Görüş Bildir
Haberler
Hayatın Bir Şiir Olsa Adı Ne Olurdu?

etiket Hayatın Bir Şiir Olsa Adı Ne Olurdu?

Captain Price
04.12.2018 - 14:03 Son Güncelleme: 06.04.2019 - 17:26

Bakalım neymiş senin adın?

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım.

2. Şimdi de yaşını söyler misin?

3. Madem testimiz şiirle ilgili... Şiir okur musun?

4. Diyelim ki seni üzecek birtakım olaylar oldu fakat elinden bir şey gelmiyor ve çaresiz hissediyorsun. Ne yaparsın?

5. Hangi mevsimde kendini iyi hissedersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şiir yazmak istesen hangi kalemle yazardın?

7. Telefon ekranın için güzel bir duvar kağıdı seçer misin?

8. Son olarak Instagram'da kaç takipçin var?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hayatın şiir olsa adı "Sessiz Gemi" olurdu!

Hayatın şiir olsa adı "Sessiz Gemi" olurdu!

Senin hayatın, karamsar bir hayat. Bulunduğun yerden çekip gitmek istiyorsun. Ama bir yandan da gitmek istemiyorsun. Yani gitsen aklın ayrıldığın yerde, kalsan gittiğin yerde aklın kalacak. O kadar yalnız kalmışsın ki çekip gitsen arkandan veda edecek tek bir insan yok. Gidersen sessiz sedasız bir gidiş olacak bu. Seni asıl üzen şey de bu. Arkandan 'Gitme, kal!' diyecek kimse yok...

Hayatın şiir olsa adı "Aşk" olurdu!

Hayatın şiir olsa adı "Aşk" olurdu!

Senin hayatın aşk ile dolu. Birine deli gibi aşıksın. Onla yatıp onla kalkıyorsun. Sana göre aşkla, sevgiyle halledilmeyecek tek bir problem bile yok. İnsanların anlamsız gürültüleri, kavgaları seni düşündürüyor. Çözüm bu kadar basitken bu insanlar neden böyle yapıyor diye sormaktan kendini alamıyorsun. Ama sen doğru yoldasın. Bizce de sevginin, aşkın halledemeyeceği şey yok!

Hayatın şiir olsa adı "Lavinia" olurdu!

Hayatın şiir olsa adı "Lavinia" olurdu!

Kendinden çok başkalarını düşünen bir insansın sen. Sevdiğin insan için yapmayacağın fedakarlık yok. Ve ilginç olan da bu fedakarlığı yaparken kesinlikle karşılık beklemiyorsun. Çünkü yaptığın şey yüreğinden geliyor. İnsanlar sana böyle yapma üzülürsün diyorlar. Üzülüyorsun da. Ama olsun en azından vicdanın rahat. Ben her şeyi yapayım da gerisi karşımdakine kalsın diyorsun.

Hayatın şiir olsa adı "Ben Sana Mecburum" olurdu!

Hayatın şiir olsa adı "Ben Sana Mecburum" olurdu!

Eskiye ve sevdiğine duyduğun bir özlem var. Kendini sevdiğin insanla buluşacağın güne hazırlıyorsun. Seni bu hayatta tutuyor. Tabiri caizse seni bu teselli ediyor. Çok karamsarsın. Yağmur yağsa efkarlanıyorsun. Güneş açsa mutlu olan insanları görüp yine efkarlanıyorsun. Ama artık eskiye olan bağlılığından vazgeçmelisin. Çünkü hayat devam ediyor ve karşına ne çıkartacağı belli olmaz.

Hayatın şiir olsa adı "Göğe Bakma Durağı " olurdu!

Hayatın şiir olsa adı "Göğe Bakma Durağı " olurdu!

Keşke hepimiz senin gibi olabilsek ya! Bu kadar iyimser, bu kadar bardağa dolu tarafından bakan bir insan olmak hepimiz isterdik. İnsanlardan istediğin bir şey yok. Sadece sevdiğin olsun yeter sana. Ekmeksiz yaparsın, susuz yaparsın ama sevdiğin olmadan yapamazsın sen. Umarım sevdiğin insanla ayrılmazsın ve insanlara iyilik saçmaya devam edersin.

Hayatın şiir olsa adı "Hasretinden Prangalar Eskittim" olurdu!

Hayatın şiir olsa adı "Hasretinden Prangalar Eskittim" olurdu!

Hasretinden dolup taşmışsın sen. Ah bir sevdiğini görebilsen de şu hasret bitse. Gördüğün her şey onu hatırlatıyor. Gördüğün herkese onu anlatmak istiyorsun. Uçan kuşa, sokakta oyun oynayan çocuklara hatta beşikteki bebeğe bile. Sanki o olmasa sen hiçbir şeysin. Umarız ki en kısa zamanda ona kavuşursun ve aşkınızı birlikte anlatırsınız.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
661
300
165
100
62
48
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Hayatın şiir olsa adı "Sessiz Gemi" olurdu!

Hayatın şiir olsa adı "Sessiz Gemi" olurdu! Senin hayatın, karamsar bir hayat. Bulunduğun yerden çekip gitmek istiyorsun. Ama bir yandan da gitmek istemiyor... Devamını Gör

Sigurd

Hayatın şiir olsa adı "Aşk" olurdu! -- üç değil beş değil, bütün testlerde "aşk" ile ilgili sonuç çıkar mı arkadaşım? Napayım şimdi işaret olarak algılayıp g... Devamını Gör