Görüş Bildir
Haberler
Hangi Evcil Hayvanı Evlat Edinmelisin?

etiket Hangi Evcil Hayvanı Evlat Edinmelisin?

Hugolina
08.06.2018 - 17:50

Bir çoğumuz evimizde ve hayatımızda bize eşlik edecek sevimli dostlarımız olsun isteriz. Peki seninki hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle sen en çok hangi havayı seviyorsun?

2. Boş zamanlarında evde en çok ne yaparsın?

3. Hoşlandığın kişide aradığın en önemli 3 özellik nedir?

4. Peki genelde ne tür yemekler yersin?

5. Diyelim ki kötü bir gün geçirdin. Ne yapmak seni rahatlatır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki en sevdiğin film tarzını sorsak?

7. Duygularını belli etmekte zorlanır mısın?

8. Geldik son soruya. Senin ideal tatilin hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gel pisi pisi: Kedi

Gel pisi pisi: Kedi

Sen yağmurda ıslanmayı seven, canı sıkıldığında kahvesini alıp uzaklara dalan birisin. Senin o kadar derin bir iç dünyan var ki bu özel dünyada sana eşlik edecek evcil hayvan kesinlikle bir kedi olmalı. Öyle ki bazen dış dünyada bulamadığın şeyi sadece kitaplarda bulabiliyorsun ve onlardan asla vazgeçemiyorsun. Üstelik keyfine de çok düşkünsün, bir şey yapmak istersen

onu sadece canın istediği zaman yaparsın bu senin ruhunda var.  Emin ol kediler de böyle. Onu sevmek istersin kaçar, ama çok işin vardır gelir senin bacağına sürtünür beni sev diye. Sizden muhteşem bir ikili olur.

Seni herkesten çok o sevecek: Köpek

Seni herkesten çok o sevecek: Köpek

Sen güler yüzlü, pozitif ve çok aktif bir insansın. Hayatın güzelliklerinin farkında ve sonuna kadar bunun tadını çıkarmak istiyorsun. Üstelik arkadaşlık ve dostluk kavramları senin için oldukça önemli. Şimdi bir düşün bakalım bu güzel yaşantının içinde eve geldiğinde kapıda seni bekleyen, her zaman senin yanında olmak isteyen, en büyük zevki seninle oyun oynamak olan bir arkadaş istemez misin? Üstelik sana alıştıktan sonra onun dünyada en sevdiği ve asla vazgeçemeyeceği tek kişi sen olacaksın. Birlikte gezintiye çıkıp maceralara atılıp hatta tatilde denizin keyfini bile çıkarabilirsiniz. Haydi en kısa zamanda seni çok tatlı bir köpek bulsun ve bu büyük dostluk başlasın :)

Şen şakrak: Muhabbet Kuşu

Şen şakrak: Muhabbet Kuşu

Sen çok neşeli, esprili ve iletişimi seven bir insansın. İletişim senin için çok önemli; mutluluğunu da üzüntünü de arkadaşlarınla paylaşır her şeyi konuşarak çözersin. Üstelik evine, ev hayatına da çok düşkünsün. Bu yüzden sen hemen bir muhabbet kuşu almalısın. Bu tatlı, sevimli, küçük şey seni çok mutlu eder. Sesiyle, rengiyle evine neşe saçar. Kim bilir belki de sen onu zamanla konuşturursun bile. Çünkü bu konuda özel bir yetenekleri var. Evine düşkünsün dedik ama sen özgür ruhlu da bir insansın. Onu uçtuğunu gördükçe, gezmek ve yeni yerler keşfetmenin ne büyük bir zevk olduğunu düşünürsün her zaman. Onu her yere götüremezsin belki ama onu görüp yeni yeni yollara çıkabilirsin. Ne diyelim bu kadar tatlı bir insansın yoluna da evine de kuş konsun :)

Sıradışı bir minik: Hamster

Sıradışı bir minik: Hamster

Sen dışarıdan bakıldığında sıradan görünen ama iç dünyanda sıra dışı bir insansın. Hayatın tezat yönlerini o kadar güzel bir dengede yaşıyorsun ki gerçekten takdire şayan. Mesela hem çok masumsun hem de çok zeki. Hem dağınıksın hem de titiz. Böyle bir insanın hayatına ayak uyduracak en güzel evcil hayvan hamster olur tabii ki. Hamster’lar çok şirin, çok akıllı ve kendi

hayatına özen gösteren varlıklar. Bu tatlı ve minik dost senin gibi biri için

biçilmez kaftan :)

Rengarenk ve egzotik: İguana

Rengarenk ve egzotik: İguana

Öncelikle şunu söylemeliyiz ki sen çok farklı bir insansın. Girdiğin her ortamda dikkat çeker, sohbetlerinle insanlarda merak uyandırırsın. Senin diğer insanlardan apayrı bir dünyan var. Gördüklerinle yetinmiyor hep daha ilerisini daha sonrasını merak ediyorsun. Ayrıca pozitif, girişken ve oldukça aktif rengarenk bir kişiliksin. Keşfetmek senin en büyük tutkun ve aklın da hep egzotik yerlerde. Senin gibi meraklı ve hayattan zevk almasını bilen bir kişiliğe en uygun evcil hayvan iguana. Evet onun bakımı biraz zahmetli olsa da sen bu hayvanla vakit geçirirmekten çok büyük zevk duyacaksın. Yakışır :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1176
808
426
143
95
72
61
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zeynep Kübra

Gel pisi pisi: Kedi

Nehir Yılmazer

Seni herkesten çok o sevecek: Köpek ... Devamını Gör

Mina Denizhan

Seni herkesten çok o sevecek: Köpek Köpek istiyodum zaten :))