı bıraktığınız anda ve insanların da size yardımcı olmalarına izin verdiğinizde hayatınızdan daha çok keyif aldığınızı göreceksiniz.

9. Yay (23 Kasım-21 Aralık)

Seçimlerinizde daha aktif olmak ve kendinize biraz daha güvenmek yaşamınızla aranızda yepyeni bir bağ kurmanızda yardımcı olacaktır. Genel olarak optimist bir yapıya sahip olabilirsiniz ve aslında iyimser olmak kötü de değildir, ancak çok fazla rahat bir yapıya sahip olmak sizi ilgisiz, pasif ve tutkusuz yapar. Hayatınızı kendi elleriniz arasına alıp sorumluluklarınız ve bakış açınız arasındaki dengeyi kurduğunuzda mükemmel bir yaşam sizleri bekliyor olacak.

10. Oğlak (22 Aralık-20 Ocak)

Kendinize daha çok izin vererek hayatınıza bambaşka bir gözle bakmaya başlayabilirsiniz. Azimli, kararlı ve hırslı bir yapıya sahip olmanız mükemmel ancak bir an olsun bile mola vermeyi reddetmeniz sizi yıpratıyor ve psikolojinizi olumsuz etkiliyor. Kendinizi birazcık hayatın akışına bıraktığınız ve kendinize daha anlayışlı davranmaya başladığınız zaman bambaşka bir insan olarak yepyeni bir hayat yaşayacaksınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova (21 Ocak-18 Şubat)

Hayatınızın değişmesini ve onu daha çok sevmeyi istiyorsanız meraklı kişiliğinizin yeni şeyler denemesine müsaade etmelisiniz. Kendinizi güvende hissetmek adına yapmak istediklerinizi engellemeniz sizi gittikçe daha da mutsuz biri yapıyor. Cesaretli olun, risk alın ve hiçbir şeyin sizi korkutamayacağını fısıldayın o meraklı ruhunuza. İşte o zaman mutluluk çalacaktır kapınızı.

12. Balık (19 Şubat-20 Mart)

Daha az hayal kurmak, daha çok gerçekleştirmek, daha mutlu bir hayat! İşte yaşamınızı sevmenizin sırrı. O kadar çok hayal kuruyorsunuz ki onları gerçekleştirmeye zamanınız kalmıyor. Bunun sebebi de çoğunlukla “ya gerçek olmazsa?” düşüncesinden kaynaklanıyor. Ama unutmayın! Birileri yapana kadar her şey imkansızdı... Hata yapmaktan korkmayın, her hata bir öğretmendir ve her yanlışınızda daha çok öğretir, daha çok tecrübe sahibi yapar sizi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
7
6
4
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Asosyal deli

#6 #8 kolaydı sanki benim gibi uşengec biri icin

Gizem Yenikler

içerik güzelmiş.