Görüş Bildir
Haberler
Hangi Şirketin CEO'luğunu Hak Ediyorsun?

etiket Hangi Şirketin CEO'luğunu Hak Ediyorsun?

Verdiğin cevaplara göre hangi şirketin Ceo'luğunu hak ettiğini söylüyoruz!

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, bunlardan hangisi senin baskın karakter özelliğinden biri?

4. Peki şirketinde sana ait olan odana bu tablolardan hangisini asardın?

5. Senin bu hayattaki önceliğin bunlardan hangisidir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu alanlardan hangisiyle ilgilenmek seni mutlu hissettiriyor?

7. Etrafındaki insanlarla tartıştığın zamanlarda öfkeni kontrol edebilir misin?

8. Ve son olarak, bu tweete 5 üzerinden kaç puan veriyorsun?

8. Ve son olarak, bu tweete 5 üzerinden kaç puan veriyorsun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Onedio Ceo'luğunu hak ediyorsun!

Onedio Ceo'luğunu hak ediyorsun!

Sen kesinlikle Onedio'nun Ceo'su olmalısın!  Zaten sıkı bir Onedio takipçisi olarak bu şirketi çok güzel bir şekilde çekip çevirirsin. Karakter olarak çok sert görünmeyen fakat işine önem veren bir insansın. Her ne iş olursa olsun onu büyük bir ciddiyetle yaparsın. O yüzden böylesine eğlence dolu ve kaç milyon kişiye hitap eden bir şirketin Ceo'su olmak sana çok ama çok yakışır. Çalışanlara üstten bakmayı değil de onlardan biri olduğunu hissettirerek keyifli bir zaman geçirirsiniz. İşi keyifli hale getirmek resmen senin işin! Valla senin gibi hem zeki hem de espri yeteneği gelişmiş bir insanı Onedio'da Ceo olarak görmek mutluluk verir.

Vodafone Ceo'luğunu hak ediyorsun!

Vodafone Ceo'luğunu hak ediyorsun!

Sana Vodafone Ceo'luğu öyle bir yakışır ki! İşini böylesine ciddiye alan bir insan biz görmedik. Sorumluluk sahibi olan bir insansın. İnsanlarla olan iletişimin de gerçekten çok güzel. Eee hal böyle olunca senden Ceo olmayacak da ne olacak? Biz seni en çok Vodafone şirketinin Ceo'luğuna yakıştırdık. Oradaki ortam senin tam da istediğin gibi olacak. Gerek iş gerek eğlence gerek insanlar hepsine içten içe ısınacaksın. Bizden söylemesi.

Google Ceo'luğunu hak ediyorsun!

Google Ceo'luğunu hak ediyorsun!

Bi heyecanlandın değil mi? Valla şöyle durup bir düşünsene Google şirketinin başındaki kişi sensin! Herhalde çoğu insanın hayalini kurduğu şeylerden biri de Google'da çalışabilmektir. Fakat sen Google firmasının Ceo'su olacaksın. Çünkü senin gibi zeki, yetenekli, becerileri gelişmiş bir insana böyle bir pozisyonu layık görüyoruz. Öyle sanıldığı gibi çok kolay görülmese de senin bunların üstesinden gelebileceğini düşünüyoruz. Google seninle birlikte çok daha iyi yerlere gelecek!

Türk Hava Yolları Ceo'luğunu hak ediyorsun!

Türk Hava Yolları Ceo'luğunu hak ediyorsun!

Offff ne de yakışır be! Türk Hava Yolları Ceo'sunun sen olduğunu düşünmek bile heyecan verici değil mi? Çünkü böylesine büyük bir firmanın başına geçmek çok zordur. Sen zor olan işi başarmakta ustasın zaten. Zaten oldun olası da uçakları çok seversin. Yani havada bakıp gördüğün zaman ilgini çeker açıkcası. Tam da böyle sevdiğin bir yerde Ceo olmak gerçekten çok güzel bir duygu olsa gerek. Şimdi gözlerini kapat ve bir an gerçekten kendini orada hisset. Kim bilir belki de ileride hak ettiğin göreve ulaşacaksın. 😊

Facebook Ceo'luğunu hak ediyorsun!

Facebook Ceo'luğunu hak ediyorsun!

Düşünsene Facebook Ceo'su Mark Zuckerberg değil de sensin! Bunun düşüncesi bile insanı bi heyecanlandırmıyor değil. Böylesine tüm dünyaya hitap eden bir sosyal platformun Ceo'su olmak çok gurur verici bir şey olsa gerek. Kazandığı paraları söylemiyoruz bile... Facebook'u çok aktif kullanmasan bile onsuz yapamıyorsun. Mutlaka insanlar neler paylaşıyor, neler yapıyor merak eder, açıp bakarsın. Çünkü Facebook artık tüm insanların hayatına girdi. Böylesine başarılı bir firmanın başına geçmeyi bir hayal et bakalım. Neler hissediyorsun?

Amazon Ceo'luğunu hak ediyorsun!

Amazon Ceo'luğunu hak ediyorsun!
media.thuonghieucongluan.vn

Bir heyecan aldı seni değil mi? Dünyanın en büyük alışveriş sitesinden birinin Ceo'su olduğunu düşünmek nasıl bir duygu? Amerika'da açılan bu firmanın başına geçip yönetmek çok kolay olmasa gerek. Ama sen bu üstün yeteneğin sayesinde bu işi layıkıyla yaparsın. Çünkü her iş elinden geliyor maşallah! Tabii bunun için çok emek harcaman gerekiyor. Başarılı olmak ne yazık ki öyle kolay değil. Ama sende bu azim ve çalışma aşkı olduktan sonra her şeyin üstünden gelirsin. Senin gibi başarılı biri kesinlikle Amazon Ceo'su olmayı hak ediyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
254
139
87
59
28
21
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Furkan Ciftci

Onedio mu?? Test cozdurme ayagina is mulakati mi yapiyosunuz??

Alev Yaren İzci

onedio bu bi iş trklifi mi??

Samoa Tiger

Türk Hava Yolları Ceo'luğunu hak ediyorsun! Peki THY'ye haber verdiniz mi?

Semihcan Atmaca

Ben Pilotım THY'de.