Görüş Bildir
Haberler
Hangi Survivor 2017 Karakterisin?

etiket Hangi Survivor 2017 Karakterisin?

Ekranları kasıp kavuran yarışma Survivor 2017'de bakalım hangi yarışmacısın? Hazırsan cevabı bu testte!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım! İlk olarak, ünlüler mi gönüllüler mi?

1. Haydi başlayalım! İlk olarak, ünlüler mi gönüllüler mi?

2. Adada yarışmacı olduğunu varsayalım. Hangisi seni daha çok korkuturdu?

2. Adada yarışmacı olduğunu varsayalım. Hangisi seni daha çok korkuturdu?

3. İnsanların arkasından konuşur musun hiç?

4. Survivor'ın en eğlenceli bölümlerinden Bil Bakalım'da hangi konudan soru gelse daha iyi tahminler yaparsın?

5. Peki Survivor'da olsan, hangi oyunlarda daha başarılı olurdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Adada yarışmacı olsan nasıl bir strateji izlerdin?

6. Adada yarışmacı olsan nasıl bir strateji izlerdin?

7. Ödül oyunlarında şansın pek yaver gitmiyor, adada ne bulursanız onu yiyorsunuz. Peki senin bunların arasından en sevdiğin tercihin hangisi oluyor?

8. Geldik son soruya. Dokunulmazlık oyununu kaybettiniz ve takım arkadaşlarından birinin ismini yazman gerekiyor konseyde. Bu ismi neye göre belirlersin?

8. Geldik son soruya. Dokunulmazlık oyununu kaybettiniz ve takım arkadaşlarından birinin ismini yazman gerekiyor konseyde. Bu ismi neye göre belirlersin?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Adem!

Adem!

Sen kesinlikle Adem olurdun! Bir şey söyleyelim mi: Senin bu hayatta hiç kimseye ihtiyacın yok! Hayat merdivenlerini birer birer tek başına, her basamakta daha da güçlenerek çıkmışsın. Tek başınasın ve kimse seninle yarışamaz. Kendi yarattığın bir dünyan ve insanlara karşı çizdiğin kalın çizgilerin var. Sadece en sevdiklerinin geçmesine izin verdiğin çizgiler... Sana bir kez hata yapıldı mı affediyorsun belki ama unutmuyorsun. Seni güçlü yapan en önemli özelliklerden biri de bu. Bu işte seni başarıya ulaştıracak güç!

İlhan Mansız!

İlhan Mansız!

Sen kesinlikle İlhan Mansız olurdun! Sen azimli, hırslı ve güçlü bir insansın. Lider olmak için doğmuşsun! Hayatındaki yenilgiler karşısında dimdik ayakta durabiliyorsun ve asla pes etmiyorsun. Vazgeçmemek senin hamurunda var. Bazen ani çıkışlar yaptığın olmuyor değil ama sonunda hata yaparsan, af dilemeyi biliyorsun. Kimseye aldırış etmeden, kendi çizdiğin yolda yürümeye devam edersen kazanan hep sen olursun!

Furkan!

Furkan!

Sen kesinlikle Furkan olurdun! Başarma hırsın, azmin gerçekten takdire şayan! Kafana koyduğun bir şeyi gerçekleştirene kadar elinden gelenin en iyisini yapıyorsun. Başarıya giden yoldaki bütün riskleri göz önünde bulunduruyorsun ve ona göre kendine plan çiziyorsun. Sendeki bu hırs ve azmin yarısı bizde olsaydı ohoo! Bazen emeklerinin boşa gittiğini düşünsen de asla pes etme! Hepsinin karşılığını zamanla alacaksın!

Serhat Akın!

Serhat Akın!

Sen kesinlikle Serhat Akın olurdun! Çok ama çok hırslı bir insansın. Yenilgiye asla gelemiyorsun ve bu seni çok sinirlendiriyor. Bazen o kadar yoruluyorsun ki her şeyi akışına bırakmak, kafanı alıp gitmek istiyorsun. Ama arkadaşlarından ve ailenden gördüğün destek sayesinde kendini hemen toparlıyorsun ve özüne dönüyorsun. Unutma; hayat karşına ne çıkarırsa çıkarsın, sen güçlü bir insansın! Yenilgiler seni yıldırmasın! Ne demişler: Seni öldürmeyen acı, güçlendirir!

Sabriye!

Sabriye!

Sen kesinlikle Sabriye olurdun! İnsanlar her ne kadar seni güçsüz, sorumsuz ve ilgisiz görseler de bazen öyle şeyler yapıyorsun ki söyledikleri lafları yiyip yutuyorlar. Onların suratına tokat gibi yapıştırıyorsun söyledikleri lafları. Boş ver onlar konuşmaya devam etsin. Sen de bunlarla kendini gaza getir ve daha da güçlen! Elinden gelenin en iyisini yapmaya devam edersen ve biraz daha kendini motive edersen, seni kimse tutamaz! Unutma: İstersen, başarırsın!

Sema!

Sema!

Sen kesinlikle Sema olurdun! Hayat seni ne kadar yormuş olursa olsun, enerjin ve her şeyle mücadele edebilme gücünle dimdik ayakta duruyorsun. Kimsenin ne dediğine kulak asmadan yaşamak en güzeli ve sen bunu harika bir şekilde yapıyorsun. Zaman zaman sıkıntıların olduğunda kendi kabuğuna çekiliyorsun ve kendi kendini iyileştiriyorsun. Bu yüzden senin kimseye ihtiyacın yok! Senin arkandan isteyen istediğini desin, sen boş ver ve önüne bak. Çünkü bu hayatta ne kadar yalnızsan, o kadar kafan rahat olur! Ne demişler: Güç yalnızlık ister, çünkü zirve tek kişiliktir!

Ogeday!

Ogeday!

Sen kesinlikle Ogeday olurdun! Senin bu hayatta hiç kimseye ihtiyacın yok! Yok dedik diye kimseyi yanına almıyorsun değil ama. İnsanlarla ilişkilerin gayet iyi. Hayat merdivenlerini tek başına ve her basamakta daha da güçlenerek çıktığından neyin, ne olduğunu çok iyi kestirebiliyorsun. Sana bir kez hata yapıldı mı asla unutmuyorsun. Birkaç yakın arkadaşın var ve onlar da sana yetiyor. Kısacası başarılı olmak için ne gerekiyorsa yapıyorsun!

Volkan!

Volkan!

Sen kesinlikle King Kong Volkan olurdun! Azimli, hırslı ve güçlü bir insansın. Lider olmak senin genlerine işlemiş! Bu liderlik özelliğini de insanları ezerek kullanmıyorsun. Hayatındaki yenilgiler karşısında özeleştiri yapabiliyorsun ve asla pes etmiyorsun. Vazgeçmemek senin iliklerine işlemiş. Mantığını öyle güzel kullanıyorsun ki insanlar bir sorunları olduğunda ilk olarak senin yanına geliyor. Etliye sütlüye karışmadan, kendi çizdiğin yolda yürümeye devam edersen kazanan hep sen olursun!

Anıl!

Anıl!

Sen kesinlikle Anıl olurdun! Her şeye olumlu bakmak senin doğanda var! Her türlü zorluğa rağmen azminle dağları delersin sen! Girdiğin her ortama ayak uyduran ve arkadaşların tarafından sevilen bir yapın var. Bu senin en güzel özelliklerinden biri. Ama bazen duygusal yönün ağır basıyor ve olayları gereğinden fazla büyütüyorsun. O durumlarda mantığını devreye sokarsan her şey daha da güzel olacak senin için! Asla pes etme!

Elif!

Elif!

Sen kesinlikle Elif Şadoğlu olurdun! Sen oldukça hırslı bir insansın. Yenilgiye asla kabullenemiyorsun ve bu seni çok sinirlendiriyor, bazen de çok yıpratıyor. Arkadaşlarından gördüğün destek ve kendi özgüveninle her şeyin üstesinden gelebiliyorsun. Güçlü bir kadınsın ve hiçbir şeyin seni yıldıramayacağını çok iyi biliyorsun. Ne demişler: Seni öldürmeyen acı, güçlendirir!

Berna Keklikler!

Berna Keklikler!

Sen kesinlikle Berna Keklikler olurdun! İnsanlar seni çantada keklik olarak gördüler ama sen bir yarışmayı birinci bitirip Survivor'a geldin burada da birleşme adasına katılmaya hak kazandın. Aynı Berna gibi sen de bazen öyle bir şey yapıyorsun ki insanlar senin hakkında söyledikleri lafları yiyip yutuyorlar. Elinden gelenin en iyisini yapmaya devam edersen ve biraz daha kendini motive edersen, yapamayacağın şey yok. Kendine güven yeter!

Tuğçe!

Tuğçe!

Sen kesinlikle Tuğçe Melis olurdun! Enerjik, sevecen, sıcakkanlı ve insanlarla arası iyi olan birisin. İnsanlar seni gerçekten seviyor. Girdiğin ortama hemen uyum sağlayan ve kendini sevdiren bir yapın var. Bu yüzden de birçok arkadaşın var. Çünkü sen dostluğa önem veriyorsun ve dostların için yapamayacağın hiçbir şey yok! Her şeye olumlu bakmaya devam et!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1799
937
536
408
255
185
159
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tosarık

hindistan cevizi demek yerine coconut demek hosunuza mi gidiyo cakma elitler sizi...

Luna

Ogeday!

Nyeri

Ogeday ;) <33