Görüş Bildir
Haberler
Hangi Doğal Afetsin?

etiket Hangi Doğal Afetsin?

Nsycl
31.07.2017 - 18:43

Herkes öfkesini farklı gösteriyor tabii...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek teste başlayalım!

2. Sinirli olduğun anlarda hangisi senin yapacağın türde hareketler?

3. Aldatıldığını öğrendiğin an vereceğin tepki hangisine yakın olur?

4. İnsanların içinde sana hakaret eden birine fırlatmalık bir şey seç şimdi de!

5. Piknik döneminde sayılırız. Söyle bakalım ızgara sever misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şıklar arasından seni en çok sinirlendiren olay hangisi olur?

7. Aralarından en sevmediğin yiyecek?

8. Sana yanlış yapan birine vereceğin ceza hangisine yakın olur?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Heyelan çıktı!

Heyelan çıktı!

Hayatında düzeni, istikrarı seven birisin. Böyle yaşamayı seviyorsun işte. Öfken de bununla alakalı. Tepkilerin her zaman çok duygusal ve sert oluyor. Bazı dönemlerde daha da artıyor. Biraz mazoşistlik de var, kendini üzerek başkalarını üzüyorsun genelde.

Tsunami çıktı!

Tsunami çıktı!

Genelde sakin, anlaşılabilir ve mantıklı birisin. Ama eğer verdiğin kararlar silsilesinin çok yanlış bir noktaya gittiğini farkedersen birazcık fazla tepki veriyor ve çok hızlı patlıyorsun. Yine de akışkan ve aktif olduğun sürece çok ortaya çıkarmıyorsun bu yanını.

Tornado çıktı!

Tornado çıktı!

Mantığına göre duyguları çok önde bir insansın öncelikle. İçgüdülerine güveniyorsun ve bu konuda başarılısın. Ama bu duygusallık bazen seni akılalmaz yollara itiyor. Bazen içindeki her şeyi dışarı kusarak rahatlıyor ve normale dönüyorsun.

Yangın çıktı!

Yangın çıktı!

Duygularını genelde saklamayan, içi neyse dışı da o olan bir tipsin. Yakınındaki insanlar bu huyunu biliyor ve seni biliyorlar fakat ilk tanıştığın insanların bunu kabul edemediği oluyor. Senin kızmak değil, öfkeden köpürmek belki de. Böyle anlarda senin önünde durmak büyük hata!

Volkan patlaması çıktı!

Volkan patlaması çıktı!

Duygularını çok ortaya çıkarmayan, ilk tanıştığı insanlara soğuk görünen bir hallin var. Öfkeni de, hüznünü de sindirmeyi biliyorsun. Ama bazen olmuyor, olmadığı zaman da içinde ne var ne yok kusuyorsun.

Kar fırtınası çıktı!

Kar fırtınası çıktı!

Aktif çatışmalar, tartışmalar hiç ama hiç senin işin değil. Biriyle kavga edeceğini farkettiğinde artık karşı tarafın çözüm odaklı konuşmayacağını bildiğin için hiç polemiğe girmiyorsun. Senin olayın pasif agresif bir tepki. Belki çok göze batar bir şekilde değil ama seni tanıyanlar bunu çok iyi biliyor.

Deprem çıktı!

Deprem çıktı!

Tavır olarak sakin, huzurlu bir tip olsan da farklı etmenlerden ötürü çok ama çok büyük kararlar verip, batırdığın oluyor öfkelenince. İşi bırakmak, sevgiliden ayrılmak gibi sert ve ani kararlar senin yapacağın şeyler işte. Olay bittiğinde hayatının eskisi gibi olmayacağı genelde net oluyor.

Kasırga çıktı!

Kasırga çıktı!

Senin öfkelendiğin konular, şeyler, insanlar çok belli. Onlardan kendini arındırdığın sürece sakin ve keyifli bir insansın. Ama eğer kasti olarak ya da değil damarına basılırsa, öfken hem çok büyük hem de uzun oluyor. Kendini böyle ortamlardan uzak tutmak senin için çok önemli.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1829
572
441
146
108
97
54
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?