Görüş Bildir
Haberler
Bir Aşk-ı Memnu Karakteri Olsan Seni Kim Aldatırdı?

etiket Bir Aşk-ı Memnu Karakteri Olsan Seni Kim Aldatırdı?

Galina Grigoryevna
27.09.2018 - 17:49 Son Güncelleme: 11.10.2018 - 19:34

Bir tek Adnan Bey ve Nihal mi aldatıldı sanıyorsunuz? Bu dizide kimin kimi aldattığı belli değil. Bakalım Aşk-ı Memnu karakteri olsan seni kim aldatırdı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi cinsten hoşlandığını seçebilir misin?

2. Yaş aralığını seçebilir misin?

3. Sence Aşk-ı Memnu'nun en sarsıcı olayı hangisiydi?

3. Sence Aşk-ı Memnu'nun en sarsıcı olayı hangisiydi?

4. Sence Bihter hangi kıyafetin içinde daha çekiciydi?

5. Peki, Nihal'in ''Daha ne kadar silik olabilirsin?'' dediğimiz kıyafeti hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayattaki şansını tam olarak hangisiyle bağdaştırırsın?

6. Hayattaki şansını tam olarak hangisiyle bağdaştırırsın?

7. Behlül'ün, Peyker'in eski sevgilisi oluşu Bihter'le Peyker'in arasını bozmalı mıydı?

7. Behlül'ün, Peyker'in eski sevgilisi oluşu Bihter'le Peyker'in arasını bozmalı mıydı?

8. Matmazel'in değiştirmesi gereken huyu sence hangisiydi?

8. Matmazel'in değiştirmesi gereken huyu sence hangisiydi?

9. Acaba başta Bihter Behlül'le evlenseydi onu Adnan Bey'le aldatır mıydı?

9. Acaba başta Bihter Behlül'le evlenseydi onu Adnan Bey'le aldatır mıydı?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Beşir!

Beşir!

Aşk-ı Memnu karakteri olsan seni Beşir aldatacak! Sen Beşir'in ne yere bakan yürek yakan olduğunu henüz anlamadın. Beşir çok fena gerçekten. Alttan alttan seni aldatacak ve fark etmeyeceksin bile. Sonuçta Beşir'de de aldatacak bir tip olmadığı için şaşıracaksın. Beşir tarafından aldatılmak nasıl bir duygu?

Nihat!

Nihat!

Aşk-ı Memnu karakteri olsan seni aldatacak kişi Nihat olurdu! Bu aile babası görünümünün altında yatan çapkın bakışları sayesinde seni aldatacak. Maviş maviş gözlerine bakanların içi eriyecek. O da bu durumu kullanacak ve seni aldatacak. Nihat'ın sessiz sakin ve asi tarafının olduğuna bakma. Az çapkın değil. Dizi boyunca kimseye çaktırmadı çapkın yanını.

Süleyman efendi!

Süleyman efendi!

Aşk-ı Memnu karakteri olsan seni aldatacak kişi Süleyman efendi olurdu! Tonton görünümünün altında genç kızlara yandan yandan attığı bakışları ve yaşının farkında olmadan Cemile yaşındaki kızlarla seni aldatacak. Süleyman efendi de az değil gerçekten.

Cemile!

Cemile!

Aşk-ı Memnu karakteri olsan seni Cemile aldatırdı. Cemile'nin o saf aşık ayakları tamamen roldü. Cemile yere bakan yürek yakan tayfadan olduğu için dizide seni aldatacaktı ve herkes tek solukta izleyecekti. Cemile seni aldatacak!

Katya!

Katya!

Aşk-ı Memnu karakteri olsan Katya seni aldatırdı! Katya Türkiye'ye gelmiş ve zengin bir koca peşinde. Seni de tamamen zengin kocaya giden bir yol olarak kullanacak. Sen zavallıda sana aşık falan sanacaksın. Katya seni aldatacak!

Nihal!

Nihal!

Aşk-ı Memnu karakteri olsan seni aldatacak kişi Nihal olurdu! Evin küçük kızı ve masum karakteri olan Nihal sana çok fena kazık atacak ve düğün günü seni terk edecek. Aslında uzun süredir seni aldattığını da öğrendiğinde iyice yıkılacaksın. Nihal seni ayakta uyutuyor be!

Behlül!

Behlül!

Aşk-ı Memnu karakteri olsan seni aldatacak kişi Behlül olacaktı! Bir Behlül gazabı yaşayacaktın ve asla unutamayacağın bir ihanet olcaktı bu. Behlül'ün seni aldattığını bilen Firdevs hanım aslında senin gözünü açmaya çalışacak fakat sen aşkından görmeyeceksin. Behlül seni aldatıyor...

Adnan bey!

Adnan bey!

Aşk-ı Memnu dizi karakteri olsaydın seni aldatacak kişi Adnan bey olacaktı! Kaybeden taraf olmayı istemeyen Adnan bey aldatılmak yerine aldatmayı tercih edecek. Şaşıracaksın çünkü Adnan beni seviyor yapma öyle şeyler diyorsun içinden. Fakat hayatta her şey istediğimiz ve hayal ettiğimiz gibi olmuyor. Adnan bey seni aldatıyor üzgünüz...

Bihter!

Bihter!

Aşk-ı Memnu karakteri olsaydın seni aldatacak kişi Bihter Ziyagil olacaktı! Bihter genç ve güzel bir kadın gönlü ondan ona kayabiliyor. Tabii sen de hoş birisin ama Bihter şu zamana kadar çok can yaktı seni es geçecek değildi. Üzgünüz Bihter Ziyagil tarafından aldatıldınız...

Matmazel!

Matmazel!

Aşk-ı Memnu dizi karakteri olsaydın seni aldatacak kişi Matmazel olacaktı! Matmazel bu kadar donuk ve sakinliğe gelemiyor en sonunda kendini canlar yakan bir kadına dönüştürüyor. Çünkü bu hayatı o da yaşamak istiyor ve gönlünü daha genç insanlara kaptırıyor. Güzelliğinin farkına çok sonradan varan Matmazel seni aldatıyor ve dizi bunun üzerine devam ediyor. Üzgünüz aldatıldınız...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
408
197
62
47
41
39
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Jenny Humphrey

Süleyman efendi mi? Ben şok!

Zuhal Ünal

ben beşir çıktı diye şaşırmıştım beterin beteri varmış gerçekten :)

Sıla Güzel

Behlül tarafından aldatılan bir milyonuncu kız oldum sanırım. sdfghjıklş

gaydırı guppak

"Süleyman efendi!" bile :D daha fazla bişey diyemeyeceğim...