Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kurtlar Vadisi Mafyasısın?

Hangi Kurtlar Vadisi Mafyasısın?

Beyza
09.09.2023 - 10:16

Türk televizyon dünyasının kilometre taşlarından biri olan Kurtlar Vadisi, zamansız ve asla unutulmayan bir efsane. Süleyman Çakır'ın ardından gıyabi cenaze namazı kılanlar, gazetelere başsağlığı ilanı verenler... İşte bu dizi, izleyicilerin kalbinde bu denli derin izler bıraktı. Peki sen hangi Kurtlar Vadisi mafyasısın? 

Öğrenmek için hemen teste başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Kaç yaşındasın bize bir de onu söyle!

3. Kavga çıktı diyelim. Kavgaya direkt girişir misin yoksa arkadaşlarının gelmesini bekler misin?

3. Kavga çıktı diyelim. Kavgaya direkt girişir misin yoksa arkadaşlarının gelmesini bekler misin?

4. Arkadaşlarınla görüşeceğin zaman buluşmaları sen mi ayarlarsın?

4. Arkadaşlarınla görüşeceğin zaman buluşmaları sen mi ayarlarsın?

5. Aşağıdaki kelimelerden hangisi senin karakterine daha yakın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki moralin çok bozuldu. Keyfini yerine ne getirir?

6. Diyelim ki moralin çok bozuldu. Keyfini yerine ne getirir?

7. Sır tutma konusunda ne kadar iyisin diye sorsak?

7. Sır tutma konusunda ne kadar iyisin diye sorsak?

8. Peki para senin için ne kadar önemli diye sorsak?

8. Peki para senin için ne kadar önemli diye sorsak?

9. Şimdi de en sevdiğin racon cümlesini seç!

9. Şimdi de en sevdiğin racon cümlesini seç!

10. Kendine bir düşman seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

İskender Büyük

İskender Büyük

Naif bir kişilikle donatılmış olsan da içinde yatan acımasızlık seni bir soğukkanlıya dönüştürüyor. Bu özelliklerin düşmanlarının sana karşı duyduğu korkuyu besliyor. Arşiv niteliğindeki hafızanla her tartışmada haklılığını ispatlama yeteneğine sahipsin. Geniş çevren ve herkesi tanıyan karakterin birleştiğinde savaşta yenilme olasılığın neredeyse sıfır. Bu yüzden seninle mücadele etmek isteyen herkesin iki kez düşünmesi gerekiyor. Bu özelliklerin, sadece seni değil çevrendeki herkesi de etkiliyor ve seninle olan ilişkilerini şekillendiriyor. İçinde barındırdığın bu çelişkili kişilik seni hem ilgi çekici hem de korkutucu kılıyor. Bu yüzden, seninle karşılaşan herkesin aklında kalıcı bir iz bırakıyorsun.

Laz Ziya

Laz Ziya

Bir ihanetin acısını kalbinde taşıyan ve affetmekte zorlanan bir kişiliğe sahipsin. Her türlü durumu hoşgörüyle karşılayabilirsin, ama biri sana yalan söylediğinde, bu durumu kabullenmekte oldukça zorlanırsın. Bu, dürüstlük prensibi senin hayatında büyük bir öneme sahip. Çevrene korku düşmanlarına ise güven salan bir yapıya sahipsin. Babacan tavırların ve sıcak kişiliğin, insanlara güvenli bir liman hissi veriyor. Bu özelliklerin sayesinde, insanlar senin etrafında güvende hissediyor ve sana karşı duygularını kolayca açabiliyorlar. Tabii sinirlenince etrafında kimse kalmıyor orası ayrı!

Testere Necmi

Testere Necmi

İlk bakışta gaddar, acımasız ve vicdansız olarak nitelendirilebilirsin. Dış dünyaya karşı sergilediğin bu sert ve soğuk tavırların, seni tanımayanların gözünde bu tür etiketlerle anılmana neden olabilir. Ancak içinde kopan fırtınaların boyutunu, yaşadığın zorlukların seni nasıl bir duygusal yoğunluğa sürüklediğini kimse tam olarak anlayamaz. Çünkü sen dış kabuğunun altında sevgi dolu bir yüreğe sahip olan bir insansın. Ancak bu yüreğini görmeyi hak edenlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Bu sevgi dolu yüreğini ancak seni gerçekten tanımak isteyenler ve seninle aynı duygusal derinliği paylaşabilenler görebilir. Bir de hani şu yanlışlarını kabul etmeme huyun var ya, işte o seni biraz zor duruma sokuyor. Hatalarınla yüzleşmekten kaçınmak yerine onları kabullenip üzerine gitmeyi denemelisin. Çünkü hata yapmak insan olmanın en doğal parçalarından biri. Hatalarından ders çıkararak ilerlemek seni daha da güçlü kılacaktır. Bizden sana dostça bir öneri hata yapabileceğini kabullenmekten çekinme...

İplikçi Nedim

İplikçi Nedim

Senin benzersiz özelliklerin, sadece senin kim olduğunu belirlemekle kalmıyor aynı zamanda çevrendeki insanların seni ilgi çekici bir karakter olarak algılamalarını da sağlıyor. 'Bana dokunmayan yılan bin yaşasın' felsefesini benimsemiş bir kişilik olarak bu tutumun birçok potansiyel sorunu başından savmana yardımcı olduğunu söyleyebiliriz. Dışarıdan bakıldığında umursamaz ve nazik bir kişi gibi görünebilirsin. Ancak biri senin hassas noktalarına dokunduğunda durum tamamen değişiyor. Evet, sinirlenmeye biraz zor ısınıyorsun ama bir kere oraya vardığında çevrendeki herkesi korkutabilecek bir enerjiye sahip oluyorsun. Bu özelliklerin, seni sıradan bir karakterden çıkarıp çevrendeki insanların dikkatini çeken ve merak uyandıran bir kişi haline getiriyor. Bu yüzden, kim olduğunu ve nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu anlamak için biraz daha derine inmek gerekiyor.

Zaza

Zaza

Hayatta başarıya ulaşmak ve ciddi anlamda para kazanmak senin için hayati öneme sahip. Çünkü sen paranın olmadığı bir yerde başarının da olamayacağına inanıyorsun. Bu yüzden hedeflerine ulaşmak için her türlü zorluğu göğüslemeye, her türlü riski almaya hazırsın. Bu durum senin cesur ve gözü pek bir kişiliğe sahip olduğunu gösteriyor. Ancak bu durumun bazen seni hatalara sürükleyebileceğini unutmamalısın. Bu sebeple zaman zaman daha dikkatli olman ve çevrendeki insanların görüşlerine değer vermen senin için daha faydalı olabilir. Bir de senin inadın var ki, adeta dillere destan... Senin inadın tuttu mu keçilerin, katırların inadı senin yanında sönük kalır. Ancak bu inatçı huyun bazen seni zor duruma sokabilir. Biliyoruz ki senin özünde son derece sevimli ve tatlı biri var. Bu yüzden inatçılığın senin bu tatlı kişiliğine zarar vermesine izin verme.

Hüsrev Ağa

Hüsrev Ağa

Dobralığın ve inatçılığın, bazen seni beklenmedik belaların kucağına atıyor. Ancak bu durum senin karakterinin en belirgin özelliklerinden biri. İnatçılığın, bazen çevrendeki insanları şaşırtıyor bazen de onları hayran bırakıyor. Gelenekselci yapınla çevrendeki insanlar arasında parlıyorsun. Modern dünyanın hızlı yaşam temposuna rağmen geleneklerine sıkı sıkıya bağlı kalmayı başaran ender kişilerdensin. Bu durum senin karakterinin en belirgin özelliklerinden biri ve bu özelliğinle çevrendeki herkesi kendine hayran bırakmayı başarıyorsun. Ayar üstüne ayar verme konusunda ise üstüne yok. Kimi zaman bu durum karşındaki kişinin canını sıkabilir ancak senin için bu  adeta bir yaşam tarzı. Yeri geldiğinde kimseye laf sokmaktan çekinmeyen bir kişiliğin var. Bu durum seni çevrendeki diğer insanlardan ayıran en önemli özelliklerinden biri. Kendine has üslubun ve cesur tavrınla herkesin dikkatini çekmeyi başarıyorsun.

Muro

Muro

İlk izlenimlerin bazen yanıltıcı olabileceği bir gerçektir. Senin durumunda bu daha da belirgin hale geliyor. Dışarıya karşı sergilediğin sert ve soğuk tavırlar seni yeterince tanımayanların senin hakkında olumsuz tespitler yapmasına neden oluyor. Halbuki İçinde kopan fırtınaların boyutunu yaşadığın zorlukların seni nasıl bir duygusal yoğunluğa sürüklediğini kimse tam olarak bilmiyor. Çünkü sen dış kabuğunun altında sevgi dolu bir yüreğe sahipsin. Ancak bu yüreğini görmeyi hak edenlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Bu sevgi dolu yüreğini ancak seni gerçekten tanımayı hak edenler görebiliyor. Belki de sık sık 'lanet olsun bu içimdeki insan sevgisine' diye düşünüyorsun ama unutma ki, sevmek ve sevilmek hayatın en güzel duyguları. İçindeki iyilik, seni her zaman doğru yola yönlendiriyor. İçindeki bu ışığın hiç sönmesin... Sen belki de farkında olmadan, çevrendekilere umut oluyorsun. Kendine olan güvenin kararlılığın ve sevgi dolu yüreğinle her zaman doğru yolu bulmayı başarıyorsun.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
14
7
6
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

sokarım mafyanıza lan. iliğine kadar mafya-siyaset-tarikat-aşiret-ticaret ilişkisi pisliği içinde halen mafya güzellemeleri derdinizdesiniz.

Koray

aptalca bir içerik olmuş