Görüş Bildir
Haberler
Terk Eden misin Terk Edilen mi?

etiket Terk Eden misin Terk Edilen mi?

02.04.2018 - 17:05

Haydi başla :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın?

3. Malum soruyla başlayalım, gidene mi zor kalana mı?

4. Bugüne kadar senin her kötü anında sana destek olan kimdi?

5. Mutluluğu bu görsellerden hangisi senin için?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir aşk şarkısı seç bakalım.

7. Kime gidersin canın yandığında?

8. Ayrılıktan sonra ilk yaptığın şey ne olur?

9. Sevgilin var mı?

10. Son olarak bu aralar neler yapıyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Terk edensin!

Verdiğin cevaplara göre sen ilişkilerinde hep terk eden taraf olmuşsun. Terk eden taraf hep zalim olarak görülür insanların gözünde. Halbuki terk edenin canı hep daha çok acır. Sevdiği gibi sevilmediği için de terk eder çünkü insan. Senin terk edişlerin de hep haklı sebeplerden olmuş. Sen karşındakini ne kadar değer versen hep o kadar kötülük görmüşsün. Bunun sonucunda da haklı olarak gitmişsin. Ayrıca gidişlerinde hiç kimsenin canını da yakmamışsın. Hatta en çok dikkat ettiğin şeylerden biri bu. Aradaki saygıyı hep korumuşsun. Tabii verdiğin değerin karşılığını görememek tek sebebin değil. Bazen de ilişkinin heyecanını yitirdiğini, aşkın bittiğini düşünerek gitmişsin. İlişkide heyecanın kaybolması demek senin de gitme vaktin demek. Karşındaki insanla daha fazla vakit geçirmek istemiyorsun. Sana boş bir zaman kaybı gibi geliyor. Senin aradığın şey heyecan... Bazen uzaklaşıp kendi başına kalmak senin çok hoşuna giden şeylerden biri mesela.  Sen yalnızlığı seven ona ihtiyaç duyan birisin. Kimsenin haddinden fazla senin üzerine düşmesini ya da kısıtlanmayı sevmiyorsun. Bu tarz bir durum gerçekleştiğinde de bir dakika bile durmuyorsun orada.

Terk edilensin!

Çoğumuz bu gerçekle pek yüzleşmek istemeyiz. Fakat burada dikkat etmemiz gereken bir nokta var. Tamam terk edilen taraf hep sen oluyorsun evet ama bunun sebebi hayatına yanlış insanları alman. Senin kıymetini bir türlü bilemiyorlar. Hayatın boyunca hep sevmek ve sevilmek istedin ve sen sevdiği için fedakarlıklar yapmaktan çekinmeyen birisin. Birine kendini adamak, biriyle bir ömür geçirmek senin için çok güzel şeyler. En büyük hayallerinden biri de aile kurmak değil mi zaten? Çocukların ve eşinle bir ömür geçirmek istiyorsun. Hayatına da bir kişiyi alıp onunla yola devam etmek istiyorsun. Aşık olmanın özel bir şey olduğunu ve bunu bir kere yakaladın mı, bir daha bırakmak istemiyorsun. Zaten bu uğurda da ilişkini devam ettirebilmek için elinden gelen her şeyi yapıyorsun. Bu konuda sorumluluklarını çok iyi bilen birisin. Sen bu kadar mükemmel olunca karşı taraf baya bir afallıyor tabii. Sonra da sen onu her şekilde kabul de etsen o kendinin sana yetemediğini düşünüyor. Sonucunda da ego savaşları, kendini yetersiz görme gibi sebeplerden dolayı sana üstünlük kurmaya çalışıyor. Uyanıklık yapıp seni terk ederse onun için havalı(!) bir durum oluyor bu. Yani anlayacağın bu kesinlikle senin hatan değil. Sadece hayatına aldığın insanlara biraz daha dikkat etmelisin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
608
195
145
85
70
65
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hera

Terk edensin! Bok terk edenim. Aldattı beni daha ne olsun lan? Diğerininde hala peşinden koşuyorum zaten.

Pasif Kullanıcı

Terk edensin!-hassiktir lan oradan bok.

Pasif Kullanıcı

Hep terk mi edildin denizci?

Pasif Kullanıcı

nası yani terk edenim aq?hep terk edilen oldum çünkü istediğim insanları elde edemedim,terk etmişsem bile beni sevmedikleri içindi yani onlar terk ettirdi..👎