Görüş Bildir
Haberler
Hayatın Bir Kitap Olsaydı Türü Ne Olurdu?

etiket Hayatın Bir Kitap Olsaydı Türü Ne Olurdu?

Yung Boş Ada
21.10.2015 - 15:43

Acaba seni ve hayatını anlatan bir kitap yazılsaydı bu kitabın türü ne olurdu hiç merak ettin mi? Hadi seni hemen testimize alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: Küçük ayrıntılarla mı ilgilenirsin yoksa büyük resimle mi?

2. Konumuz hayatının kitabı değil mi? Peki sen bu kitapta hangi roldesin?

3. Peki bu konulardan hangisi daha çok ilgini çekiyor diye sorsak?

4. Bu kurgu evrenlerden hangisinde yaşamak isterdin?

5. "Kitapları emojilerden bulabilecek misin?" testlerimizi bilirsin eğer çözdüysen: Sence senin kitabını bu emojilerden hangisi anlatır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ee kitabındaki savaşların için bir silah seçmeyecek misin?

7. Kapak bir kitabın her şeyidir! Sence bu kapaklardan hangisi senin kitabına yakışır?

8. Son olarak: Kitabın için bir slogan seç!

8. Son olarak: Kitabın için bir slogan seç!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mitolojik bir efsane!

Mitolojik bir efsane!

Eğer senin hayatın bir kitap olsaydı bu kitap kesinlikle sıradan bir kitap olmazdı. Mitolojik kahramanlık efsaneleriyle dolu, büyüleyici bir kitap olurdu! Çünkü senin eşsiz karakterini ve hayatın boyunca karşına çıkan engelleri, uğruna savaştıklarını anlatacak en mükemmel tür bu! Her efsanenin baş kahramanı olarak sen; savaştığın ölümcül düşmanlar olarak hayatta karşılaştığın zorluklar; kurtardığın onca insan olarak da sevdiklerin! Böyle hayal edince çok güzel oldu değil mi? Nesilden nesile anlatılacak mükemmel bir efsane olurdun sen!

Gelmiş geçmiş en iyi bilim kurgu romanı!

Gelmiş geçmiş en iyi bilim kurgu romanı!

Eğer senin hayatın bir kitap olsaydı bu kitap kesinlikle bir bilim kurgu romanı olurdu: Hem de dünyadaki en iyi bilim kurgu romanı! Romanda kullandığın teknolojiler zekanı, Dünya'yı kurtarmak için yaptığın fedakarlıklar cesaretini ve kurtardığın binlerce insan da içindeki insan sevgisini anlatırdı. Tek solukta okunacak, aksiyon ve heyecan dolu bir roman olacağına hiç şüphemiz yok!

İğnelemelerle dolu bir hiciv!

İğnelemelerle dolu bir hiciv!

Eğer senin hayatın bir kitap olsaydı bu kitap kesinlikle iğnelemeler ve ironilerle dolu bir hiciv olurdu! Senin alaycı tavrını, dobralığını ve her durumda bozmadığın duruşunu hicivden daha iyi hiçbir tür anlatamaz çünkü! İçindeki daima doğrudan yana olan ve asi ruhu her satırda hissettirirdin okuyucularına. Keşke böyle bir kitap olsa da herkes okuyup ders alsa senden biraz!

Ateşli bir romantik roman!

Ateşli bir romantik roman!

Eğer senin hayatın bir kitap olsaydı bu kitabın buram buram aşk ve romantizm kokan, son derece ateşli bir romantik roman olacağına hiç ama hiç şüphemiz yok! Çünkü senin içinde inanılmaz ihtiraslı ve romantik bir ruh var ve bu ruh için hayattaki en önemli şey AŞK! Dalgalı aşk hayatını, tutkulu ilişkilerini ve en önemlisi aşkın senin ağzından tanımını okumak için can atacak milyonlarca insan olacağı kesin! Senin hayatın gerçekten nefes kesici bir roman olurdu!

Eşsiz bir fantastik roman!

Eşsiz bir fantastik roman!

Senin hayatını anlatmaya yetse yetse fantastik romanın gücü yeter be güzel insan! Neden biliyor musun? Çünkü hiçbir tür senin hayal gücünü ve alışılmışın dışındaki eşsiz karakterini kaldıramaz. Senin kafanda kurduğun o mükemmel dünya, kırk değil kırk bin yıl düşünsek aklımıza gelmeyecek o fikirler ve en sıradan şeylerden bile çıkardığın anlamlarla ortaya tadından yenmeyecek ve kitleleri kendine hayran bırakacak bir fantastik roman çıkacağına hiç ama hiç şüphemiz yok!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1498
481
360
247
80
78
2