Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Makyajının Püf Noktasını Öğren!

etiket Burcuna Göre Makyajının Püf Noktasını Öğren!

Makyajının püf noktasını mı öğrenmek istiyorsun? Tek yapman gereken; burcunu seçmek!

Not: Yükselen burcunuza da bakmayı ihmal etmeyin ;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu söyle bize hadi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin Olayın "Kırmızı Ruj"

Senin Olayın "Kırmızı Ruj"

Hey söylesene dostum senin sırrın nedir? Öylesine çekicisin ki resmen girdiğin her ortamda çekiciliğin ile ortamı kasıp kavuruyorsun. Daha da dikkat çekmek istiyorum dersen sana makyajının püf noktasını söylüyorum hemen. Senin olayın 'Kırmızı Ruj!' Şöyle ki ince yapılı bir fondöten senin cildinin güzelliğini daha da ortaya çıkaracaktır. Çok hafif bir göz makyajı yapmalısın.Çünkü amacımız dudakları ön plana çıkarmak değil mi? O yüzden yalnızca eyeliner ya da maskara kullan. Bronz tonlarda hafif allık uyguladıktan sonra elmacık kemiklerimize ışıltı verdikten sonra artık asıl olayımız olan kırmızı ruju sürebilirsin. İşte şimdi senden iddalısı yok!

Maskarasız Asla!

Maskarasız Asla!

Resmen enerjinle insanlara pozitif enerji yayıyorsun. Böyle tatlı ve sempatik olmayı nasıl başarıyorsun? Eeee böyle tatlı bir kadının yüzündeki en önemli şey bakışlarıdır. Güldüğünde gözlerinin içinin gülmesiyle insanlara o sıcaklığını hissettiriyorsun. Gel gelelim ki bu bakışlara daha da anlam katabilmek adına sana makyajının püf noktasını söylüyorum.'Maskara.' Evet doğru duydun senin olayın kirpiklerine o maskarayı sürerek gözlerini ön plana çıkarmak. Gözlerine hafif ışıltılı tonlarda far sürerek kirpiklerin ile gözlerini istediğin kadar ön plana çıkarabilirsin. Dudaklarına ise nude tonlarda bir ruj sürdükten sonra artık etrafındaki insanlar gözlerinde kaybolabilirler!

O Kaşların Yok Mu Olay!

O Kaşların Yok Mu Olay!

Hey dostum sen tam bir çılgınsın! Yerinde durmayan, hareketli yapın ile insanların dikkatini çekmeyi başarıyorsun.İnsanlarla sohbet etmek ve bunu yaparken de pozitif enerji yaymak senin işin. Bunu yaparken resmen mimiklerini en etkili bir şekilde kullanıyorsun.Ve yüzündeki ifadeyi en çok ortaya çıkaran kaşlarınla tamamlıyorsun. Düşündük makyajının en önemli detayı kaşların. Şimdi ise sana makyajının püf noktasını söylüyorum.'Kaş kalemi'. Evet doğru duydun. Eee ifadelerini daha anlamlı kılan şeyin kaşların olduğunu söylemiştik. O yüzden sen istediğin makyajı yapabilirsin. Ama sakın ola kaşlarını belirginleştirmeyi unutma. Makyajını yaptın ve kaşlarını belirginleştirdiysen olay sende!

Senin O Işıltın Yok Mu!

Senin O Işıltın Yok Mu!

Sempatik ve evcimen halinle öyle doğal öyle naifsin ki anlatamam. Makyaj yapmayı çok sevenlerden değilsin. Doğallıktan yanasın ama hafifte ışıltıyı sevdiğini biliyoruz. Düşündük taşındık senin makyajının püf noktasını bulduk. 'Highlighter.' Doğal bir güzelliğe bir aydınlık katmak istedik.Böyle hafif doğal bir makyaj yanında sakın ola highlighter sürmeyi unutma. Doğallığına ayrı bir ışık katacak emin ol. Eğer şimdi makyajının püf noktası olan highlighter kullanıldıysa ortalık seninle aydınlanacaktır.

Senin Olayın Tam Anlamıyla Doğallık!

Senin Olayın Tam Anlamıyla Doğallık!

Sen kendi  doğal güzelliğinle iltifat almaya bayılıyorsun. İnsanların sana övgüler yağdırması seni oldukça mutlu ediyor.. Ve bunu hak ediyorsun dostum! Gel gelelim ki senin doğal güzelliğinin sırrını bulmaya. Düşündük taşındık senin makyajının püf noktasını bulduk. Hazır mısın? 'Kapatıcı.' Makyajını yok gibi yapmaya bayılıyorsun. Ve bunu yaparken de kapatıcı ile sadece kusurlu bulduğun bölgeleri kapatıyorsun. Sade ve doğal güzelliğinle emin ol tüm övgüleri alacaksın. Şimdi makyajının püf noktasını öğrendin artık gerisi sende dostum!

O Nasıl Bir Kusursuzluk!

O Nasıl Bir Kusursuzluk!

Ayrıntılar ve detaylar arasında boğulmaya bayılıyorsun.Ama iyi kalpliliğin ve duru güzelliğin ile de dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyorsun. Her daim sıcakkanlı ve güler yüzlüsün. Sana gülmek çok yakışıyor dostum! Biz düşündük de senin bu güzelliğinin sırrını bulduk. Senin sırrın ayrıntıcı yapın ile birlikte yüzündeki simetriyi yakalamak amacıyla renk eşitsizliğini ortadan kaldırmak. Pürüzsüz bir cilde sahip olmak. Peki bunu yaparken makyajının püf noktası ne biliyor musun? 'Fondöten.' Cildine uygun fondöteni kullanarak saf ve duru güzelliğini daha da öne çıkarıyorsun. Eee şimdi makyajının püf noktasını öğrendim diyorsan hemen doğru fondöteni bulup makyajını yapmaya başlamalısın! Bol bol gülücük saçmayı da unutma 😇

Tek Kelimeyle "Zariflik!"

Tek Kelimeyle "Zariflik!"

Olgun yapın ve tüm zerafetin ile dikkatleri üstüne toplamayı başarıyorsun. Öylesine zarifsin ki süzülüyorsun resmen. Ama asıl zerafet bakışlarında! Bunu biliyor muydun? Gözlerin ile insanları etkin altına alıyorsun. Nasıl mı? Biz bulduk. Gözlerindeki zerafeti ortaya çıkarmak için makyajının püf noktası ne mi? 'Eyeliner.' Makyajını yaparken gözlerine eyeliner çekip belirginleştirdiğinde manalı bakışların daha da anlam kazanıyor. Eee ne duruyorsun şimdi makyajına başla ve püf noktası olan detayı kesinlikle atlama. Haydi tüm zerafetin ile kendini gösterme zamanı!

Gizemli Oluşuna Hastayız!

Gizemli Oluşuna Hastayız!

Sen tam bir seksilik abidesisin. Öyle gizemli bir yapın var ki erkekler bu gizemli oluşuna tapıyor resmen. Zaten seni seksi kılan şey de bu gizemli yapın. Böyle çekici olmayı nasıl başarıyorsun? Biz sana söyleyelim mi? Tamam tamam söylüyoruz. Makyajının can alıcı noktası olan koyu renkli gözlerin. Yani senin makyajının püf noktası 'far.' Koyu renkli farlara bayılıyorsun ve gözlerine bunu çok güzel yansıtıyorsun. Şöyle ki dumanlı bir göz makyajıyla gece dışarı çıktığında emin ol seksiliğine seksilik katacaksın. Haydi durma! Şimdi herkesi baştan çıkarma zamanı.

Ah O Gözler Yok Mu!

Ah O Gözler Yok Mu!

Çok enerjik ve yerinde durmayan bir yapın var senin. Etrafına enerji saçıyorsun resmen.İnsanlar senin enerjine bayılıyor.Her gün bir koşuşturma içerisindesin ve hiç yorulmuyorsun. Hal böyle olunca da makyaj yapmaya fazla zaman ayıramıyorsun. Ama biz senin makyajının püf noktasını söyleyerek işini oldukça kolaylaştıracağız.Senin makyajının püf noktası 'Göz Kalemi.' Evet doğru söylüyoruz. Makyajını yaparken doğal tonları kullanmayı seviyorsun. Ama sakın ola göz kalemi sürmeyi unutma! Seni daha da sempatik kılacağına inanıyoruz. Hadi ne duruyorsun şimdi göz kalemini sürerek havanı atabilirsin.

Duru Güzelliğin Yeter!

Duru Güzelliğin Yeter!

Çok neşeli bir yapın var ve kendinle birlikte insanları mutlu etmeyi seviyorsun.Hayatında hataya yer vermiyorsun. İnsanlarla olan ilişkilerini özenle seçiyorsun. Mükemmeliyetçi bir yapın ve bu senin yaptığın makyaja bile yansımış. Yüzündeki duruluk ve sadelik bunu gösteriyor. Makyaj yaparken yüzündeki parlaklıklara değilde sadeliğe yer vermen senin makyajının olmazsa olmazı.O yüzden senin makyajının püf noktasını bulduk. 'Pudra' Sen makyajını yaparken kesinlikle pudra kullanmalısın. O halde verdiğimiz bu tüyoyu kullanmak artık sana kalmış güzellik.

Bir Gülüşün Var ki!

Bir Gülüşün Var ki!

Öyle bir kıvrak zekaya sahipsin ki bu güzelliğinin önüne geçiyor. İnsanlar arasında zekanla oldukça dikkat çekiyor fakat güzelliğine de lafımız yok. Sade ve duru bir güzellikten yanasın.Makyaj yapmayı çok sevmiyorsun ama dudaklarınla da dikkat çekmeyi seviyorsun. Biz düşündük de senin makyajının püf noktasını bulduk. Hazır mısın? 'Lip Gloss.' Evet sade ve duru güzelliğinin yanında hafif dudaklarına parlaklık vererek tüm dikkatleri üzerine çekebilirsin. Senin olayın bu dostum!

Sen Tam Bir Minnoşsun!

Sen Tam Bir Minnoşsun!

Öylesine tatlı ve çocuksu bir yapın var ki insanlar tarafından oldukça seviliyorsun. Bu çocuksu yanın yüzüne de  öylesine yansımış ki oldukça saf ve masum bir güzelliğin var. Düşündük de bu saf ve duru güzelliğine bir renk katmak gerek değil mi? Fazla makyaj yapmayı sevmeyen bir yapın olduğunu biliyoruz. Bu yüzden de hafif olan bu makyajının püf noktasını söylüyoruz. Hazır mısın? 'Allık.' Haydi o zaman makyajını yapmaya başla ve şeftali tonlarında allık sürmeyi sakın unutma!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
484
251
116
74
31
20
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Özlem Arı

akreppp 😇

Tyliebee

Peki o üslup neden, "dostum" ? Editör beş dakika sonra "hey maaaan whazzaap ?!" diye yanı başımızda bitiverecekmiş gibi.

Ahunaz

evet maskara:DDDD güzel kipriklerim olduğu doğrudur:DDD