Görüş Bildir
Haberler
Happy's Pizza'dan 61 Cm'lik Devasa Boyutlarıyla Mega Pizzayı Denemeniz İçin 10 Sebep

Happy's Pizza'dan 61 Cm'lik Devasa Boyutlarıyla Mega Pizzayı Denemeniz İçin 10 Sebep

1-

1-

Kaç dilim pizza yersem yiyeyim pizzaya doyamıyorum diyenlerden misiniz? Mega pizza tam anlamıyla sizi doyuracak.

2-

2-

90 dk'lık bir futbol maçında maç uzatmalara da kalsa mega pizza o kadar büyük ki sizi asla yarı yolda bırakmaz maç sonuna kadar en büyük destekçiniz olur.

3-

Game of Thrones'un son bölümünü izlemeden önce spoiler mı yediniz üzülmeyin. Mega Pizza moralinizi düzeltmeye yetecek kadar büyük.

4-

Böyle büyük bir pizzayı eminiz ki her bölüm pizza yiyen Ninja Kaplumbağalar bile yememiştir. Neden ilk tadan siz olmayasınız?

5-

Mega pizzayı çok merak ediyorum ama evimin kapısından geçmez deyip üzülmeyin Happy's de her şeyin çözümü var, siz sadece isteyin.

6-

6-

O kadar yalnızım ki birlikte oturup bir mega pizza söyleyecek arkadaş grubum yok mu diyorsunuz? Üzülmeyin dilerseniz mega dilim sipariş edip yalnızlığınızla baş başa pizza keyfi yapabilirsiniz. :)

7-

7-

Efkarlı gecelerde bir büyük açmak yerine bir büyük mega boy pizza söyleyip neşenizi yerine getirebilirsiniz.

8-

Her şeyin en iyisini ben bilirim diyenlerden misiniz? Happy'sde kendi pizzanızı oluşturabilir, hangi malzemeleri istediğinize kendiniz karar verebilirsiniz.

9-

Sipariş geldiğinde tüm komşuları kıskandıracak büyüklükteki mega pizza tüm ilgiyi yine üzerinize çekecek

10-

10-

Çünkü pizza yemenin yeri ve zamanı yoktur. Moraliniz bozuk olduğunda, maç izlerken, kalabalık arkadaş toplantılarında, bir başarıyı kutlarken, aşk acısı çekerken, diyetten önce her şeyi yemeğe çalıştığımız o günlerde, canınız pizza çektiğinde... Kısacası her zaman pizza yemek için bir sebep vardır. O halde ne duruyorsunuz? Hemen Happy's den bir pizza sipariş edin ve tadını çıkarın.

Happy's Pizza'nın mega ve diğer çeşitlerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
6
4
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın