Görüş Bildir
Haberler
Senin Neyine Aşık Oluyorlar?

Senin Neyine Aşık Oluyorlar?

Sena Erdoğdu
05.08.2023 - 12:00 Son Güncelleme: 05.08.2023 - 17:10

Bu test senin neyine aşık olduklarını ortaya çıkartıyor!

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım en iyi olduğun alan ne?

3. Söyle bakalım en iyi olduğun alan ne?

4. Yakın arkadaşın sevgilisini aldattı. Gidip bunu sevgilisine söyler misin?

5. Sen bir kararı nasıl alırsın?

5. Sen bir kararı nasıl alırsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bunladan hangisine tam şu an ihtiyacın var?

7. Tanıştığın insanlarla nasıl bir iletişimin var?

8. Son olarak geçmiş ilişkilerini düşündüğünde, çoğu nasıl bitti?

9. Senin öz güvenine aşık oluyorlar!

Senin öz güvenine aşık oluyorlar. Sen öz güveni yüksek birisin. İnsanları da aslında bu öz güven ile etkiliyorsun. Kimseyi kendine rakip olarak görmez ve başkalarının hayatlarıyla ilgilenmezsin. Senin umurunda olan tek şey yine sensin. Hayatında bazı amaçların ve hedeflerin var. Akllı birisin ve aklını nerede kullanman gerektiğini de biliyorsun. Başarı odaklısın. Hayatında aşka fazla yer veren biri değilsin. Önceliklerin hep başarı üzerine olmuş. Kendini hayal ettiğin yerde görmek istiyorsun. Bu da sana yerinde bir öz güven sağlıyor. Sen birine aşık olmayı beklemiyor veya birine aşık olmayı ummuyorsun. Kendi düzeninde yaşarken sana aşık oluyorlar. Bu umursamazlığına, başarılarına, bilgine, merakına aşık oluyorlar. Sen kendinden emin birisin. Konuşmalarınla ve davranışlarınla bunu belli ediyorsun. İnsanlar seninle konuşmaktan ve sohbet etmekten zevk alıyor. Her ortamda illa bir yerin oluyor. Sevilen ve sayılan birisin. Bu da hayatına giren kişilerin dikkatini çekiyor. Senin çevrende bu kadar sevilmen, sana farklı bir aura katıyor. Kendini belli eden ve fark edilen birisin. Senin en çok farklılıklarına ve bu farklılıkların ortaya çıkardığı öz güvene aşık oluyorlar.

10. Senin karakterine aşık oluyorlar!

Senin karakterine aşık oluyorlar. Sen anlayışlı, dinleyen, akılcı, gerektiği kadar duygusal ve gerektiği kadar da mantıklı birisisin. Hayatında hep takdir görmüş ve karakterin gereği de övülmüş birisisin. Senin en dikkat çeken özelliğin bu; karakterini oluşturan ve seni sen yapan her şey, insanların sana aşık olmasını sağlıyor. İnsanları dinginleştiren, sakinleştiren, huzurlu olmalarını sağlayan ve onları iyi hissettiren bir özelliğin var. Konuşmalarınla ve davranışlarınla herkesi iyi hissettiriyorsun. Her zaman seninle görüşmek ve seninle daha fazla şey paylaşmak istiyorlar. Kimseyi yargılamıyor ve her olaya karşı ılımlı yaklaşıyorsun. Nasıl bu kadar anlayışlı, vefalı ve fedakar olabileceğini düşünüyorlar. Sen birini sevdiğin zaman bütün bu iyi duygular ortaya çıkıyor. Senin bu iyi duygularını hak etmeyen herkese karşı tırnaklarını çıkarsan da, sevdiğin herkese karşı da bütün iyiliğini sergiliyorsun. Her zaman doğruyu savunur ve haklıyla haksızı ayırt edebilirsin. Kimse için kendin olmaktan ve düşüncelerinden vazgeçmezsin. Sana aşık oluyorlarsa işte bu yüzden oluyorlar, sen bütün halinle mükemmel bir karaktere sahipsin.

11. Senin hayatı yaşama şekline aşık oluyorlar!

Senin hayatı yaşama şekline aşıklar. Senin için hayat, keyif alınacak bir yer. Bu nedenle hayatta hiçbir zorluğa gelemiyorsun. Her zorluktan kaçıyor ve kendini iyi hissetmediğin her yerden uzak duruyorsun. Her şeyi kolay atlatabilen birisisin. Çünkü bazı şeyleri önemsemiyorsun. Başkaları için büyük hayal kırıklıkları olan şeyler, senin için öyle değil. Sen her şeyin gelip geçici olduğunu biliyor ve hayatı buna göre yaşıyorsun. Her zaman eğlenmenin bir yolunu bulur, herkesi mutlu edebilir ve her ortamı unutulmaz kılabilirsin. Sen hayatı bir günmüş gibi yaşıyor ve her gün senin için çok değerli. Bu düşünce biraz aslında risk oluştursa da ve geleceğini tehlikeye atsa da sen bunu önemsemiyorsun. İnsanlar en çok senin bu özelliğini seviyorlar. Onları enerji veriyor ve aslında hayatın ne kadar kısa olduğunu gösteriyorsun. Senin enerjin, mutluluğun, kahkahan ile insanlar hayat doluyor. Onlar seninleyken kendilerini daha iyi hissediyor. Sana aşık oluyorlar çünkü hayatı deli dolu yaşaman bir an olsun herkesin derdini unutturuyor. Senin için hayat her zaman eğlenebilecek bir yer. Depresif olan, mutsuzluktan beslenen, en küçük şeyde dünyanın başına yıkıldığını düşünen herkesten sen de uzak duruyorsun.

12. Senin doğallığına aşık oluyorlar!

Senin doğallığına aşık oluyorlar. Evet, senin samimiyetin pek kimsede yok. İnsanlara yaklaşımın her zaman çok sıcak. Güler yüzünle ikna edemeyeceğin ve kendini sevdiremeyeceğin kimse yok. Senin için samimiyet önemli. Birine negatif duygularla yaklaşmaktan hoşlanmıyorsun. Herkese sıfırdan başlıyor ve kimseyi de yersiz yere yargılamıyorsun. Çok fazla sohbet edebilir, insanları tanımaya çalışırsın. Herkesle kolay samimiyet kurabiliyor ve kendini çok fazla anlatabiliyorsun. İnsanları güldürmeyi seven, anlattıkça anlatan birisisin. Kendin gibisin. Bu doğallığın aslında herkesin yanında aynı olmanı ve kimsenin de sana karşı ön yargıyla yaklaşmamasını sağlıyor. Sen biriyle arana mesafe koyduysan gerçekten ondan hoşlanmamışsın demektir. İnsanlar senin yanında fazlasıyla rahat oluyor ve onlar da artık kendileri gibi davranıyorlar. Huzursuz hissettiğin bir ortamda bulunmaz ve kasıntı insanların olduğu yerden de çabuk sıkılırsın. Sen doğallığınla dikkat çekiyorsun. Kendi tarzın, esprilerin, düşüncelerinle varsın. Sana aşık oluyorlarsa, doğallığına ve samimiyetine aşık oluyorlar.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
115
42
15
8
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın