Görüş Bildir
Haberler
Favori Rengini Seç Hangi Burcun Erkeğiyle Sevgili Olman Gerektiğini Söyleyelim!

etiket Favori Rengini Seç Hangi Burcun Erkeğiyle Sevgili Olman Gerektiğini Söyleyelim!

Bir renk seç, sana ideal burcun erkeğini ve aranızdaki uyumu söyleyelim. 

Bakalım sen hangi burç erkeği ile daha mutlu olacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşağıdaki renklerden hangisini tercih edersin?

Koç!

Koç!

Kendini beğenmişliği ve egosu seni şaşkına çevirecek. Onun kendine has duruşu seni etkileyecek. Yakışıklı değil fakat üzerinde bulunan şeytan tüyü seni ona çekecek. Koç erkekleri, her zaman terk edişleri ve sitemleriyle bilinir. Fakat severse tam sever. Bu çocuk da seni böyle sevecek. İnatçılığı seni krize soksa da o senin için dünyayı yakmaya hazır durumda. Girdiği ortamda bütün dikkatleri üzerine çeken koç burcu erkeğinin en hoşuna gidecek özelliği bu olacak. Dünyanın en değerli insanı gibi hissetmeni sağlayacak. Sen kesinlikle koç burcu erkeğiyle sevgili olmalısın. Özgürlüğüne aşırı düşkün diyebiliriz, tıpkı senin gibi. Buradan çok uzaklara beraber kaçabilirsiniz. İkiniz de insanlardan uzak durmayı çok seviyorsunuz. Dostlarını, senden ön planda tutması biraz canını sıkabilir çünkü dost canlısı yanı daha ağır basıyor. Cebine giren parayı bitirmeden asla mutlu olamaz. Birlikte çok güzel günler sizi bekliyor.

Boğa!

Boğa!

Senin için boğa burcu erkeğini seçtik. Çünkü senin gibi inatçı karakterde birisine en uygun ilişki insanı boğa burcu erkeği. Senin karar veremediğin noktada senden daha kararlı bir yapısı olduğu için daha hızlı bir şekilde sonuca ulaşabilir. Birbirinize karşı uyum içerisinde olacaksınız. İnatlaşmayı bırakırsan o zaman daha mutlu bir ilişki sürmeye devam edebilirsiniz. Onun için siyah bir kazak beyaz renk olabilir ve bu konuda inatlaşabilir. Ancak sen onu bu kararından döndürebilirsin. Sana karşı büyük bir zaafı olacak. Kendisi de iyi biliyor ki kimse ona zorla bir şey yaptıramaz. İlişkide aradığın güven duygusunu fazlasıyla karşılayacak. Dertlerini dinleyecek ve en doğru kararları alman için sana yardımcı olacak. Dışarıdan eril görünüşü ve erkek tavırları fazla olsa da özünde gerçekten kırılgan ve yumuşacık bir kalbe sahip. Beraber mutlu olmamak için hiçbir sebebiniz yok. Bir ortama girdiğinde ağırlığı ve ortamdaki karizmatikliği ile herkesi kendine hayran bırakan bir yapısı var. Ne diyelim, hayırlı olsun. :)

İkizler!

İkizler!

İkizler burcu erkeği ile uzun süreli bir ilişkiye hazır mısın? İçi içine sığmayan, deli dolu ve enerjisi asla tükenmeyen bir yapısı var. Bir dediği bir dediğini tutmayan yapısı canını sıksa da onun yanında çok eğleniyorsun. Esprileri ve cool hareketleriyle seni ortamların en şanslı insanı haline getiriyor. Kurduğu bazı cümleleri anlamakta zorlansan da gözlerinin içine bakman yeterli. Işıl ışıl, insanı kendine bağlayan bir yapısı var. Karşısındaki insanı kırıp kırmadığını düşünmeden bazen patavatsız olabiliyor. Ancak bunları konuşarak halledebilirsiniz. Karmaşık dünyasında kolaylıkla değişebilir. Bir an ağlıyorsa bir an gülmeye başlamasına zamanla alışacaksın. Sürekli hareket halinde olduğu için ona yetişebilmen için seni sürüklemesine izin ver. İlişkiniz için çok çabalayacak ve ayrılmamanız için elinden geleni yapacak. Diyalog kurma yeteneği sayesinde seni tavladığını unutma. Elinin açıklığıyla sana birçok sürpriz yapacak ve mutlu edecek. Hemen gidip bir ikizler erkeği bul tatlım!

Yengeç!

Yengeç!

Aşk hayatında tamamen uyumludur. Romantikliği hat safhada olan yengeç burcu erkeğiyle olan uyumunuz gözden kaçmayacak kadar fazla. Sana aşık olacak olan yengeç burcu erkeği, iltifatlarıyla seni her daim iyi hissettirecek. Mütevazı yanı daha ağır basan bu burcun erkeğiyle anlaşman olası. Kıskançlığı ve sevgisi tam ayarında olan bu burcun erkeğiyle ilişkini mutlulukla sürdürebilirsin. Dikkat çekici özelliklerinin yanında duyarlı ve sadakatlidir. En nefret ettiği ve duymak istemeyeceği şey yalandır. Yalandan nefret eden bu burcun en önemsediği özellikse sadakattir. Yanında mutlu ve huzurlu olduğu kadınla birlikte olmaktan büyük zevk duyar ve uzun bir ilişkiye açıktır. Yani senin istediğin gibi... Senin gibi gizemli konulardan hoşlanan bir yapısı var. Birlikte hayvan besleyebilir ve onu çocuğunuz yerine koyabilirsiniz. Sevgi dolu kalbinin en büyük bölümünü sana vereceğine eminiz. Karşısındakine hemen güven besler. Bu durum insanlara da güven sağlar ve karşılıklı sarsılmaz bir güven ilişkisi kurabilir. İlişkide bir dost bir arkadaş olabilir ve her konuda seni dinleyebilir. Mutluluklar dileriz.

Aslan!

Aslan!

Son derece zeki ve sevecen bir burcun erkeğine gönlünü kaptıracaksın. Evet, aslan burcu erkeğinin sıcakkanlılığıyla tanınan bir yapısı var. Ortamların iyi kalpli ve güçlü erkeği... İnsanlara karşı sevecendir ve bu yüzden arkadaşları tarafından da çok sevilir. Senden göreceği ilgi ve alakayla kendini çok mutlu hissedecek. Çünkü tam bir ilgi delisi olduğunu söyleyebiliriz. Tıpkı küçük bir aslan yavrusu gibi. Kavga etseniz dahi kin tutmayan ve bu kavgayı unutup hemen kollarına atılabilecek bir yapıya sahiptir.  Bu yüzden tartışmalarınız kısa sürecek ve onu affetmen çok kolay olacak. Ona olan zaafın yüzünden uzun süreler birlikte olabilirsiniz. Uyumunuz başka hiçbir burçla olmayacak kadar güzel. Dikkatini toplama problemi olan bu burcun erkeğinin aklı sürekli başka bir yerdedir. Bu durum canını sıkmasın aynı anda birçok şeyi düşünebilir demek istiyoruz. Aslan burcu erkeğinin kral olduğunu unutmamak lazım. Saygınlığının ve krallığının korunmasını ister. Krallığına gelecek en ufak bir zararda gözü hiçbir şeyi görmez. Kırdığı kalbi onarmasını pek bilmez, o yüzden bunları ona sen öğretebilirsin. Mutlu olacağınıza inanıyoruz.

Başak!

Başak!

Dediğim dedik bir tip olan başak burcu erkeğini kendine bağlaman oldukça zordur. Zaten zoru seven bir yapın olduğu için sana bu erkeği uygun gördük. Başak burcu... Aşk hayatında ürkek tavırlara giren bu erkek tipi seni kırmaktan ve incitmekten oldukça korkar. Hayatının odak noktasına seni koyar ve her zaman seninle olmak ister. Eğer sana güven duymazsa hayatına hiç girmemiş gibi yavaşça uzaklaşıp gider. Duygusallıktan uzak olan yapısı senin de mantıklı olan yapınla birleşince harika bir ilişki örneği ortaya çıkıyor. Evlendiğinizde en sevdiğin özelliği ortaya çıkacak: Titizliği! Evet, senin bu hayatta en önem verdiğin şeydir. Zaten bu yüzden başak burcu erkeği... Kibar davranışları ve  genel kültür bilgisi ile seni tavlayacak ve bir daha hiç ayrılmayacaksınız. Ona evet demen ve nereye götürürse onunla gidebileceğini biliyor olması onu dünyanın en mutlu erkeği yapabilir. Birbirinize olan uyumunuzu etrafınızdaki arkadaşlarınız da fark edecek. Siz gerçekten birbiriniz için yaratılmışsınız. Biraz gelenekçi bir yapısı olan başak burcunun ailesiyle iyi geçinmen onun için çok önemlidir. Hemen git ve bir başak burcu erkeği bul. Mutlu olmanın yolu buradan geçiyor.

Terazi!

Terazi!

Gireceği kararsız durumlar açısından seninle çok uyum sağlayacağını düşündük. Evet, en az senin kadar kararsız ve birlikte çok mutlu olacaksınız. Çay söylese, keşke kahve söyleseydim tavırları biraz canını sıksa da bu erkek senin en iyi anlaşabileceğin burç. İnsanları kırmaktan korkan yapısı sana bir yanlış yapacağından korkmasına da sebep olacak. Seni iyiliksever kalbiyle tavlayacak ve ayrılmamanız için elinden geleni yapacak. Her zaman meraklıdır ama bunu seni kısıtlamak için yapmayacak. Nerede olduğunu sorarken merakından soracak, seni kısıtladığı için değil. İnce detaylara fazla takılan yapısı senin canını sıkacak gibi dursa da bu konuda ona yardımcı olabilirsin. Dürüstlük, onlar için çok önemlidir. Hata dahi yapsan ona dürüst olmanı ister. Yalan söylediysen seni silmesi çok daha kolaydır. Seni çözmek için üzerinde çok düşünür. Onu uğraştırmanı ve onu ikna etmeni bekler. Karizmatik duruşu ve bakışlarıyla yakamayacağı kalp yoktur. Mutluluk verir sana ve özgürlüğü onunla yaşarsın. Sen ancak bu burcun erkeğiyle mutlu olabilirsin. Hemen git ve bir Terazi burcu erkek bul!

Akrep!

Akrep!

Akrep burcu erkeği ile yaşayacağın aşk diğer burcun erkeklerine oranla en iyisi olacaktır. Sen kesinlikle akrep erkeğiyle mutlu olabilirsin. Şehvetli bakışları ve cazibesi ile seni tavlayacak ve ondan asla kopamayacaksın. Girdiği ortamda ilgi çeken karizmatikliği gözünden kaçmayacak. Bu erkeğe karşı olan hayranlık herkesin gözlerinden okunuyor. Uzun ilişki kurmaktan kaçınması ile tanınır. Eğer kendine bağlamayı başarırsan uzun bir ilişkinin temellerini atmış olacaksınız. Üzülmekten ve aldatılmaktan çok korkarlar. Birbiriniz ile uyumunuz göz kamaştırıyor gerçekten. Aynı senin gibi yara alırsa, uzun süre güven problemi yaşayabilir. Kendine aşık edersen senden mutlusu yok bu hayatta. İlgisi alakası hep sen olursun. Böyle bir erkeği tavlamak gerçekten çok zordur. Sen zoru seven birisin ve onu tavlamak senin için bir zevk. Kıskançlıkta bir dünya markasıdır ve bu durum senin çok hoşuna gidecek. Kavga ettiğinizde giyeceğin kırmızı renkte bir elbise ile onu tavlamak senin için çok kolay olacak. Senin onu ikna etmen için bütün yelkenlerini suya indirebilir. Seninle yaşamak istediği her şeyi yaşar. İçinde hiçbir ukte kalsın istemez. Tutkusu ve şehveti baş döndüren bu erkeği arzulamaktan kendini alıkoyamayacaksın. Mutluluklar dileriz.

Yay!

Yay!

Kibar bir erkek modeliyle karşı karşıyasın. Evet, sen bu dünyaya yay erkeğiyle mutlu olmak için gelmişsin. Başka birini arayacağına hemen yay erkeğini aramalısın. Entellektüel yapısı ve kültürüyle başını döndürecek. Sevecen, sıcakkanlı ve birçok kişiliğe bürünebilen bir yapısı vardır. Senin gibi etrafına gülücükler saçar. Mutlu olmak için onunla birlikte olman yeter. Seni dünyanın en yükseğine çıkarabilir ve mutluluktan ayaklarını yerden kesebilir. İlişkisine değer verir ve asla kırmaktan hoşlanmaz. Ondan isteyeceğin en ufak bir şeyi yerine getirmek için kilometrelerce yol gidebilir. Çok konuşkandır, bazen sana konuşma fırsatı vermeyebilir. Arkadaşlarınla iyi anlaşır ve kendi arkadaşları gibi onlara değer verir. Senin unutacağın her konuyu aklında tutar ve adeta bir not defteri gibi yanında gezer. Hasta olsan bütün gece başında bekler. Rüzgarına bir kapılan bir daha vazgeçemez ondan. Yakıcı ve durdurulması zor bir aşık olduğu kesin. Tutkulu bir ilişki yaşamaktan kendini alıkoyamaz. Dürüst yapısı aşk hayatının odak noktasıdır. İlişki konusunda asla tek başına karar almaktan hoşlanmaz, mutlaka sana danışır. Cömert kalbini sana verir ve onu asla kırmanı istemez. Seni dinler ve fikirlerine her zaman önem verir. Sen mutlaka bir yay erkeğiyle birlikte olmalısın balım, bizden söylemesi.

Oğlak!

Oğlak!

Koruyup kollayan bir erkek arıyorsan bu senin en iyi anlaşabileceğin burç olacak. Oğlak burcu erkeğine yaklaşmak gerçekten zordur. Aynı senin gibi dışarıdan soğuk durur fakat içerisinde sıcacık bir kuş yuvası saklar. Sessiz, sakin ve ılımlılardır. Ağzından laf almak için uzun süre konuşman gerekebilir. Yani senin en hoşlanacağın erkek modeli. O sussun sen konuş. Bir elmanın iki yarısısınız siz. İstediğin kadar ben onu çözdüm desen de her gün yeni bir özelliğiyle karşına çıkar ve seni büyüler. Yavaş yavaş kendini sana açar ve bir açtı mı asla kapatmaz. Aşk konusunda ne düşünürse söyler içinde asla tutmaz. Aynı evde yaşadığında düzen ve uyum içinde olur. Asla dışardan göründüğü gibi bir yapısı yoktur. Onunla nasıl anlaştığına insanlar anlam veremez. Sıcakkanlı ve laubali olmaması seni etkileyen en büyük özelliği. Çünkü sen de onun gibi herkesle samimi olunmaması gerektiğine inananlardansın. İnsanlardan fazla hoşlanmıyorsunuz ve birlikte vakit geçirmek sizin için diğer insanlarla görüşmeye oranla daha eğlenceli geliyor. Umarım hiç ayrılmazsınız.

Kova!

Kova!

Son derece kibar bu beyefendi senin kalbini kazanacak. Nazik ve ince davranışları sayesinde çevrendekileri de etkileyecek. Kaba davranışlardan asla hoşlanmaz ve sesini yükseltmeni asla istemez. Tıpkı senin gibi ilişkide kendini güvende hissetmek ister. Dış görünümüne fazla önem vermez ve mutlaka onu çekip çevirecek birisine ihtiyaç duyar. Senin gibi girişken birisi kova erkeğinin isteyebileceği bir özelliktir. Neşeli ve güler yüzlü oluşu her türlü zorluğun üstesinden gelmekte sana yardımcı olacak. En ihtiyaç duyduğun anda yanında bitecek ve sana olan desteğini hep hissedeceksin. Kıskanılmaktan asla hoşlanmaz ve her türlü işi başarabilir. Elinden her iş gelir. Bir ampul bile takamayan sen için, kaçınılmaz bir erkek modelidir. İlgi alanları sürekli değişir fakat sevdiği kadından zor vazgeçer. Bir kere severse uzun yıllar kalbinden çıkaramaz. Nazik ve ilgili bir sevgili olur ama ilişkide karşı tarafı asla merkeze koymaz. Özgürlüğüne yapılan en ufak müdahale onun için ilişkinin bitmesine sebep olabilir. Bağlanmak konusunda büyük problemleri olan bu burcun erkeği bağlandıktan sonra kopmayı zor başarır. Eğer birlikte olursanız seni dünyanın en mutlu kadını haline getirecek. Hemen git kova erkeği bul ve ona evlenme teklif et...

Balık!

Balık!

Senin ruh ikizini bulduk! Hayalperest bir erkek... Senin gibi mutluluğu hep masal tadında yaşamak isteyen bu erkek modeli seni mutluluğun zirvesine çıkarabilecek güce sahip. Duygusal yapısı en belirgin özelliği. Birlikte oturup romantik film izleyip ağlayabileceğin bir erkek buldun. Sarılıp her şeye gözyaşı dökebilirsiniz. Mantık aramaman gereken bu erkek modeli duygusal zekasıyla yaşamını sürdürür ve mutluluğu her zaman burada arar. Beyefendi tavırları, annenin ondan çok hoşlanmasına sebep olacak. Kesinlikle mutluluğu balık erkeğinde bulacaksın. İnsanları kıran bir yapısı yoktur fakat bazı durumlarda nerede ne söyleyeceğini bilmez. Bu durumu düzeltmek için birlikte meditasyon yapabilirsiniz. Nereye çekersen oraya giden bir yapısı var. 'Seninle her şeye varım ben.' ilkesiyle ilişkisine devam eder. Şairane ruhu ve son derece dikkatli yapısıyla seninle tanıştığı gün ne giydiğini bile unutmaz. Hatta bunu hikayeleştirmeye bayılır. Seninle bütün anılarını biriktirir ve çocuğunuza koyacağı isimleri hayal eder. Düzenli, sabırlı ve kararlıdır. Seni seviyorsa seviyordur. Aksi taktirde yanına dahi yanaşmaz. Bir kadının kalbini kırmayı asla aklından geçirmez. Birlikte bir ömür mutluluğa...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
355
219
155
96
49
44
41
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sevim Ece Özden

sırasına göre dizilmiş

Hera

Başak burcuyum ve başak burcu çıktı... Abi başakla başak anlaşamaz. O evden kan çıkar.

Başak! Jungkook'da başak burcu olduğuna göre oldu bu iş. dffghjghjgfjh