Görüş Bildir
Haberler
Hastanenin Oksijen Deposunda Yangın

Hastanenin Oksijen Deposunda Yangın

Onedio Medya
07.01.2016 - 23:37

Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nin oksijen deposunda çıkan yangın nedeniyle bazı hastalar başka hastanelere sevk edildi. Başhekim, sistem normale döndüğü için bu hastaların geri getirileceğini belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ilçesi Bağlarbaşı mahallesindeki Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nin arka bahçesinde bulunan oksijen deposunda henüz belirlemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangına ilk müdahaleyi hastane çalışanları yaptı. Alevlerin büyümesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye aracı ve ambulans sevk edildi. Yangının büyüme ihtimaline karşın hastalar tedbir amacıyla tahliye edildi.

Depodaki yangın, yaklaşık yarım saat süren müdahalenin ardından kontrol altına alındı.

Bu arada yoğun bakım ünitesindeki bazı hastalar başka hastanelere sevk edildi.

Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Başhekimi Eyüp Sabri Şeyhanlı, hastaların can güvenliği ve tedavisiyle ilgili herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Şeyhanlı, 'Yangın anında diğer oksijen sistemimiz devreye girerek hastanemizin tüm tedavisi aynen devam etmektedir. Hastanemizde yatan bütün hastalarımızın can güvenliği ve tedavisiyle ilgili herhangi bir sorun yok' diye konuştu.

Hastanede hizmetlerin sorunsuz devam ettiğini vurgulayan Şeyhanlı, yangın nedeniyle yoğun bakımdaki 3 yetişkin hastanın tedbir amaçlı başka hastanelere sevk edildiğini, sistem normale döndüğü için bu hastaları geri getireceklerini belirtti.

Bu arada, yangın nedeniyle hastanenin bahçesine çıkarılan birçok hasta, yapılan anonsların ardından tekrar hastaneye alındı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın