Görüş Bildir
Haberler
Hangi Survivor 2019 Yarışmacısısın?

etiket Hangi Survivor 2019 Yarışmacısısın?

04.04.2019 - 18:34

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'ın kıyasıya mücadelesi devam ediyor. 

Peki, sen bu yarışta hangi yarışmacıyı temsil ediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi takımı desteklediğini öğrenelim!

2. Şimdi de cinsiyetini öğrenelim!

3. Adada en çok hangisinden korkarsın?

3. Adada en çok hangisinden korkarsın?

4. Hangisi senin karakterine daha çok uyuyor?

5. Survivor'da olsan, senin en başarılı olduğun oyunlar hangileri olurdu?

5. Survivor'da olsan, senin en başarılı olduğun oyunlar hangileri olurdu?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Survivor'a ne için katıldın?

6. Survivor'a ne için katıldın?

7. Diyelim ki arkadaşlarınla çok büyük bir kavga ettin ve birdenbire istenmeyen birisi oldun. Bu durumda tavrın ne olur?

7. Diyelim ki arkadaşlarınla çok büyük bir kavga ettin ve birdenbire istenmeyen birisi oldun. Bu durumda tavrın ne olur?

8. Gelelim son soruya. Dokunulmazlık oyununu kaybettiniz ve takım arkadaşlarından birinin ismini yazman gerekiyor konseyde. Bu ismi neye göre belirlersin?

8. Gelelim son soruya. Dokunulmazlık oyununu kaybettiniz ve takım arkadaşlarından birinin ismini yazman gerekiyor konseyde. Bu ismi neye göre belirlersin?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hikmet!

Hikmet!

Sen son derece hırslı bir yapıya sahipsin. Başarılı olmak için yapamayacağın şey yok. Zaten biraz da bu azim seni var ediyor. Ancak duygusal bir yanın da var, arkadaşlık ve birlik olmak senin için son derece önemli. Yine de, olaylar yalnızca kişileri ilgilendirdiğinde sen benliğinle öne çıkıyorsun.

Atakan!

Atakan!

Sen, kendini göstermek için bir sebebe ihtiyaç duyanlardansın. Yani aslında yapabileceklerin, yaptıklarından çok daha fazlası. Ama bunun için seni harekete geçirecek bir sebebe ihtiyaç duyuyorsun. Bazen bu sebebe ulaşamadığında başarılı olman için geç kalabilirsin, bu yüzden bize sorarsan kendinin farkına var e harekete geç!

Bora!

Bora!

Senin sevenin olduğu kadar sevmeyenin de var. Bu yüzden çevrende bulunan herkese kolay kolay güvenmemelisin. Sonuçta dost dediklerin de seni üzecek şeyler yapabilir. Her şeyden önce kendin için bir şeyler yapmalısın. Gerçi sen bundan pek de çekinmiyorsun. Açık sözlüsün ve sözünü asla sakınmıyorsun.

Seda!

Seda!

Sen bulunduğun ortamda başarılarınla ön plana çıkıyorsun. Bu yüzden örnek alanların ve yolundan gelenlerin çok oluyor. Ancak her insanda olduğu gibi, senin için de geçerli olan bir şey var: Başarılıysan kıskanılabilirsin ve bu durum sana kimi zaman zarar verebilir. Bu sebeple dostunu düşmanını iyi bilmelisin. Ama senin her zaman koruduğun mesafen sayesinde buna pek de ihtiyaç kalmıyor.

Sabriye!

Sabriye!

Sende şeytan tüyü var demek en açık sonuç olabilir! Başarılı olmak için önce hırslanmalı ve bunun için de kendine bir sebep bulmalısın. Bu yolda da kendine düşman kazanıyorsun. Ama öyle bir yanın var ki, sevilmediğin kadar da seviliyorsun. Düşmanım dediğin kişi bile sana sempati duyabiliyor.

Melisa!

Melisa!

Sen oldukça duygusal bir insansın. Herhangi bir karar alırken mantığından önce duygularınla hareket ediyorsun. Ama bunun aksine karakterin bir miktar takım ruhundan uzaklaşmana sebep oluyor olabilir. Çünkü başarılı olmak sana göre daha çok bireysel bir şey, etrafındakileri buna pek karıştırmıyorsun. Senin için her şeyden önemlisi kendi başarın. Bu yolda da kimsenin ne dediği umurunda değil!

Afroditi!

Afroditi!

Sen azimle ve başarıyla bürünmüş bir insansın! Kararlılığın ve azmin sayesinde her şeyin üstesinden gelebiliyorsun. Hal böyle olunca insanlar seni dışarıdan duygudan yoksun biri olarak görebilir, ama alakası bile yok diyebiliriz. Çünkü içinde tam anlamıyla duygusal bir insan yatıyor, aslında bunu dile getirmekten de çekinmiyorsun. Ama sana hedefine giden yolda çelme takacak biri olursa, duygularını anında arka plana atacağından eminiz.

Dimitra!

Dimitra!

Sen son derece güçlü bir karaktersin. İnsanlar seni daha çok duygusal ve kırılgan olarak görüyor olabilir, belki bu dış görünüşünle ya da dışarıya yansıttığın kadarıyla böyle algılanıyor olabilir. Ama her şey aslında bambaşka. Bunu ancak damarına bastıklarında ya da onlara rakip olduğunda anlayacaklardır. O yüzden nasıl göründüğünle çok da ilgilenmiyorsun. Bize sorarsan en doğrusu da bu!

Katerina!

Katerina!

Sen içi dışı bir dedikleri türden bir insansın. Hayatında daima rakiplerin oluyor, ama onlara karşı planlar yaparak sinsice hedefine ulaşmak yerine tam anlamıyla olduğun gibi davranıyorsun. Düşüncelerin seni yalnız da bırakabilir, etrafına yüzlercesini de toplayabilir. Ama senin için en önemlisi daima hedeflerin oluyor, gerisi umurunda bile değil. Zaten bu içtenlik de hayatta kaybetmeni değil kazanmanı sağlıyor çoğunlukla.

Spiros!

Spiros!

Sen son derece sempatik ve sevgi dolu bir insansın. Ama bu insanlara kendini ezdireceğin anlamına gelmiyor asla. Evet, insanlar seni rakip görmekten önce sempati besliyorlar belki ama başarabileceklerini gördüklerinde onların gözlerini korkutuyorsun. Ayrıca çok da şanslısın. Hedeflerine ulaşmada kendi başarın kadar şansının da yardımı olacaktır.

Nikos!

Nikos!

Sen oldukça azimli ve kararlı bir yapıya sahipsin. Yaptıklarının yapacaklarının teminatıdır da diyebiliriz. Dönem dönem düşüş yaşasan da toparlanmasını çok iyi biliyorsun. Seni başarıya ulaştıracak olan da budur! Hedeflerin için taviz verme ve etrafa pek kulak asma.

Panagiotis!

Panagiotis!

Sen tam anlamıyla tuttuğunu koparan birisin. Bunun sebebi hırslarından ziyade kararlılığın. Bir şeyi başarmak istiyorsan tam olarak ona odaklanıyorsun ve bu yolda tüm benliğinle ilerliyorsun. Yapabileceklerinin sınırı yok diyebiliriz. Önemli olan kararlılığından vazgeçmemen!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
693
279
268
206
112
72
58
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Televizyonda zahmet edip izlemiyoruz, Onedio test yapıyor. Bi iki şair,yazar hayatı koyunda okuyalım zahmet olmazsa. Bu nE?

nina K.

burasi vikipedia mi kardesim neyin hayatini okuyacaksin Allah askina? televizyondan uzagim cagdasim havasi yaratma burda oldukca basit gorunuyor artik su sur... Devamını Gör

Öykü Canbolat

semamın kardeşi canım sedam çıktı benden mutlusu yok

nina K.

Reytingler düşünce çareyi Onedio da bulan Acun degil mi bu :)