Görüş Bildir
Haberler
Hangi Buz Devri Karakterisin?

etiket Hangi Buz Devri Karakterisin?

Penny
05.05.2019 - 15:26

Buz Devri'ni sevmeyen neredeyse yoktur. Peki sen birbirinden sevimli Buz Devri karakterlerinden hangisisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

Peki yaşın?

Buz Devri demişken sen soğuk insanı mısın sıcak insanı mı?

NASA'nın bir araştırması için 2 ay boyunca yalnızca yatarak 100 bin kazanılabileceği haberini duymuşsundur. Bu teklif doğrudan sana yapılsa cevabın ne olurdu?

NASA'nın bir araştırması için 2 ay boyunca yalnızca yatarak 100 bin kazanılabileceği haberini duymuşsundur. Bu teklif doğrudan sana yapılsa cevabın ne olurdu?

Hepimiz en az bir MFÖ şarkısını ezbere biliyoruzdur. Peki sana hangisi daha yakın geliyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hazır mevsimi gelmişken bir dondurma seçmeni istesek?

Son olarak bu filmlerden birini seç ve testi bitirelim.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen tam olarak 'Miskin Sid'sin!

Sen biraz rahatsın. Kendini hiçbir şey için tehlikeye atmıyor, yormuyorsun. Bu huyun bazen sinir bozsa da insanlar sana kızamıyor çünkü aşırı sevimlisin. Yaptığın hataları şaklabanlıklarla, sevimliliklerle örtmeye çalışıyorsun ve başarıyorsun da. Bir o kadar da merhametlisin de. Sevdiklerine karşı son derece korumacısın. Sadece şu tembelliği biraz bıraksan hiç fena olmaz gibi. 😅

Sen koca yürekli mamut Manny'sin!

Sen koca yürekli mamut Manny'sin!

Senin kocaman bir kalbin var. Sevdiklerini kanatlarının altına alıyor, ne pahasına olursa olsun koruyorsun. Dışardan bakıldığında sert görünüyorsun ama pamuk gibi bir kalbin var. Bunu yalnızca sevdiğin güvendiğin insanlara gösteriyorsun. Sevdiklerine karşı son derece fedakarsın ama kimseden bir şey beklemiyorsun. Kendi yağında kavrulmayı seviyorsun. Kendine ait bir dünyan var. O dünyaya girebilmek öyle kolay değil. 🌸

Sen kaplan Diego'sun!

Sen son derece mantıklı ve aklı başında bir insansın. Her anın planlı ve düzenli. Kendi bildiğin yoldan şaşmıyorsun. Kimsenin fikrine almıyor, kimsenin lafıyla hareket etmiyorsun. Duygularınla değil mantığınla hareket ediyorsun. Yanlış kararlar da alsan yaptığın yanlışı telafi ediyor, hatalarının arkasında duruyorsun. İnsanlara karşı biraz sertsin, fakat seni gerçekten tanıyanlar kalbinin pamuk tarafını görebiliyor. Tabii sen göstermek istediğin sürece.

Sen tam olarak firavun faresi 'Scrat'sın!

Sen kendi halinde sessiz sakin yaşayan bir insansın. Aslında böyle olmak istiyorsun. Kimseyle muhatap olmadan kendi işine bakmaya çalışıyorsun. Görev ve sorumluluklarının farkındasın. Yapman gereken her şeyi olması gerektiği gibi en iyi şekilde yapıyorsun. Bazen şanssızlıklar peşini bırakmıyor ama sen böyle durumların altından kalkmayı da başarıyorsun. İnsanlardan mümkün olduğunca uzak duruyorsun çünkü insanlara hiç güvenin kalmamış. Herkese karşı temkinli ve mesafelisin. Seni çok mu üzdüler?

Sen minnoş anne 'Ellie'sin!

Sen minnoş anne 'Ellie'sin!

Sen son derece mantıklı, cesur ve gözü karasın. Hiçbir şeyden korkmuyor çekinmiyorsun. Biraz başına buyruksun ama ne yaptığını biliyorsun. Bu yüzden bir şeye karar verdin mi seni kimse durduramıyor. Yaşadığın tatsızlıklar karşısında soğuk kanlılığını koruyor pratik zekanla anında çözüm buluyorsun. İnsanlara karşı genel olarak sıcaksın gönül dünyan herkese açık ama en ufak bir yanlışlarını gördüğünde anında soğuyorsun. Ön yargıların yok ama kimseye verilecek ikinci bir da şansın yok.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
344
195
142
24
22
19
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?