Görüş Bildir
Haberler
Hangi Dünya Şehrinin Kadınısın?

etiket Hangi Dünya Şehrinin Kadınısın?

Yung Boş Ada
14.09.2015 - 19:01

Acaba sen hangi dünya şehrinde yaşasan oraya cuk oturursun? Hangi dünya şehrinin kadınısın? Öğrenmenin yolu elbette bu testten geçiyor! Hadi, testi çöz ve hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, güne başladığında içmen gereken içecek bunlardan hangisi?

2. Peki içeceğini içtikten sonra pencerenden bakınca nasıl bir hava görmek istersin?

3. Gün gayet güzel başladı, ama bir anda gününün bütün keyfini kaçıracak şey olsa olsa ne olurdu?

4. Tamam tamam kötü şeyleri bir yana bırakalım, gününe birazcık ne katsan o gün tadından yenmez?

5. Hah yalnız şunu unuttuk, evden çıkmadan önce mutlaka yanına alacağın kozmetik ürünü hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi daha özel bir soruda sıra: Sen kalbini mi yoksa aklını mı dinleyenlerdensin?

7. Kalp falan demişken, senin için ideal ilişki hangi ikiliyi barındırmalı?

8. Son olarak hayatı tek bir cümleyle özetlemeni istiyoruz senden!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Paris kadınısın!

Paris kadınısın!

Sana bir şey diyelim mi? Sen gerçekten kadın gibi kadınsın! Giyinişinle, oturuşunla kalkışınla, tavırlarınla erkeklerin rüyalarını süslediğini söyleyebilliriz. Fakat işin iyi tarafı sen bunu çoğu kadının aksine onları etkilemek için değil, tamamıyla kendin için yapıyorsun. Kendin için giyiniyor, kendin için yapıyorsun makyajını. Çoğunlukla doğallıktan yana olsan da rujsuz dışarı çıktığın asla görülmemiştir. Açık sözlüsün de, lafı dolandırmayı sevmezsin direk söylersin. Doğal bir çekiciliğin olduğu ise zaten inkar edilemez bir gerçek!

Barcelona kadınısın!

Barcelona kadınısın!

Görüp görebileceğimiz en tatlı, en sempatik, en sıcak kanlı kadın olmayı nasıl başarıyorsun? Gerçekten merak ediyoruz. Tavırlarındaki samimiyet bizi bizden alıyor resmen. O kadar içtensin ki. Ayrıca inanılmaz hareketlisin! Yerinde durmak bilmiyorsun asla. Öyle ki bu konuşmalarına bile yansıyor, inanılmaz hızlı ve hararetli konuşuyorsun. Sürekli bir heyecan içindesin, hayatı hep dolu dolu yaşıyorsun. Sendeki bu neşe, sempatiklik ve heyecan seni inanılmaz çekici yapıyor.

Stockholm kadınısın!

Stockholm kadınısın!

İlk görüşte insanlar tarafından son derece soğuk ve sert algılandığın doğru. Ama yapacak bir şey yok, gerçekten de sert bir insansın. Hemen hemen herkesle yakın olmayı da hiç sevmezsin. Daima önce belli bir güvenilirlik kazanması lazım herkesin. Ayrıca hiç kuşkusuz etrafındakilere oranla çok güçlü bir kadınsın sen. Kimsenin yardımına ihtiyaç duymaz, her işini kendin halleder, her sorununla kendi başına ilgilenirsin. Kadınların erkeklere oranla güçsüz olduğu algısından nefret ediyorsun. Her fırsatta da bunun yanlış olduğunu kanıtlamak için uğraşıyorsun.

Buenos Aires kadınısın!

Buenos Aires kadınısın!

Sen bir kere sürprizlerle dolu bir kadınsın. Ne zaman ne yapacağın hiç belli olmuyor. O yüzden de insanlar seni çözmekte çok zorluk çekiyorlar. Bunda ilk görüşte senin çözülmesi basit bir kadın gibi algılanmanın da bir etkisi olabilir tabii; seni hafife alıyorlar yani. Ama tanıdıkça sendeki gizemleri fark ediyorlar ve seni çözmek için kafayı yiyorlar. Ayrıca dışarıdan bakıldığında hiç de zor bir kadın gibi durmasan da seni tanıyınca insanlar hiç de kolay lokma olmadığının farkına varıyorlar. Son olarak gerçekten son derece seksi bir kadın olduğunu da söylemezsek olmaz!

Londra kadınısın!

Londra kadınısın!

Sanki kraliyet ailesinden geliyormuşçasına bir asillik, soyluluk var sende. Öyle ki insanlar karşında kendilerine çeki düzen vermek zorunda hissediyorlar. Dahası, son derece saygılı ve görgülü tavırların da insanda bir kendini tahlil etme hissi uyandırıyor. Zarif tavırların ve elit zevklerinle de insanları kendine hayran bırakmayı her zaman başarıyorsun. Ayrıca anneler için de gerçekten ideal gelin olduğunu söylememiz lazım. Çünkü daima nerede nasıl davranacağını bilen oturaklı bir kadınsın. Tam bir diplomatsın da, kimseyi kırmaz daima orta yolu bulursun. Fakat çözülmesi, anlaması oldukça zor bir kadınsın. Yüzündeki ifadeden ne düşündüğün, ne istediğin asla anlaşılmaz. Duygularını gizlemekte bir numarasın yani.

Tokyo kadınısın!

Tokyo kadınısın!

Sen gerçekten görüp görebileceğimiz en neşeli, en çocuksu kadınlardan birisin. İçindeki o küçük kız çocuğunu öldürmemiş, hep orada saklamışsın ve hatta onun özgürce istediği gibi davranmasına da izin veriyorsun. Aynı zamanda son derece uysal ve sakin bir kadınsın. Çok fazla sesini çıkarmazsın, genelde sessiz durmayı seçersin. Polemiğe girmekten, tartışmalardan nefret edersin çünkü. Fakat bu uysal duruşuna aldanıp da seni ezmeye çalışanlar olabilir. Onlara da iki çift lafımız var, ayaklarını denk alsınlar. Bu uysal duruşunun altında nasıl bir kadının saklandıklarından haberleri yok. O deliyi bizce uyandırmasınlar, buna çok pişman olabilirler.

Venedik kadınısın!

Venedik kadınısın!

Seni tanımayan, seninle aşık olmayan kimse daha önce gerçek aşkı, tutkuyu yaşamamıştır. Çünkü sen kuşkusuz yeryüzündeki en tutkulu kadınsın. Tam anlamıyla bir aşk kadınısın! Estetiksin de; giydiklerin, tavırların hepsi sende o kadar güzel duruyor ki. Ayrıca aklının içi tıpkı Venedik'in kanalları gibi; bir sürü tilki gezer içinde, ama hiçbirinin kuyruğu birbirine çarpmaz. Yani dememiz o ki tam anlamıyla komplike oyunların kadınısın. Öyle güzel oyunlar oynarsın ki karşındakine onun ruhu bile duymadan, istediğin her şeyi elde edersin.

New York kadınısın!

New York kadınısın!

Sen her şeyden önce realist bir kadınsın. Çocuk da yaparım kariyer de diye hayallere kapılmazsın, sadece bir şeye odaklanır ve onu da daima başarırsın. Genelde odaklandığın kısım da kariyerin olur aslında. Tam bir işkolik, iş kadınısın sen! Hırslısın da bu konuda, tuttuğunu koparır ve daima daha ileriyi hedeflersin. Diğer yandan da eğlencenin dibine çok güzel vurursun. Eğlenmek neymiş herkes gelsin de senden öğrensin hatta. Ayrıca son derece bakımlı ve modayı yakından takip eden bir kadınsın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3917
2092
603
370
189
164
78