Görüş Bildir
Haberler
Hangi Çin Burcu Hayvanı Senin Karakterinle Eşleşiyor?

Hangi Çin Burcu Hayvanı Senin Karakterinle Eşleşiyor?

Easterling
30.09.2022 - 10:17

12 hayvanlı Çin burcunda karakterine karşılık gelen hayvanın hangisi olduğunu öğrenmek ister misin? 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım sen bir pasta olsan kendini nasıl tanımlardın?

2. Peki bir partide yüksek ihtimalle hangisini yapıyorsundur?

3. Şimdi de senin müzik zevkini en iyi yansıtan türü seç hadi!

4. En büyük zayıflığını sorsak hangisini seçersin?

5. Partnerinde asla olmasını istemeyeceğin özellik bunlardan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Birine eleştiri yapacaksan o kişiye nasıl davranıyorsun?

7. Son olarak, en sevdiğin havayı seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Fare Burcu!

Akıllı ve zenginsin! En azından genellikle öylesin, çünkü başarılı olma dürtüsüne ve senin gibi insanlara sahipsin. Zeki, materyalist ama aynı zamanda mantıklısın. Başarılı olmak için yaratılmış olmana rağmen, konsantrasyon söz konusu olduğunda o kadar da iyi değilsin ve tam olarak iyi bir lider de değilsin. Ayrıca bencil olma eğilimindesin. 2 ve 3 senin şanslı sayıların. İdeal eşlerin ise ejderha, maymun ve öküz burçları.

Öküz Burcu!

Sen kocaman bir insansın! Boyut olarak değil, duruşunla kocamansın. Dürüstsün, liderlik etme, sevgi dolu olma yeteneklerine sahipsin ve aileni ve kariyerini bir kaide üzerine koyuyorsun. Harika bir lider olmana rağmen, iletişim becerilerini biraz daha geliştirmen gerekiyor ve daha az ihtiyatlı olmaya odaklanmalısın. Ama en azından ısrarcısın ve ve gelecekte mutlu olman muhtemel. Şanslı sayıların 9 ve 1. İdeal eşlerin ise fare, yılan ve horoz burçları.

Kaplan Burcu!

Kaplanlar zalim, açık sözlü ve bir hataya karşı dürüst olma eğilimindedirler, ta ki canı acıyana kadar. Ama bu dürüstlüğünden dolayı saygı görüyorsun ve genellikle sadıksın. Aynı zamanda kimsenin sevmediği bir gösterişin var ve anlık öfken yüzünden kolay kolay kimseyi yanına yaklaştırmıyorsun. Bazen düşünmeden de hareket edebiliyorsun. Şanslı sayıların 1, 3 ve 4. İdeal eşlerin ise at ve köpek burcu.

Tavşan Burcu!

Sen bir aşk tavşanısın! Gerçekten de nazik, şefkatli ve sevgi dolusun. Komik, açık, romantik ve her zaman hayattan zevk almaya bakıyorsun. Yüzleşmekten kaçınmayı tercih ediyorsun, bu yüzden bazen bu işini etkileyebiliyor. Çekingensin ve en büyük zayıflığın, onunla uğraşmak yerine gerçeklikten kaçmayı tercih etmen. Şanslı sayıların 3, 4 ve 9. İdeal eşlerin ise koyun, domuz ve köpek burçları.

Ejderha Burcu!

Sana tapılacak bir insansın! Çin kültüründe çok büyük bir itibarın var. Entelektüelsin, enerji dolusun, mükemmellik için çabalıyorsun ve zorluklardan korkmuyorsun. Romantik ve hassassın ama bazen biraz kibirli olabiliyorsun. Karamsar ve hayal kırıklığına uğramış olabilirsin ve hiç kimse 'incelik' kelimesini seninle ilişkilendirmez. Şanslı sayıların 1, 6 ve 7. İdeal eşlerin ise fare, maymun ve horoz burçları.

Yılan Burcu!

Sen gizemlisin! Ekonomik olarak herhangi bir sıkıntın yok gibi. Sempatiksin, tutkulusun ve kendini çok iyi tanıyorsun. Anlayışlı ve hedeflerine ulaşmak için bazen kurnaz, kıskanç ve şüpheci biri olabiliyorsun. İnatçısın ve kötü yöntemlerin yüzünden bir ya da iki arkadaşını kaybettiğini söylersek yanılmış olmayız herhalde. Şanslı sayıların 2, 8 ve 9. İdeal eşlerin ise öküz ve horoz burçları.

At Burcu!

Sen dinamik bir insansın! Doğal olarak hoş, kibar ve cömertsin. Çok sayıda arkadaşın var ve bağımsızsın. Ancak harcama söz konusu olduğunda biraz kontrolden çıkabiliyorsun. Sosyal aktivitelere ve süslü kıyafetlere para harcamaktan çekinmiyorsun ve süreklilik belli ki senlik bir şey değil. Bu yüzden gelecekte başarılı olma ihtimalin hiç yok diyemesek de oldukça düşük. Şanslı sayıların 2, 3 ve 7. İdeal eşlerin ise kaplan, koyun ve tavşan burçları.

Koyun Burcu!

Zeki ve kibar bir insansın! Hassassın ve hayatını kolay ve sessiz yaşamayı seviyorsun. Bilge ve şefkatli biri olarak biliniyorsun ve insanlar sana güvenebileceklerini biliyorlar. Ancak insanlarla ilgilenmek istemene rağmen, çoğu zaman karamsar ve kibirli olabiliyorsun. Şanslı sayıların 3, 4 ve 9. İdeal eşlerin ise at, tavşan ve domuz burçları.

Maymun Burcu!

Sen tuhaf bir dahisin! Hızlı, canlı ve her şeye hazırsın. Harika bir hafızan var, sosyalsin, sporu seviyorsun ve diğer burçlardan daha fazla kendinden eminsin. Ama aynı zamanda manipülatif, bencil de olabiliyorsun ve insanlar senin biraz kibirli olduğunu düşünme eğiliminde. Bu kadar geveze olmayı bırakırsan, muhtemelen daha fazlasını başarırsın. Şanslı sayıların 1, 7 ve 8. İdeal eşlerin ise fare, ejderha ve yılan burçları.

Horoz Burcu!

Sen ateşli bir görüntüye ve karaktere sahipsin! Sadıksın, çoğunlukla meseleleri derin düşünürsün ve iletişim senin güçlü tarafın. Başkalarının genellikle sahip olmadığı bir öz saygı duygun var ve cidden çok çekici birisin. Ancak tüm bu ihtişam, eksantrikliği ve çevrendekilerle ilişki kuramamayı da beraberinde getiriyor. Sen aşırı duygusal ve dar görüşlüsün ve tüm o güzel bakışların seni biraz kibirli biri yaptığı konusunda hemfikirizdir. Şanslı sayıların 5, 7 ve 8. İdeal eşlerin ise öküz, ejderha ve yılan burçları.

Köpek Burcu!

Sen itaatkar bir insansın! Geceleri sarılmayı sevdiğin köpek gibi, efendine nasıl itaat edeceğini biliyorsun. Cesur, sadık ve akıllısın. Çok iyi sır saklayabilen bir dost aynı zamanda da cesur bir yoldaşsın. Ancak bazen duyguların söz konusu olduğunda soğuk olabiliyorsun. Cesaretini sergilemeyi sevsen de, doğrudan bir nedeni olmayan endişelere de yatkınsın. Şanslı sayıların 3, 4 ve 9. İdeal eşlerin ise kaplan, tavşan ve at burçları.

Domuz Burcu!

Sen mert ve kibar bir insansın! Cesur olmak senin doğanda var ve sakin görünmeni sağlayan güçlü bir kalbe sahipsin. İnsanlara karşı yüksek bir hoşgörün var, arkadaşlarına sadıksın ve sadece buna zorlandığında yalan söylüyorsun. Öte yandan, biraz tembelsin, biraz safsın ve net bir şekilde iletişim kuramıyor gibisin. Şanslı sayıların 2, 5 ve 8. İdeal eşlerin ise koyun ve tavşan burçları.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
33
24
18
7
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?