Görüş Bildir
Haberler
HAVELSAN'dan Yeni Uygulama: İleti! İleti Nedir, Nasıl İndirilir? İşte HAVELSAN İleti Özellikleri...

HAVELSAN'dan Yeni Uygulama: İleti! İleti Nedir, Nasıl İndirilir? İşte HAVELSAN İleti Özellikleri...

Sunay Korkmaz
10.01.2021 - 16:34

İleti uygulaması HAVELSAN tarafından geliştirilip kullanıcılara sunuldu. İleti uygulaması kamuda da kullanılmaya başlandı. WhatsApp'ın zorunlu güncellemesi sonrası İleti de merak edilmeye başlandı. Peki, HAVELSAN İleti nedir, nasıl indirilir? Anlık mesajlaşma ve görüntülü görüşmelere yazılımsal olarak korunan ve daha güvenli olan İleti'nin özellikleri nelerdir? İşte merak edilen tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVELSAN İleti Nedir?

HAVELSAN İleti Nedir?

Teknolojinin gelişmesi ve özellikle mobil teknolojilerin yaygınlaşması beraberinde siber saldırıların da sayısının artmasına neden olmaktadır. Artan bu saldırı tehditleri ile birlikte, mobil platformlardaki iletişim ve bilgi güvenliğinin önemi de artmaktadır.

Günümüzde en çok tercih edilen popüler anlık mesajlaşma uygulamalarının sağladığı güvenlik önlemlerine ek olarak, HAVELSAN ileti, kullandığı Beyaz Kutu Kriptografi Kütüphanesi sayesinde kişisel anahtarlar yazılımsal olarak korunmakta ve anahtarların ele geçirilmesi engellenmektedir. Bu özelliği ile ileti güvenlik açısından diğer anlık mesajlaşma uygulamalarından bir adım öne çıkmaktadır.

Kurumsal iletişimde bilgi güvenliğini sağlamak ve iletişim sağlanırken verilerin üçüncü şahısların eline geçmesini engellemek için HAVELSAN ileti, kurumun kendi sunucularında çalışmaktadır. Yönetim konsolu ile kullanıcı ilklendirme, kurumsal grup oluşturma gibi işlemler kurum tarafından gerçekleştirilebilmektedir.

İleti'nin Özellikleri Nelerdir?

İleti'nin Özellikleri Nelerdir?
  • Karşılıklı Anlık Mesajlaşma

  • Güvenli Sesli ve Görüntülü Görüşme

  • Medya ve Lokasyon Paylaşımı

  • Kurum/Firma Sunucularına Kurulum

  • Yönetim Konsolu Aracılığı ile

  • Kullanıcı İlklendirme

  • Kurumsal Grup Yönetimi

  • Uygulama Güncelleme Yönetimi

  • Hata Ayıklama Kayıtları

İleti Nasıl İndirilir?

İleti Nasıl İndirilir?

İleti ürününde, uygulama mağazaları (Google PlayStore, Apple Store ve benzeri) kullanılmadan uygulama yüklenebiliyor ve güncelleme yapılabiliyor.

Aşağıdaki Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın