Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Burç Elementin Ne Söylüyoruz!

etiket Gerçek Burç Elementin Ne Söylüyoruz!

Nsycl
02.01.2017 - 18:34

Bu testimizde verdiğin cevaplara göre sana en yakın olan burç elementini söylüyoruz. Bakalım kendi burcunla aynı grupta mı çıkacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu fotoğrafta en çok hoşuna giden alan hangisi?

1. Bu fotoğrafta en çok hoşuna giden alan hangisi?

2. Anlaşmazlıklar ....................

2. Anlaşmazlıklar ....................

3. Dolunay sana nasıl hissettiriyor?

3. Dolunay sana nasıl hissettiriyor?

4. Ölüm .............

4. Ölüm .............

5. Seni hangisi en iyi tanımlayan kelime

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Satürn'ün dönüşü insanlara hep farklı şekilde etki eder. Sence seninki hangisine yakın?

7. Hayatındaki ilk önceliğin ne peki?

8. Peki son olarak. Nasıl bir aşıksın?

8. Peki son olarak. Nasıl bir aşıksın?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Toprak çıktı!

Toprak çıktı!

Senin dünyevi bir ruhun var öncelikle. Ayakların sıkı sıkıya yere basıyor ve ne yapman gerektiğini çok iyi kavrayarak yoluna devam ediyorsun. Sakin ve sabırlısın. Hayalci olmayı somut şeylere tercih etmiyor, materyalist bir şekilde yaşıyorsun. Disiplin ve düzen senin için çok önemli. Sürekli yer değiştirmek, yeni şeyler yapmak sana göre değil. Sen daha çok hayatın rutin akışına uyum sağlamayı tercih eder, çevresindekilerin adeta koruyucu meleği olursun.

Ateş çıktı!

Ateş çıktı!

Ateş burçlarının en önemli özelliği liderlik yetenekleri olarak bilinir. Enerjiklerdir, dışa dönüklerdir. Sosyal hayatlarında sıcak ve pozitif olmayı denerler. Hemen heyecanlanır, hemen sıkılırlar. Rutin hiç onlara göre değil. Sen de gerçek bir alev burcu gibi enerjini aktiviteye, harekete dök ve asla yerinde durma. Yaratıcılığını, çılgınlığını ve özgürlüğünü hep üst noktada tut!

Su çıktı!

Su çıktı!

Sen bir su elementi gibi duygusal, algıları kuvvetli, tatlı bir insansın. Çevresine inanılmaz duyarlı, sanatsal yönü yüksek ve hayal gücü çok gelişmiş bir insansın. Sadece hem doğa hem insan hem hayvan. Her şeye karşı çok duyarlı olman empati yeteneğinden geliyor. Her zaman insanları hissediyor ve onlarla üzülüp onlarla seviniyorsun. Harekete geçmekten çok hissetmek, planlamak senin işin. Derinliği yüksek ve sakin bir insan olmak seni huzurlu yapan yegane şeylerden!

Hava çıktı!

Hava çıktı!

Senin gerçek burç elementin hava çıktı! Çabuk anlayan, kendini ifade etmekte problem yaşamayan bir insansın. Dışa dönük ve sosyalsin. Yeni denemelere, bir şeyler öğrenmeye her zaman hazırsın. İnsan ilişkilerinde çok güçlüsün, hem kendini anlatabiliyor hem de karşıdakini anlayabiliyorsun. Yenilikçi ve duyarlısın. Entelektüellik seviyen çevrenden yüksek, kültürel şeyleri takip etmeyi seviyor ve bundan büyük zevk alıyorsun. Çok fazla soyut fikirlerin içinde tıkanmamaya dikkat et!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1672
625
470
315
156
115
98
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın