Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Seç Neden Terk Edildiğini Söyleyelim!

etiket Burcunu Seç Neden Terk Edildiğini Söyleyelim!

Terk edilme nedenleri burçlara göre değişir. Bakalım senin burcuna göre terk edilme nedenin neymiş?

Hadi çöz bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gururdan!

Sen, gururdan terk edilmişsin! Kafandakileri büyüte büyüte terk edilmişsin! Ah be seni yıllarca yok egoist, yok kendini beğenmiş diye oradan oraya vurdular. Halbuki senin bir kalbin olduğunu herkes unuttu. Sen de terk edildin sen de hayal kırıklığı yaşadın. Her zaman 'O gün gelecek ben de mutlu olacağım diye hayaller kurdun.' Bir kez olsun beni sevsin dedin. E, tabii egonu aşamayan durumlar da oldu. Kimse o senin mükemmel gururunun ötesine geçemedi. En büyük aşkın bile. Hiç düşündün mü 'Ben niye terk edildim?' diye. Düşündün tabii. Düşündün fakat ulaştığın sonuç yine 'Kafamda deli sorular' oldu. O soruların cevapları nedir biliyor musun? Senin kalbini delip geçenlere gururun el vermediği için 'Neden bana bunu yaşattın?' sorusudur. Zamanında gardını fazlasıyla aldığın için terk edildin sen. Seni bıraksan kim bilir ne türlü sevecek insanlara duvarlarında çarptıra çaptıra nasırlar tutturdun. Az biraz yüzün gülseydi, biraz olsun alttan alsaydın bugün başkaları değil sen kazanmıştın. Eminiz ki sen de çok uğraştın bu ilişki için. Fakat karşı taraf biraz olsun sevildiğini bilmek istedi. Kafandaki detaylara o kadar takıldın ki, onları büyüte büyüte bu hale geldin. Acaba bunu mu demek istedi? Acaba beni seviyor mu? Acaba bugün benden ne istedi? Sen sorularını karşı tarafa sormadığın için kafanda büyüttüğün hayallerle kaldın ortada. Evet, sana egoist diyorlar çünkü sen egonu sevdiğine bile yenememişken bir de ondan hayatını ona adamasını bekledin. Ah be sen sevdin sevmesine de gururunu yenemedin. Gururun aşkından büyük geldi. Kafanda büyüttün büyüttün geldin bu günlere. Tabii sen de diyorsun içinden sevdim be sevdim diye. Sevdiysen git konuş bence. Gururu bırak bir yere. Zaten kaybetmişsin daha kaybedecek ne kalmış. Fakat kazanacağın bir büyük kalp var. Hadi son bir kez!

Narinlik!

Sen derdini kimseye anlatamamışsın! Senin terk edilişin kırılganlığın ve narinliğinden olmuş. Kendini anlatmaya sözcükler cümleler bulamamışsın. Kendin için iyi bir şeyler yapmak istemişsin fakat hayat şartları izin vermemiş. Sevdiğin kişinin gözünün içine bakmışsın 'N'olur beni kırma, üzme' diye fakat o seni anlamamış. Yine sabretmişsin fakat yine anlamamış; sonunda kaybeden yine sen olmuşsun. Sen terk edilmişsin fakat iyi niyetinden terk edilmişsin. Seven de sen olmuşsun, sabreden de sen olmuşsun. Kırılganlığını bile bile senin üzerine gelmiş. 'Kırılganım beni üzme' demişsin seni duymamış bile. Kalbini paramparça etmiş bu kişi senin. 

Sen yeter dedikçe durmamış. Şimdi sen ona hayır demedikçe terk edilmenin acısını ağır yaşamışsın. Biraz sabret bizce geri dönecek. Fakat bu kadar narin ve kırılgan olma hayatta çok daha ağır sonuçlar çıkabilir. Altından kalkacak kadar güçlü olmak lazım!

Umursamazlık!

Umursamazlık!

Sen umursamazlığından terk edilmişsin! Azıcık olsa değer vermen gerekiyormuş. Karşındaki senin gözlerinin içine bakmış fakat sen umursamamışsın. Demiş ki 'En ufak gülücüğünden bile ben mutlu oluyorum' fakat sen duymamışsın bile. Kendini düşünmüşsün. O senin gözlerinin içine baktıkça sen kaçmışsın. Senin için yapmadığı şey kalmamış ve sonunda o da pes etmiş ne yapsın. O da insan sonuçta, senin umursamazlığını bekleyecek değil. Sen onu fazla beklenti içine sokmak istememişsin fakat o da fazla beklenti içinde olmadan seni sevmiş zaten. Kendin için en iyisini düşünmüşsün fakat bundan iyisini bulamayacağını fark edeceksin. Onu özlediğini söylemek için pek geç sayılmaz. 

Tabii sadece senin yüzünden değil, onun yaptığı hatalar da var. Seni değiştirmeye çalışmış ve her suçu sana yüklemiş. 'Ben senin için bunu yaptım şunu yaptım' demiş fakat sen bunlardan asla hoşlanmadığın için susmuşsun. Sen çok sevmişsin fakat terk edilmişsin. Belki geri dönmek için geç değildir!

İyiliğinden!

İyiliğinden!

Sen hep iyi niyetinden kaybetmişsin! Terk edilmenin nedeni hep iyiyi düşünmen. Gerçekten sevdiğin kişinin ayağı taşa değse senin canın yanmış. Fakat insanlar nankör, bencil ve kötüler. Herkes senin gibi iyi değil. Kendini paspas etmişsin önünde. Fakat o dönüp sana bakmamış bile. Ha biraz egonu da almışsın yanına tabi. Kibirli tavırları yüzünden eğilmemiş yanına. Seni kıskançlıklarıyla boğmuş çoğu zaman yine susmuşsun. Yine sen onun için uğraşmışsın. Fakat o dönüp sana bakmamış bile. Kendin için en iyisini ona bu kadar kul köle olmayı bıraktığın zaman yapmışsın.

Fakat biliyorsun ki bu kadar seven insanlar asla sevilmezler. Senin yaptığın bütün iyilikler, sabahlara kadar onun için uykusuz kalmaların boşa gitmiş. Sizin aranıza başkaları girmiş. Başkalarının girmesine de o izin vermiş. Belki her şeyi kurtabilirdiniz fakat senin için dönmemiş. Seni terk eden birisi için egondan da vazgeçmemişsin. Kendin için iyi bir şeyler yap ve onu unut!

Duygusallığından!

Sen duygusallığından terk edilmişsin. Hep göz yaşıyla yanında tutmaya çalışmışsın fakat duygusallığından çok sıkılmış. Kendi gibi görmek istemiş seni. Güçlü olmanı beklemiş fakat sen tabii güçlüsün ama sanırım sadece onun karşısında değil. Her şeye yaptığın inadın ve mızmızlığın yüzünden terk edilmişsin. Seni çok sevmesine rağmen daha fazla duramamış. Ha belki daha çok sevseydi daha fazla sabrederdi o ayrı bir durum. Seni düşündüğü zamanlarda yine ona triplerinle cevap vermişsin. Sık boğaz etmek aşktan soğutur. 

Fazla naz aşık usandırır. Bunaltmışsın o da kaçmış. Şimdi daha mu mutlu bilemeyiz fakat sonunda yine senin olacak ondan eminiz. Sen içinden demişsin ki 'benden başkasıyla mutlu olamazsın'. O da biliyor ki senden başkasıyla olamaz! Siz birbirinize eninde sonunda döneceksiniz.

Aranıza girenler yüzünden!

Sen aranıza giren kara kediler yüzünden terk edilmişsin. Aslında mutlu bir ilişkiniz varmış. Fakat etraftakilerin fitne ve fesatlıkları yüzünden birbirinizden nefret etmişsiniz. Gayet iyi anlaşırken 'Siz yapamazsınız' diyenlerin gazabına uğramışsınız. E, siz de azıcık dirayetli olsaydınız ve aşkınıza sahip çıksaydınız bu ilişki bitmezdi. Gerçi sen yine sabırlı olmaya çalışmışsın fakat o daha fazla dayanamamış ve seni terk etmiş. Çok pişman olmuş fakat geri kabul edecek gibi değilsin. 

Geçmişini asla unutmamışsın, onu da asla unutmamışsın fakat eski sen değilsin artık. Her hatasında onu kabul etmişsin. Her seferinde yaptıkları yüzünden senden özür dilemiş fakat asla hataları bitmemiş. Kendinden çok sevdiğin sevgilinin seni terk ettiği gün senin için bitmiş. İnanıyoruz ki çok mutlu olacaksın. Fakat o bu durumdan çok şikayetçi hala seni düşünüyor ve istiyor. Peşini pek bırakacak gibi gözükmüyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
501
223
101
72
62
59
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

öööff bu burçlar ve onların ön yargılı kötü yorumları. koç burcuyum ama egoist değilim arkadaş değilim yani. saman alevi gibi de geçip gitmez sevgim. ona bun... Devamını Gör

Melek Su

oruspu çocugu pezevennk

Bunları yazan arkadaş acaba mesajlarımı mı okuyor? Dün ayrılmadan önce "üzme artık" dedim bugün yazmışlar? Müneccim boku mu yediniz naptınız olm? Borcum akre... Devamını Gör