Görüş Bildir
Haberler
Hangi Mitolojik Roma Tanrısısın?

etiket Hangi Mitolojik Roma Tanrısısın?

Roma Mitolojisi'ne gayet aşinayız. Pekii sen hangi mitolojik Roma tanrısın?

Testi çöz ve sonucu gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım. 🙂 Roma denince aklına ilk gelen şey nedir?

2. Roma mitolojisi dışında en çok ilgini çeken mitolojiyi soralım bir de!

3. Dürüst ol, seni bu hayatta en çok sekteye uğratan özelliğin ne?

4. İçinde mitolojik öğeler bulunan filmlerden bir tanesini seç bakalım!

5. Peki senin en güçlü özelliğin hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir Game of Thrones ailesi seç!

7. Pekii insanların neyini okumakta iyisin?

8. Son olarak tarihteki imparatorluklardan birini seç de testimizi bitirelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ateş Tanrısı : Vulcanus!

Ateş Tanrısı : Vulcanus!

Verdiğin cevaplara göre sen Ateş Tanrısı Vulcanus'sun! Sen çok yetenekli bir insansın. Senin kitabında umutsuzluk, tembellik, miskinlik yok. Senin hayat felsefen hep üretmek. Yani mutlu olmak için ufak bir üretme kırıntısı bile olsa sen onu bulup, ona sarılırsın. Becerin ve gülen yüzünle etrafa öylesine pozitif bir enerji yayıyorsun ki, insanlar hep senin yanında bulunmak, senden saniye olsun ayrılmamak istiyor. Sen ışıksın, insanlarsa ışığın cazibesine kapılıp etrafında fır dönen pervane böcekleri. Umutsun sen insanlara kısaca, bu kapkaranlık dünyada tünelin ucundaki ışıksın. Mutluluk eşittir sen demek. Nazar değmesin sana.

Adalet Tanrısı : Veritas!

Adalet Tanrısı : Veritas!

Verdiğin cevaplara göre sen Adalet Tanrısı Veritas'sın! Bugüne kadar ve bundan sonra senin için en önemli şey hep adil olmak olacak. İşinde, eğitim hayatında, aile içinde hep adaletten yana oldun ve adaleti sağlamak için uğraştın. Bu senin adil bir ruhunun olduğu gerçeğinin yanı sıra yönetici ruhlu olduğunu da gösteriyor. lider özelliklerin var. Seni yönetmek biraz zor. İlişkilerinde de genelde baskın tarafsın! Hırslısın doğal olarak; bu yüzden yaptığın işe %100 kendini verebiliyorsun. Sonuçta da başarılı olmak kaçınılmaz oluyor tabii bu özelliklerle. :)

Tanrıların Kralı: Jüpiter!

Tanrıların Kralı: Jüpiter!

Verdiğin cevaplara göre sen Tanrıların Kralı Jüpiter'sin! Senden büyük yok! En büyüğü, en güçlüsü, en azametlisi sensin hiç şüphesiz. Bütün tabelalar seni gösterir ve dahi bütün yollar sana çıkar. Tanrı gibi tanrısın yani. Objektifsin ve tam bir dengeleyici unsursun. Bunu bozan baban olsa tanımazsın. Çoğu kişi ise seni sevmez, adaletsiz bulur. Ne derlerse desinler kimse senin gücünün ve ihtişamının önünde duramaz. Seni yönetmek biraz zor. Zaten sen yönetilen değil yöneten oldun hep hayatında. Kimseye boyun eğmedin, eğmezsin de. Ne diyelim doğru bildiğinden vazgeçme.

Dünya Tanrıçası : Ceres!

Dünya Tanrıçası : Ceres!

Verdiğin cevaplara göre sen Dünya Tanrıçası Ceres'sin! Senin zekanı ölçmek ve bunu kelimelerle ifade etmek o kadar kolay değil. Aşk, sanat, bilgelik... Her şey sende mevcut. Üstün bir zekan var ki, dosta güven; düşmana korku salar. Ne zaman her şey ters gitse, bitti artık denilse senin herkesi şaşırtan bir çözümün elbette vardır çünkü sen Ceres'sin ! İşler en sıkıştığı zamanda, o çok çalışan kafandan pırıltılı fikirler çıkar, çıkmasıyla merhem olur en büyük yaralara. Lider özelliğinle, insanları yönetme becerinle herkesin hayran hayran seni izlediğine çokça şahit oluyorsun.

Aşk Tanrısı : Cupid!

Aşk Tanrısı : Cupid!

Verdiğin cevaplara göre sen Aşk Tanrısı Cupid'sin!  Sen var ya seeen şu hayattan keyif almayı en iyi sen biliyorsun. Tutkun ve karizmanla girdiğin her ortamı dağıtıyor, dengeleri bozuyorsun. Senin bulunduğun yerde kartlar mecburen yeniden karılır! Çünkü sen aşksın! Sen birine aşık olduğun zaman ona bağlılığın, tutkun yerle göğü bir edebilir. İliklerine kadar yaşarsın aşkı. Bu yüzden bazen kıskanılmıyorsun değil ama kime ne? Var mı aşktan öte?

Denizler Tanrısı: Neptün

Denizler Tanrısı: Neptün

Verdiğin cevaplara göre sen Denizlerin Tanrısı Neptün'sün! Üç dişli yaban, korsanların yüreğine korku salan adaletin ve yüksek egonla okyanusların, denizlerin, göllerin, akarsuların, derelerin tanrısısın sen! Ama en çok da Boğaz'ın tanrısısın. O kadar bizdensin ki, birisi seni Kartal-Bostancı sahiline çağırsa, üşenmez gelirsin. Denizden de baban bile çıksa yersin ayrıca! Çünkü deniz temizdir, temiz; sen gibi, senin gibi, ey Neptün...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
262
112
68
43
30
21
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz Kuzey

tövbe de p*ç.

Pasif Kullanıcı

Ateş Tanrısı işte buna bi cigara yakarım

fena gaza getiriyorsunuz amk. tanrilarin krali jupiter olmadığımız kalmisti