Görüş Bildir
Haberler
Kalbini Kıranlara Söyleyeceğin Son Cümle Ne?

etiket Kalbini Kıranlara Söyleyeceğin Son Cümle Ne?

Galina Grigoryevna
08.09.2018 - 16:03 Son Güncelleme: 09.09.2018 - 17:59

Kalbimizi kırıp gidenlere edecek 2 çift lafımız kalmadı mı sahiden? Bu insanlara karşı bakalım son cümlen ne olacak?

Testi çöz ve öğren.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Genellikle ilişkilerinin sonunu tahmin edebilir misin?

1. Genellikle ilişkilerinin sonunu tahmin edebilir misin?

2. Zamanında iyi anlaştığın kişiler şimdilerde neyin tribinde?

3. Hayaller kurduğundan haberi var mıydı?

4. Hatayı genellikle nerede ararsın?

5. Söylediği son cümlelerle senin kalbini paramparça etmiştir. Gözlerinin içine bakarsın ve ...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dün seni arkasında bırakanlara bugün dönüp ne söylemek istersin?

7. 'Bekle beni, bir gün döneceğim' diyen birisini ne kadar beklersin?

7. 'Bekle beni, bir gün döneceğim' diyen birisini ne kadar beklersin?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

'Rahmetli sen iyi insandın aslında!'

Onunla ne çok anılarınız, güzel birçok anlatacak hikayeniz varken, oldu mu şimdi böyle terk etmek? Çok çabaladın kalbini kırmasın diye. Hatta gözünün içine bakarak konuştun 'Senin kırdığın bu kalp porselen takımı değil!' dedin. Fakat anlayacak kişi kim? Seni bu zamana kadar asla dinlememiş ve duymamış gibi davranıyor. Sıra sende artık o hiç yaşamamış veya 'rahmetli iyi birisiydi...' diye davranma sırası sende. Kimler kimler geçti ve dahası geçecek. Kalbin bir tane fakat onlardan milyon tane var. Kalbini kırmalarına asla izin verme. Bugün yanında olanlar şimdi kimlerle birlikteler? Egosunu tatmin eden kişilerin yanında çok zayıf karakterli. Sen onun egosunu tatmin edemeyeceği bir kalp olduğun için seni kırmayı göze aldı. Fakat artık yeter senin de ona son cümlen bu olmalı: 'Rahmetli sen iyi insandın aslında!'

"Karın ortasında donmak üzeresin. Uyumak tatlı geliyor; ama sen öldüğünün farkında bile değilsin!"

Kalbini kıran kişiye söyleyeceğin son cümle onu yıkacak. Fakat sen onu o kadar düşünüyorsun ki, senin kalbini hala kırdığı halde yine onu üzmemeye dikkat ediyorsun. Çünkü siz birbirinizle iletişiminizi kopardığınızdan beri bomboş bir hayat yaşıyorsunuz. Tabii seni o günden bu güne baya güçlü görüyoruz. Kalbini kırdılar, yıktılar ve seni üzdüler. Fakat bitmedi ve intikam günü geldiğinde her şey daha güzel olacak. Karşısında daha güçlü birisini bulacak. O senin ne kadar yumuşak yürekli biri olduğunu biliyor ve kendi seni dilediği gibi kullanabileceğini sanıyordu. Ne sen artık eski sensin ne de hayat onun istediği yönde dönüyor. O devir geçti canım. Fakat yine de adını her duyduğunda bir yanın buruluyor.  Emek vermediğin ilişki senin ilişkin değildir. Sen yine bildiğin yolda yürü, biz senin arkandayız!

Bana kalırsa sen akıl vermeden önce, geri kalanının sana yetip yetmeyeceğini hesapla!

Hadi bakalım, kalp nasıl kırılır göster ona! Senin ona söyleyecek birkaç cümlen kalmış. İçinde kalmış fakat henüz hiçbir şey bitmemiş. O gün gelecek ve intikamın çok acı olacak! Şaka bir yana içinde hala bitmemiş cümleler var. Kalbini kırdığı gün çok üzülmüşsün. Ondan çok acımasızca cümleler duymuşsun. Hepsini gün gelecek sen ona karşı kullanacaksın. Kendi özgüvensiz hallerini senin üzerinde deneme yanılmalarla tatmin eden bu insana karşı gardını aldın ve bekliyorsun. Mazlumların da günü gelecek, kalbi kırılanların da hesabı sorulacak. Yaptıklarının arkasındayız. Yapılan hainlikler ve arkadan atmaların bir bir hesabı sorulacak. Sen ki, en büyük temiz ve saflığınla kalbini açmışsın ve yine çok sevmişsin. Yanılmışsın fakat yılmamışsın. Bu cümleyi kuracağın günü sabırla bekle!

DEFOL GİT! Büyük yazdım, seneye de okursun!

Son cümlen ona öyle gelecek ki, altından kalkamayacak. Seni çok hafife almış fakat asla hafife alınacak birisi değilsin. Susmuşsun, çünkü daha beterini söylemekten korkmuşsun. Fakat son cümlen ona çok ağır gelecek. Sen kafanda kurmuşsun o günün gelişini ve az bir zaman kalmış. Zaten kürkçü dükkanına dönmek için elinden geleni yapıyor. Sana tavsiyemiz sakın buna izin verme! Sen büyüklüğünden susmuşsun fakat gözlerin dolmuş gecelerce. Düşündükçe üzülmüşsün, şimdi sıra onun gözlerinin dolma döneminde. Devir değişti artık, herkes kendine gelsin yoksa sen getirmesini iyi bilirsin. Kimsenin ayaklarının altında ezilecek gururun yok artık. Yepyeni seni tanımıyorlar henüz! Yürü be kim tutar!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
461
208
127
41
23
20
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın