Görüş Bildir
Haberler
Hangi Klasik Hollywood Aktrisisin?

Hangi Klasik Hollywood Aktrisisin?

Osman Avcı
29.05.2014 - 12:08 Son Güncelleme: 30.05.2014 - 16:04

Hollywood'dan kimler geldi, kimler geçti; ama bu aktrisler gibisi asla gelmedi. Peki sen hangi aktrisin?

Kaynak Burası

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Senin gibi bir yıldızın yaşadığı yer neresi olmalıdır?

2. Peki senin gibi bir yıldız hangi dükkana girip, orayı talan etmelidir?

3. İçkini seç!

4. Kafanı dağıtmak için hangisini yaparsın?

5. Romantik bir film seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi magazin asparagası tam senlik?

7. Peki Instagram hesabından hangi tarz fotoğrafları asla paylaşmazdın?

8. Arkadaşların arasında nasıl tanımlanırsın?

9. Son olarak... Seninle birlikte oynayabilecek bir aktör seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Marilyn Monroe" çıktı!

Çekicisin: hareketlerin, jest ve mimiklerin bir dünyaya bedel. Ve her zaman bütün dikkatler senin üstündedir; eğer bir ortamda sen varsan oranın kraliçesi sensindir kuşkusuz. Cazibede sınır tanımasan da bunlar seni anlatmada yetersiz kalır. Çünkü o şuh kahkahalarının altında öyle bir melankoli yatar ki, sorma gitsin. Bunu seni gerçekten tanıyanlar ve sana gerçekten bakanlar görür. Gören bir pişman, görmeyen bin pişman dünyanın açık ara en çekici kadını!

"Elizabeth Taylor" çıktı!

Seni tanımlayan en doğru kelime: BÜYÜLEYİCİ. Derin adeta elmastan yapılmadır: Hem pırıltılı, hem saf ve katışıksız, hem de keskin; dokunmasını bilmek gerekir yani. Sana güneş gözlüksüz bakabilene aşk olsun! Bunun yanında cesursun, enerjik ve cömertsin de. Seni anlatmaya kelimelerin kifayetsiz olduğunu söylemek bile kifayetsiz.

"Grace Kelly" çıktı!

İnsanlık yıllar yılı 'güzel'i aramıştır. Bilimi, felsefesi, edebiyatı... hep onu arayıp durmuştur. Yıllarca uğraşacaklarına sana baksalardı, bunca zahmete girmelerine gerek kalmayacaktı. Çünkü sen saf güzelliğin ve de kusursuzluğun tanımısın. Bunu göremeyene 'kör' bile denmez, çünkü en kör yarasa bile, senin güzelliğini radarlarıyla algılayabilir. Bunun yanında nüktedan ve ironiksin de: Kendine ait bir espri kabiliyetin var ki, şuraya geliyoruz: Güzel + zeki = Sen! Bir kusurun varsa sen söyle de bilelim. Yoksa bizim aklımıza gelmedi valla :)

"Audrey Hepburn" çıktı!

Bütün erkeklerin hatta kadınların bile hayalindeki kadın sensin. Öncelikle hayat dolusun; seninle insanın ömrü uzar. Sonra bakışlarında veya ses tonunda öyle bir gizem var ki, çözebilen nirvanaya ulaşmış saysın kendini: Sır kadınsın bir nevi. Modadan anladığını ise bilmem söylememe gerek var mı? Eğlenceli ve karizmatiksin de. Peri masalına hoşgeldiniz kısaca :)

"Brigitte Bardot" çıktı!

Seni gören hayatı yeniden keşfetmiş sayar kendini: Ölüyü diriltir, diriyi yüceltebilirsin bu yüzden. Herkese bir armağansın bu yüzden; ancak değerini bilene! Kolay lokma gibi görünsen de, saflığından geliyor herhalde, senden zoru uzay matematiği. Şaşırtmacalısın, bulmaca gibisin, labirentinde kaybolmak işten bile değil. Kısaca 'Ve Tanrı Seni Yarattı'. Eh işte sonra geri kalanını! :)

"Sophia Loren" çıktı!

Şu evrende senin kadar çekici yok -çok net-. Abartma demeyin; çünkü bizim memlekette seksiye seksi denir! Çok güzel olduğunu söylemek güç; fakat ah o tavırlar, ah o edalar yok mu ah!.. Bakan uçar, dokunan yanar. Bazen bir leopar kadar vahşi, bazen bir ahu kadar masum olabiliyorsun. Çok büyük bir soru işaretisin sen, akıllara takılan. Bir felsefesin kısaca: philoSOPHIA!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
268
139
42
32
17
14
5