Görüş Bildir
Haberler
Hasan Dağcı Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli? Hasan Dağcı Neden Gündemde?

Hasan Dağcı Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli? Hasan Dağcı Neden Gündemde?

GNS
09.05.2023 - 15:24

Seçim dönemi yaklaşırken, siyasi olaylar yeniden gün yüzüne çıkıyor. Birbirinden farklı isimler yeniden gündeme geliyor. Bu isimlerden bir tanesi de Hasan Dağcı. Hasan Dağcı'nın kariyeri, meslek hayatı ve özel hayatına ilişkin sorgular arama motorlarındaki yerini aldı. Peki Hasan Dağcı kimdir? Hasan Dağcı kaç yaşında ve nereli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hasan Dağcı Kimdir?

Hasan Dağcı Kimdir?

Hasan Dağcı, eski gazetecidir. Daha öncesinde Refah Partisi'nin yarı resmi yayın organı olan Marmara Gazetesi'nde genel müdürlük yapmıştır. 

1994 yılında gerçekleştirilmesi beklenen ara seçimlerde Refah Partisi adayı olarak katılan Ertuğrul Yalçınbayır'ın basın işleri sorumlusuydu. 

2001 yılında Faruk Çelik'in önerisi ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özel kalem müdür yardımcısı olmuştur. Resmi olarak özel kalem müdürü olmadığını savunmuştur. 

Hasan Dağcı, İDO kantinlerinin işletmesini alıp evliliğini sonlandırmasının ardından ticari anlamda büyük işlerin altına imza atmıştır.

Hasan Dağcı Neden Gündemde

Hasan Dağcı Neden Gündemde

Hasan Dağcı hakkında ortaya atılan iddialara göre hızlı tren işine ortaktır. Kadıköy'de cami arsasına rezidans yaptırdığı söylenmektedir. 

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Hasan Dağcı'nın cami arsasına yapılması beklenen inşaat başlamamış ve plan değişikliğine gidilmiştir. Cami yerine rezidans yapılmıştır. Ardından Hasan Dağcı'nın yaptığı açıklamalarda 2 bin 500 metrekare altında bulunan bölgenin cami arsası olamayacağı ve bu kesimin cami alanı olmaktan çıkarıldığı ifade edilmiştir. 

Dağcı, FETÖ'nün takipsizlik ile sonuçlanan 25 Aralık soruşturmasında usulsüzlük yaptığı iddiası ile firari sanık Fetullah Gülen hakkında eski polis müdürlerine açılan davaya katılma talebinde bulunmuş ve 4 Şubat'ta ifade vermişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
9
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın