Görüş Bildir
Haberler
Neden Aşık Olamıyorsun?

etiket Neden Aşık Olamıyorsun?

Ecivicivokke
07.09.2023 - 23:01

Aşık olmak benzersiz bir duygu fakat kimi geçmiş tecrübelerinden dolayı, kimi güvensizlikten dolayı, kimi ise korkusuna yenik düşerek aşık olamaz. 

Peki ya sen neden aşık olamıyorsun? Testi çöz, öğren!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Daha önce kaç sevgilin oldu?

3. Peki ya daha önce eski sevgililerin tarafından hiç ihanete uğradın mı?

4. Senin için birine güvenmek kolay mı?

5. Hayatından çıkmış birine tekrar şans verme ihtimalin var mı peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin için partnerinde bulunması gereken en önemli özellik hangisidir?

7. Önceki ilişkilerinde seni en çok zorlayan durum hangisiydi?

8. Son olarak aşkta hangisi senin için olmazsa olmazdır?

Geçmiş tecrübelerinden dolayı...

Bu hayat sana öyle şeyler göstermiş ki, sen aşık olmaktan korkar hale gelmişsin. Geçmiş ilişkilerin seni mental açıdan çok fazla zorlamış ve bu nedenle aşık olamıyorsun. Herkes onlar gibi çıkacak sanıyorsun ama öyle değil! Sadece senin karşına doğru kişi çıkmamış... Doğru kişi çıktığında ondan öyle bir emin olacaksın ki bir daha asla arkana bakmayacaksın. Doğru kişiyi bulduğunda diğerleriyle neden yürümediğini de çok daha iyi anlayacaksın. Elbet bir gün diyelim!

Aşık olmaktan korkuyorsun!

Senin aşık olmama sebebin aşık olmaktan korkmak... Geçmişte yaşadığın tecrübeler, arkadaşlarının aşk hayatlarından gördüklerin, hayatın acımasızlığı seni aşktan korkutur hale getirmiş. Aslında aşık olmak ileri taşıyan, güzelleştiren, hayata neşe katan bir duygu! Sen bazı nedenlerle bu duygunun gerçekliğinden biraz uzaklaşmışsın. Biraz da düzenim bozulur diye endişeleniyor gibisin. Sonuçta farklı birini hayatına almak ekstra bir sorumluluk demek fakat doğru kişi karşına çıktığında hiçbir şeyden kaçınmayacaksın!

Doğru kişiyle karşılaşmamışsın!

Bugüne kadar senin karşına doğru bir insan çıkmadığı için aşık olamamışsın. Sen karşına çıkan insanlara aşık olduğunu sanıyor, ilgi duyuyorsun fakat bu ilgi uzun sürmüyor. Başta bir yanılma diyelim... Senin birine karşı derin duygular hissetmen için ona tam anlamıyla güvenmen gerek. Hayallerinizin benzemesi, birbirinizi desteklemeniz, karşıdan geldiğini gördüğünde kalbinin küt küt atması senin aşık olmanı sağlayacak! Doğru kişi karşına çıktığında bunların hepsini bir bir yaşayacaksın ve o zaman işte buldum diyeceksin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
14
12
9
7
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

ok sponsorluğunda olunca insanın çözesi gelmiyor

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Aşık olmaktan korkuyorsun! Senin aşık olmama sebebin aşık olmaktan korkmak... Geçmişte yaşadığın tecrübeler, arkadaşlarının aşk hayatlarından gördüklerin, h... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Geçmiş tecrübelerinden dolayı... Bu hayat sana öyle şeyler göstermiş ki, sen aşık olmaktan korkar hale gelmişsin. Geçmiş ilişkilerin seni mental açıdan çok f... Devamını Gör