Görüş Bildir
Haberler
Hangi Klişe Cümlenin Seni Gıcık Ettiğini Söylüyoruz!

Hangi Klişe Cümlenin Seni Gıcık Ettiğini Söylüyoruz!

Klişe cümlelerden herkes nefret eder. Senin en gıcık olduğun klişe cümle hangisi bakalım?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenebilir miyiz?

2. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

3. Hangisi daha klişe bir cümle?

4. Bir ilişkideki en büyük klişe nedir?

5. Bu klişe şarkılardan hangisini duyduğunda 'Artık YETER!' diyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dizi izlemek mi, belgesel izlemek mi?

7. Hangisi daha klişe bir üniversite 1. sınıf cümlesi?

7. Hangisi daha klişe bir üniversite 1. sınıf cümlesi?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Benim bağlanma problemim var!

Benim bağlanma problemim var diyen insanlara şiddetle bağırmak istiyorsun. 'Senin derdin ne güzel kardeşim, bu nasıl bir problemdir?' diye köşeye çekip konuşmak istiyorsun. Bu cümleyi duymaya gıcık oluyorsun. 

Hayatta duyduğun en saçma klişe. Bir an önce o ortamdan koşarak uzaklaşmak istiyorsun. Asla duymamış gibi davranmak da pek fayda etmiyor artık.  Beynine kan gitmiyormuş ve bütün vücudun uyuşmuş gibi hissediyorsun. Lütfen birisi senin yanında bu cümleyi kurmasın.

Ben demiştim sana!

''Ben demiştim.'' Bunu diyen insana dönüp 'Bravo, hadi şimdi git.' demek geçiyor içinden. Çünkü o kadar sinirine dokunuyor ki o cümle. 'Neyi demiştin?' Tebrikler sen dedin ve gerçekten yaşandı. Neyin egosu bu? Ben demiştim diyen insanlardan nefret ediyorsun. 

Birisi senin yanında ''Ben demiştim'' diyorsa böyle gerilip gerilip ağzının ortasına vurmak istiyorsun. İnsanın sinirini altüst eden yapıları var.

Boşver kanka ya!

Gerçekten mi? Haklısın hemen boş verdim, şu an boş verdim. Ben nasıl düşünemedim boş vermeyi... Sen nasıl zeki birisin. Nasıl aklına geldi bu teselli. Boş ver diyen insanlardan bir anda nefret ediyorsun. Bütün tüylerin diken diken oluyor. 

Bir derdini sıkıntını paylaşıyorsun sana destek olsun istiyorsun ve arkadaşın sana gelip ''Boş ver kanka ya...'' diyor. Sanki seni umursamazcasına. Hayır dinlemek istemiyorsan, dinlemek istemiyorum de. Neden umursuyormuş gibi davranıyorsun ki. Birisi ''Boş ver'' dediği anda lütfen bulunduğu konumu terk etmesini iste ve arkadaşlığınızı bir kez daha düşün.

Takma kafana hayatta daha büyük problemler var!

Senin acını, derdini küçümseyen insanlara gıcık oluyorsun. ''Takma kafana'' ne demek. Nasıl takmayasın ki? Kafana onu takma bunu takma, hayatındaki problemleri nasıl çözüyor o zaman bu insanlar? Mesela bunu diyen arkadaşın nasıl çözüyor bunu çok merak ediyorsun. Bir gün bunu diyen kişiye lütfen o daha büyük olan problemleri sorar mısın? İnsanlar gerçekten bencilliklerinde boğulacaklar. 

Takma kafana diyen insanlardan nefret ediyorsun ve onu o an bulunduğu yere gömesin geliyor. Kendin için iyi bir şey yapmak istiyorsan ''Takma kafana'' diyen insanlardan uzak dur.

Yaa saçmalama buna mı ağlıyorsun?

Evet, buna ağlıyorsun. Çünkü senin için büyük bir problem ve canına tak etmiş olabilir. Canını sıkmış olabilir ve o durumdan bunalmış olabilirsin. Onun ne önemi var ki? Ağlıyorsun işte. Konunun ne olduğunun ne önemi var. 

Bunu söyleyen insanlara içi çift lafın var. ''Evet saçmalıyorum'' ve yine ''Evet buna ağlıyorum'', çünkü senin için ağlanacak bir şey. Bunu söyleyen kişinin tam olarak nasıl problemlere ağladığını sormak istersen lütfen çekinme.

Sen daha iyilerine layıksın!

Bu cümle bir anda saçlarının beyazlamasına sebep oluyor. Sinir oluyorsun bu cümleyi kuran insanlara. ''Sen daha iyilerine layıksın'' derken. Hangi daha iyileri? Kim bu daha iyileri, ben kimim ve o neden kötü? Elin ayağın titriyor resmen.

Gıcık oluyorsun bu cümleye. Hele hiç beklemediğin insanlar bu cümleyi kurduğunda valizini toplayıp başka bir gezegene taşınasın geliyor. ''Daha klişesi yok muydu?'' diye geçiriyorsun içinden. Bir iyilik yap ve ''Lütfen bana cevap verme'' de o kişiye.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
170
99
37
27
5
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Benim bağlanma problemim vağğğrrrr :/

Jok Er

Şunu unutmuşsunuz: Sen daha iyilerine Layıksın 😂😂😂😂

Hasan

bana o çikti

ozanpasagul

helal lan bildi SJQJJASJQGUAA