Görüş Bildir
Haberler
Hangi Mitolojik Karakter Senin Ruh Eşin?

etiket Hangi Mitolojik Karakter Senin Ruh Eşin?

27.07.2020 - 11:00

Mitolojik karakterlerin varlığına inanır mısın bilemiyoruz ama, içlerinden birinin senin ruh eşin olduğu kesin.

Testi çöz, bu hangi karaktermiş öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenerek başlayalım:

2. Şimdi de yaşını öğrenelim!

3. Yunan mitolojisi dışında en çok ilgini çeken mitoloji hangisi?

4. Sihir temalı filmlerden birini seç bakalım:

5. Söyle bakalım kahven nasıl olsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu süper güçlerden en çok hangisine sahip olmak isterdin?

7. Pekiiii senin en güçlü özelliğin hangisi?

8. Son olarak bu dört elementten birini seç:

Zümrüdüanka kuşu!

Zümrüdüanka kuşu!

Sen son derece azimli ve tuttuğunu koparan bir insansın. Hayatta pek çok zorlukla karşılaşmışsın ve yaşamanın aslında bu şekilde süreceğini de biliyorsun. Ama bu düşünceler ve zorluklar seni yapmak istediğinden alıkoymuyor asla. Yeri geliyor dibe vurduğunu hissediyorsun ama adeta küllerinden doğuyorsun yeniden. Bu da seni her seferinde daha da güçlendiriyor. İşte bu yüzden zümrüdüanka kuşu kesinlikle senin ruh eşin!

Unicorn!

Unicorn!

Sen dünyadaki bütün olumsuzluklara rağmen her zaman umutla dolup taşan ve etrafına güzellikler yayan bir insansın. Kendini karşılaştığın kötü şeylere odaklayıp aşağıya çekmek yerine, enerjisi bol bir hayat sürmeye adamış gibisin adeta. Çevrendeki herkes de hayran sana haliyle hem kendi hayatına sunduklarından hem de onlara kattıklarından. Bu kadar temiz kalp, güven dolu bir hayat ve dosta düşmana sevgi salan biri olunca, ruh eşin de unicorn oluyor haliyle!

Ejderha!

Ejderha!

Senin agresif bir yapın var. Hayatındaki olaylara ve gelişmelere çoğunlukla agresif bir tavırla yaklaşıyorsun. Ama bu aslında kendince, kendini korumak ve sakınmak için geliştirdiğin bir yöntem. Yani karşındakine zarar verme amacında değilsin, hatta seni tanıdıklarında da çok seviyor insanlar. Bu yüzden aslında sinirine biraz daha hakim olsan, çevrendekilere kendini daha fazla açsan ve aslında ne kadar temiz ve sevgi dolu bir kalbe sahip olduğunu göstersen fena olmaz. Ee, haliyle bu özelliklerine bakınca ruh eşinin ejderha olmasına pek şaşırmamak lazım :)

Deniz kızı!

Deniz kızı!

Sen çevrendeki insanlara yardım etme, herkesin imdadına yetişme ve her şeye karşılık beklemeden sevgiyle yaklaşma konusunda oldukça başarılısın. Bu zamanda bunların hepsini yapabilecek pek fazla insan yok, aslında bunu senin de bildiğinden eminiz. Ama sen bunları zaten içinden geldiği için yapıyorsun, çıkar ya da şov yapma gibi bir amacın yok kesinlikle. Bu yüzden çok seviliyorsun ve çok da dikkat çekiyorsun aslında. İnsanlar senin gerçek olamayacağını düşünüyorlar, tıpkı bir deniz kızı gibi!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
367
181
53
44
22
19
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pınar Taşik

Zümrüdüanka kuşu! ;)

Çiğdem Pala

Zümrüdüanka kuşu

Dolunay

same

melike doğan

zümrüdü anka kuşu :)