Görüş Bildir
Haberler
Hangi Tetris Parçasısın?

etiket Hangi Tetris Parçasısın?

Nsycl
24.07.2017 - 19:20

Yıllar geçse de eskimeyen bir klasik. Bakalım sen hangi parça çıkacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek teste başlayalım!

2. Bir yoga pozu seç!

3. Patatesin hangi halini yemeyi tercih edersin şu an?

4. Şimdi de bir çanta!

5. Klasik atari oyunlarından biri seçmeni istesek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki hangi teletabi?

7. Bir başlangıç pokemonu seçerek testi sonlandır!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Z" çıktı!

"Z" çıktı!

İnsanlar senin hakkında bazen yerli yersiz konuşsa da yardıma ihtiyaçları olduğunda tıpış tıpış senin ayağına geliyor. Oturaklı, net tavrınla problem çözmek resmen senin işin.

"T" çıktı!

"T" çıktı!

Belki her ortama, her insana uyum sağlayamıyorsun ama senin yaratıcı ve rahat olduğun ortamlarda içindeki cevheri yakınındakiler biliyor. Düşünce tarzın farklı bir kere, farklı bir objektif sendeki.

"S" çıktı!

"S" çıktı!

Kesinlikle orijinal bir tipsin. Bazen de biraz delirsen de uyum sağlayamayacağın yer yok. Kendine ortam, imkan yaratmayı çok iyi biliyor ve problemlerini kendi kendine çözmeyi her zaman başarıyorsun!

"O" çıktı!

"O" çıktı!

Belki çok uyumlu, çok esnek biri değilsin ama yapı gereği, ayakları yere basan ve güçlü, yıkılmaz bir yapın var. İnsanlar sana güvenmekte kesinlikle haksız değiller. Onlara çok iyi bir dayanak olmayı her zaman başarıyorsun!

"L" çıktı!

"L" çıktı!

Belki herkesle iyi geçinemeyen birisin, ama yeri geldiğinde hayat kurtarıcı olduğunu da söylemeden geçemeyeceğiz. Farklılıklarını kabullenip, kendin olmak kadar güzel birşey de yok zaten!

"J" çıktı!

"J" çıktı!

Dengeli, sakin yapının altında her zaman başına bela alabilecek bir tarafın da var. İşleri hep mükemmelleştirmek istemek bazen daha çok yorulmana sebebiyet veriyor desek haksız çıkmayız...

"I" çıktı!

"I" çıktı!

Herkesin sevdiği, popüler karakter senmişsin de haberimiz yokmuş? Girdiğin ortamlarda dikkat çekmeyi biliyor, problem çözme yeteneğinle de pozitif tarafını her zaman öne çıkarıyorsun. Herkesin senin gibi bir arkadaşa ihtiyacı var.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
319
168
100
51
28
26
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Msp Pixi

"Z" çıktı!  İnsanlar senin hakkında bazen yerli yersiz konuşsa da yardıma ihtiyaçları olduğunda tıpış tıpış senin ayağına geliyor. Oturaklı, net tavrınla ... Devamını Gör

Onur Özalp

"I" çıktı!

John Beyn

yeminle hangi testis parçasısın diye okudum. direk taşak yazacaktım. tetrismiş.