Görüş Bildir
Haberler
Hangi Güçlü Dizi Karakteri Kadın Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Güçlü Dizi Karakteri Kadın Senin Ruh İkizin?

26.10.2017 - 20:47

Biliyoruz ki, bütün kadınlar gibi seni güçlü kılan özelliklerin var. Peki, hangi dizi karakteri senin ruh ikizin? Öğrenmenin yolu çok kolay.

Testi çöz, sonucu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım, bu hayatta en çok değer verdiğin şey ne?

2. Kendinde en sevdiğin özelliğin ne olduğunu öğrenelim!

2. Kendinde en sevdiğin özelliğin ne olduğunu öğrenelim!

3. Bir süper kahraman olsan, hangi hayvanın yardımcın olmasını isterdin?

4. Dünya'daki en büyük sorun ne sence?

5. Peki en büyük korkunu sorsak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Söyle bakalım, seni ne harekete geçirir?

6. Söyle bakalım, seni ne harekete geçirir?

7. Karakterini en çok hangisi aracılığıyla yansıttığına inanıyorsun?

8. Son olarak, biraz özel bir soru soralım. Nasıl birine kalbini kaptırabilirsin?

8. Son olarak, biraz özel bir soru soralım. Nasıl birine kalbini kaptırabilirsin?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Lagertha!

Lagertha!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Vikings dizisinden Lagertha! O kadar güçlü bir karaktere sahipsin ki, insanların seni hafife almasına asla izin vermiyorsun. Daima başının çaresine bakmayı biliyorsun ve ne olursa olsun sadakatin hep ön planda geliyor. Kendi kararlarını kendin vermekten çekinmiyorsun, sonuçları kötü olsa da çoğu zaman pişmanlık duymuyorsun bile! Tabii, senin zayıf noktan aşk. Aşık olduğun insana karşı koyabilsen de, eninde sonunda yolun ona çıkıyor!

Fiona!

Fiona!
i.pinimg.com

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin, 'Shameless' dizisinden Fiona. Sen son derece sorumluluklarını bilen bir kadınsın. Ailen ise vazgeçilmezin, onlar için yapamayacağın şey yok! Ama dünyaya bir kez geldin ve şartlar ne olursa olsun keyfini çıkarman gerektiğinin de bilincindesin. Özgürlüğünden taviz vermiyor, çevrenin verdiği tepkileri de umursamıyorsun. Bize sorarsan, en iyisi de bu! Koşullar ne olursa olsun, hayatının tadını çıkar!

Daenerys!

Daenerys!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin, 'Game of Thrones' dizisinden Daenerys Targaryen! Sen son derece asil, düşünceli ve yardımseversin. Bir yola baş koydun mu, sonuca ulaşana kadar asla vazgeçmiyorsun. Bu yolda destek almaktan kaçınmıyorsun ama, senin önüne geçmelerine de asla fırsat vermiyorsun. Liderlik ruhu kanında var yani! Bazen kendinle çelişsen de, gittiğin yolda başarıya ulaşacağından eminiz!

Ferhunde!

Ferhunde!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin, 'Yaprak Dökümü' dizisinden Ferhunde. Kim ne derse desin, senin en belirgin özelliğin; asaletin. Doğru bildiklerinden asla vazgeçmiyorsun. Bu doğrultuda birçok düşman kazanıyorsun ama bu durum seni asla korkutmuyor. Sadece, yalnız kalmaktan pek hoşlanmıyorsun. Küçük bir desteğin kime ne zararı var ki? Kendini ve sevdiklerini korumaktan başka amacın yok aslında, ama bu yüzden kimi zaman yanlış anlaşılıyorsun. Tek yapman gereken, tepkilerini biraz azaltmak!

Hilal!

Hilal!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin, 'Vatanım Sensin' dizisinden Hilal. O kadar güçlü, o kadar sağlam duruşlusun ki; insanlar daima sana saygı duyuyor. Bir toplulukta dikkat çekmemen mümkün değil! Sen değerlerin, inançların ve sevdiklerin için her şeyi hiçe sayıp inandıklarının peşinden gidersin! Hiçbir şey senin duruşunu bozamaz ve gelişmene engel olamaz. Daima yapabileceklerinin en iyisini yapmak için kendinden ödün veriyorsun, ama bu bile seni korkutamıyor! Gururun ise vazgeçilmezlerin arasında. Ne diyelim, gıpta ile bakıyoruz sana!

Hülya!

Hülya!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin, 'Hayat Şarkısı' dizisinden Hülya! Sen hayal ettiklerin gerçek olana kadar peşini bırakmıyorsun. Çektiğin bütün sıkıntıların sana göre bir mükafatı olmalı ve bu doğrultuda inandıklarından asla vazgeçmiyorsun! Yoluna çıkanlara ise tahammülün yok! Çevrendeki insanlar arasında zekanla ön plana çıkıyorsun. E hal böyle olunca, karşında kimse duramıyor tabi! Aşkından, sevdiklerinden ve doğru bildiklerinden hiç kopmuyorsun. Seni düşman görenin vay haline!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
916
428
225
104
54
51
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
inci küpesiz kız

vatanım sensin dizisinden hilal dedi ay çok tatlıymış ben dizi seyretmiyorum o yüzden tanımıyorum ama çok sevimli yaaa

Asya

Fiona! Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin, "Shameless" dizisinden Fiona. Sen son derece sorumluluklarını bilen bir kadınsın. Ailen ise vazgeçilmezin, o... Devamını Gör

carrie

"Shameless" dizisinden Fiona. Sen son derece sorumluluklarını bilen bir kadınsın. Ailen ise vazgeçilmezin, onlar için yapamayacağın şey yok! Ama dünyaya bir ... Devamını Gör