Görüş Bildir
Haberler
Hangi Türk Gençlik Dizisisin?

etiket Hangi Türk Gençlik Dizisisin?

Nsycl
13.08.2017 - 20:18

90'ların çocuklarına daha çok hitap edecek bu test, verdiğin cevaplara göre hangi dizi olduğunu söylüyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını söyleyerek teste başla!

2. Senin için en önemlisi hangisi?

3. Bir ile altı arasında sayı verecek olsan, hayatın ne kadar istediğin gibi gidiyor?

4. Hangisi okul dışı yaptığın aktivitelerden?

5. En yakın arkadaşlarınla yapacağın tatil hangisinde olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisi en sinir bozucu olan?

7. Son olarak, sırlarını da açabileceğin kaç arkadaşın var?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Medcezir çıktı!

Medcezir çıktı!

Ünlü Amerikan dizisi The OC’nin Türkiye’ye uyarlaması olan Medcezir varoş bir mahalleden çıkan ve elitlerin sınıfa giren Yaman'ın hikayesini anlatmaktadır. Hırsın ve egonun girdiği her arkadaşlık ilişkisinde olduğu gibi burada da ihtiras ve entrika hiç eksik olmamıştır. Sen de hayatında ilişkilerini, arkadaşlıklarını ve aşklarını her zaman dolu dolu yaşıyorsun, belli.

Kavak Yelleri çıktı!

Kavak Yelleri çıktı!

Urla'da başlayan ardından İstanbul'a uzanan Efe, Deniz, Aslı ve Mine'nin hikayesi hepimizi kazanmıştı. Lisedeki heyecanları, üniversitedeki uğraşları her zaman bize iyi bir seyir zevki vermişti. Senin için arkadaşlık demek her şey! Mantığından çok duygularını kullanan karar alma mekanizman bazen başına iş açsa da, kesinlikle için rahat!

Koçum Benim çıktı!

Koçum Benim çıktı!

Rahmetli Tarık Akan'ın koç olarak hayat verdiği dizi, hem genç kadrosuyla, hem de basketbolu odak noktasına yerleştirmesiyle bir dönem büyük bir kitle kazandı.Arkadaşlık ilişkilerini sadece aşk ile değil, aile ilişkileri ile de birleştiren bu dizi gibi sen de bütün ilişkilerine aynı derecede bağlısın.

Hayat Bilgisi çıktı!

Hayat Bilgisi çıktı!

'Hoca camide' desek, Kopil, Ortega, Törpü desek, okul müdürü Amil desek yeterli olur diye düşünüyoruz. Bir dönemin gerçek efsanesi olan dizi, lise yıllarına, pozitif olmaya, çocuksu hayallere odaklanan bir diziydi. Bu kadar acının, problemin içinde mutlu olmayı denemenden belli sana 'Hayat Bilgisi' çıkacağı..

Lise Defteri çıktı!

Lise Defteri çıktı!

Çekimleri Kabataş Erkek Lisesi'nde yapılan bu dizi, her karakterin hikayesini ayrı ayrı irdeleyerek diziyi çok daha derinleştirmekle kalmamış, karakterlere empatiyi de çok güçlendirmiş. Abartısız anlatım tarzı, gerçekçi duruşu tıpkı senin gibi. Olayları realist görmeye çalışıyor, duygu ve mantık ikilisini sağlıklı bir dengede tutuyorsun.

7 Numara çıktı!

7 Numara çıktı!

Türk televizyon tarihinin en samimi dizilerinden biri olan 7 Numara, şehirde büyümüş yetişmiş dört genç kız ile taşradan gelmiş tertemiz üç erkeğin, evlerini öğrencilere kiralayan Vahit ve Zeliha’nın ahşap evindeki yaşantısını konu almaktadır. Sen samimiyet insanısın. Farklılıklar, eksikler senin için hiç gözle görülebilecek şeyler değil. Önemli olan iyi olmak, dürüst olmak. Buna inanıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
526
230
166
120
58
48
46
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yasemin

medcezirmiş izlemezdim hiç -_-

Mid or Feed

liseli çıktım haklı lise defteri :D

Aylin Kayhan

Kavak yelleri