Görüş Bildir
Haberler
Hangi Hayvanın Psikolojisine Sahipsin?

Hangi Hayvanın Psikolojisine Sahipsin?

Senin psikolojin hangi hayvanın psikolojiyle aynı?

Haydi testee

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım kendini kimin yanında güvende hissediyorsun?

3. Söyle bakalım kendini kimin yanında güvende hissediyorsun?

4. Daha önce tek başına başardığın bir şey oldu mu?

5. Herkesin seni yalnız bıraktığı bir dönemde kendini nasıl hissettin?

5. Herkesin seni yalnız bıraktığı bir dönemde kendini nasıl hissettin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatında çok fazla sorumluluğun var mı?

7. Kendini özgür hissediyor musun?

8. Sen kendini nereye ait hissediyorsun?

8. Sen kendini nereye ait hissediyorsun?

9. En son ne zaman birine sarıldın?

9. En son ne zaman birine sarıldın?

10. Son olarak sence hayatının en iyi zamanları geri de mi kaldı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslan!

Aslan!

Sen aslan psikolojisine sahipsin. Hayatını kendi isteklerine göre yaşar ve hayatını kendi isteklerine göre devam ettirirsin. Hayatında bir başkasının söz hakkı olması çok zordur çünkü bunu kimseye kolay kolay yaptırmazsın. Herkesin durması gerektiği yeri gösterir ve sınırını çizersin. Genellikle hakimiyet kurmayı seven birisin, bu nedenle de insanları belli bir yerde toplamayı tercih edersin. Onların seni dinlemesini istersin. Güçlü bir psikolojiye sahipsin. İnsanların seni manipüle etmesine ve bir şekilde aklına girmesine izin vermiyorsun. Seni kandırmak hiç kolay değil. Psikolojik olarak güçlü olman, her zaman her şeyle mücadele etmeni sağlıyor. Kafana koyduğun şeyi yapıyor ve bunun üzerine çok fazla düşünmüyorsun. Yani karar alırken sadece kendini dinliyorsun. Psikolojik olarak hep kendini zorlamış birisin. Daha iyisine ulaşmak için gözünü karartıyorsun. Kimsenin senin üzerine gelmesine ve seni korkutmasına izin vermiyorsun. Bir şekilde sen onların üzerine gidebiliyorsun. Cesaretli birisin ve bunu hayatını yaşayış şeklinde de çokça gösteriyorsun.

Ayı!

Ayı!

Sen ayı psikolojisine sahipsin. Her zaman ikinci bir hamleni düşünürsün. Hayatında hep planlı olmuş ve kendini bütün ihtimallere karşı hazırlamış birisin. Psikolojik olarak kendini rahat hissetmek istiyorsan bir şeyleri planlaman gerekiyor. Hayatındaki değişikliklere zor adapte olursun, bunun için kendini uzun süre hazırlaman gerekebilir. Güçlü birisin ama bunu göstermekten çok yana değilsin. Herkese samimi davranırsın. Elinden geldiğince yardım etmeye çalışırsın ama sana karşı o kadar da iyi olmayan birine karşı da acımasız olabilirsin. Sabretmeyi biliyorsun. Bir şeyin hemen olmasını değil, bir süre sonra en iyi şekilde olmasını istiyorsun. Bu nedenle de aceleci biri değilsin. Psikolojik olarak iradeli birisin. Hayatında da bu iradeyi gösterebiliyorsun. Düşüncelerini kontrol edebiliyorsun. Kontrolsüz biri değilsin. Ne zaman durman gerektiğini ve ne zaman harekete geçmen gerektiğini biliyorsun. Senin hayatın genellikle sakin ve sen genellikle düşünerek hareket eden birisin. Fevri davranmak sana bir şey katmıyor ama düşünerek hareket etmek çoğu şeyi sana kazandırıyor.

Kuş!

Kuş!

Sen kuş psikolojisine sahipsin. Evet, sen psikolojik olarak özgürlüğe düşkünsün. Kendini kısıtlanmış hissettiğin her yerden uzaklaşırsın. Planlarının bozulması, edindiğin düzenin bozulması asla hoşuna gitmez. Bu nedenle bir yerde uzun süre kalmaya çalışırsın. Eğer bir yerde uzun süre kalamıyorsan, bu özgürlüğünle alakalı bir durumdur. Seni bunaltmaları, kısıtlamaları ve hayatına engel olmaları, senin hayatını değiştirmek için yeterli bir sebep. Sen kuş psikolojisine sahipsin. Evini bilmek ve kendini ait hissettiğin yerde olmak istersin. Bir yeri benimsersen oradan uzaklaşman çok zor olur. Bir yerde mutlu olduğunu bilmek seni oraya bağlayan şeydir. Eğer kendini oraya ait hissetmezsen, ne kadar kalırsan kal yine de huzursuz olursun. Bu psikolojiye sahip olmak, senin hayatında çok fazla duygusal gelgit yaşamana neden oluyor. Hem bir yere ait olmak istiyor hem de özgürlüğünün peşinden gitmek istiyorsun. Bu ikilem arasında sıkışıp kalmışsın.

Köpek!

Köpek!

Sen köpek psikolojisine sahip birisisin. Hayatındaki insanlara çok önem veriyor ve onlara hayatında büyük bir yer açıyorsun. Onlardan uzaklaşmak istemediğin için de hep hayatında kalmaları için çabalıyorsun. Sadakat duygun çok yüksek ve oldukça duygusal birisisin. Duygularını göstermekten çekinmezsin. Bunu asla saklamaz ve herkesin de senin ne hissettiğini anlamasını istersin. Sen bu psikoloji ile hayatının her noktasında doğruyu bulmuş birisisin. Hislerin çok yüksek ve seni doğruya götüren şey de o. Hayatındaki herkese karşı belli bir saygın var ve bu senin için çok önemli. Aşk, sevgi ve bütün iyi duygular hayatında önemli bir yerde. Bu duyguları hayatının merkezi koyarken biraz da bunlar için yaşadığını düşünüyorsun. Çünkü seni ayakta tutan, biraz heyecan duymanı ve biraz da umutlu olmanı sağlayan şey aşk... Köpek psikolojisine sahip olmak hayatı daha çok güzellikleri ile ele almak demektir. Sen de bu psikolojiyle yaklaştığın her şeye karşı daha pozitif biri oluyorsun.

Fil!

Fil!

Sen fil psikolojisine sahip birisin. Hep akılcı biri olmuş ve mantığının yolundan da ayrılmamış birisin. Senin hayatın insanları dinleyerek ve onlara yol göstererek geçmiş. Farklı hikayeler duymak, insaların senden yardım talep etmesi ve onlara yol göstermek sana mutluluk ve haz veriyor. Senin için duygular bir kenara, mantık bir kenara. Bu ikisini asla karıştırmaz ve her zaman da mantıklı düşünmek için çaba harcarsın. Cesur birisin ama bunu risk almak anlamına gelmiyor. Riskten kaçınır gerektiği yerde cesaretini gösteririsin. Herkes sana istemsizce saygı duyar. Konuşmaların, davranışların ile insanların sana farklı bir gözle bakmasını sağlarsın. İstemsizce kendi yerini hazılarsın. Bir fikir alınacaksa sana gelinir ve her şey aslında sana danışılır. Sen fil psikolojisine sahipsin. Duygusal gibi gözükür ama mantının yolundan asla şaşmazsın. İnsanların hayatlarına dokunmayı seversin. Genel olarak şanslı birisin.

Yunus!

Yunus!

Sen yunus psikolojisine sahipsin. Hayatında çoğu şeyi boşvermişsin. Kendin için yaşıyor ve genellikle kendi isteklerine göre hayatını sürdürüyorsun. Çevrendeki herkesin senin için bir şeyler yapması gerektiğini düşünüyorsun. Sen onları değil, onlar seni düşünmeli. Konuşmalarınla ikna edemeyeceğin ve etkileyemeyeceğin pek kimse yok. Seninle biraz sohbet etmek isteyenlerin devamını bekliyor. İletişimin güçlü, bu da etrafında çok kişinin birikmesini sağlıyor. Psikolojik olarak mutlu bir insansın. Kolay kolay kendini kötü hissetmez ve yaşadığın olaylara karşı ayakta durabilirsin. Duygularını yoğun yaşıyorsun ama sadece iyi duyguları. Geride kalan kötü bütün duyguları görmezden geliyorsun. Sen yunus psikolojisine sahipsin. İstesen de çok uzun süre mutsuz olamazsın. Depresif biri değilsin. Bir şekilde kendini mutlu etmeyi biliyor ve tekrar enerjini yükseltebiliyorsun. Hayatın hep bir koşuşturma içinde geçiyor. Psikolojik olarak yorgun değilsin çünkü aslında bu koşuşturmacayı seviyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
167
66
33
28
16
11
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın