Görüş Bildir
Haberler
Hangi MasterChef 2021 Yarışmacısısın?

Hangi MasterChef 2021 Yarışmacısısın?

12.11.2021 - 12:44

MasterChef 2021 harika yemeklerle birlikte devam ediyor. Aylardır devam ettiği için de izleyici artık kimi destekleyeceğine çoktan karar verdi bile. Bazı yarışmacılara ısınırken bazılarını hiç yakın hissetmedi kendine. Gelelim asıl soruya: Sen oradaki yarışmacılardan biri olsan, hangisi olurdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da öğrenelim:

3. Şu an hayatından ne kadar memnunsun? (6 çok memnunum, 1 hiç memnun değilim)

4. Nasıl bir yapıya sahipsin?

4. Nasıl bir yapıya sahipsin?

5. Yarışmacı olsan hangi şefle yıldızın daha barışık olurdu sence?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Önüne çıkan sıkıntılar karşısında nasıl bir insan olarak tanımlayabilirsin kendini?

6. Önüne çıkan sıkıntılar karşısında nasıl bir insan olarak tanımlayabilirsin kendini?

7. Yemek yapma konusunda ne kadar iyisin?

7. Yemek yapma konusunda ne kadar iyisin?

8. O zaman yemek yemekten bahsedelim. Senin için yemek...

8. O zaman yemek yemekten bahsedelim. Senin için yemek...

9. MasterChef'te yapılan bu yemeklerden hangisi daha başarılı sence?

10. Son olarak, bu sezon elenen hangi yarışmacının vedası erkendi sence?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Safanur!

Safanur!

Verdiğin cevaplara göre sen Safanur'sun! Senin için sevgi dolu, etrafındakilere de sevginin diliyle yaklaşıyorsun. Tabii herkes böyle değil, bu bazen insanların farklı yorumlamasına ya da gerilmesine sebep olabiliyor. İşte dikkat edilmesi gereken nokta da burada başlıyor! Çünkü sen damarına basılana kadar sakin bir insansın. Sinirlendiğinde kaplan kesiliyorsun ve gerçekten de korkulması gereken biri oluyorsun. Bu sebeple Safanur'sun diyebiliriz.

Burcu!

Burcu!

Verdiğin cevaplara göre sen Burcu'sun! Hayatta sana hırsın yön veriyor. Kendin için hedeflediğin ne varsa inatla, hırsla başarana kadar çabalıyorsun. Pes etmek senin lügatında yok yani. Etrafında seni aşağı çekmek isteyenlere de tek tek kafa tutuyorsun. Kimsenin yoluna engel olmasına izin vermiyorsun. Tam da olması gerektiği gibi yani. Bu yüzden sen Burcu'sun diyebiliriz!

Dilara!

Dilara!

Verdiğin cevaplara göre sen Dilara'sın! İçin neyse dışında o senin. Sinirlendiğinde ya da bir durumdan hoşnut olmadığında çat çat söylüyorsun içinden geçeni. Bu durum etraftakileri rahatsız edebiliyor ama bırak rahatsız olsunlar. Sonuçta sen dürüst davranıyorsun, gerçeklerden kaçmıyorsun. Bu sebeple karakterinin en çok Dilara ile benzeştiğini söyleyebiliriz.

Hasan!

Hasan!

Verdiğin cevaplara göre sen Hasan'sın! Sessiz sakin bir yapın var ve insanlar buna bakarak seni hafife alabiliyor. Ama asıl bomba tam da burada patlıyor. Aslında o kadar yeteneklisin ki, seni hafife alanlara cevabını yeteneğinle veriyorsun. Onlar da arkandan bakakalıyorlar. İnsanları kırmak pek sana göre değil, sen sadece işine odaklanıyorsun ve bu konudaki ciddiyetini de kimse bozamıyor. Tüm bunlara bakarsak senin karakterinin Hasan ile benzeştiğini söyleyebiliriz.

Sergen!

Sergen!

Verdiğin cevaplara göre sen Sergen'sin! Dosdoğru, aklından geçeni söyleyen bir insansın. Neşe dolu bir insansın ve hayata mutlu olmaya gelmiş gibisin. Olumsuzlukları hiç mi hiç umursamıyorsun. Sen böyle yaptığında senin başarısız olacağını düşünen insanlar oluyor ama en güzel cevabı da 'ne yapsan başararak' veriyorsun. Bu sebeple karakterin en çok Sergen'e benziyor.

Tahsin!

Tahsin!

Verdiğin cevaplara göre sen Tahsin'sin! Deli dolu ve rengarenk bir yapın var. Yaşamayı seviyor ve hayattan tat almana engel olacak herkesi saf dışı bırakıyorsun. Ayrıca dosdoğru bir insansın. Yani aklından geçenleri bir bir söylemek ve insanların yanlışlarını yüzüne vurmak konusunda senden başarılısı yok. Tüm bunlara bakınca karakterinin en çok Tahsin'e benzediğini söyleyebiliriz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
25
17
10
7
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tülin Eroğlu

Verdiğin cevaplara göre sen Safanur'sun! Senin için sevgi dolu, etrafındakilere de sevginin diliyle yaklaşıyorsun. Tabii herkes böyle değil, bu bazen insanla... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Safanur Verdiğin cevaplara göre sen Safanur'sun! Senin için sevgi dolu, etrafındakilere de sevginin diliyle yaklaşıyorsun. Tabii herkes böyle değil, bu bazen... Devamını Gör