Görüş Bildir
Haberler
Hangi Sünger Bob Karakterisin?

etiket Hangi Sünger Bob Karakterisin?

Nsycl
14.03.2018 - 21:06

+Hazır mısınız çocuklar?

- Hazırız kaptaaan!

+Sizi duyamadım?

- Hazırız kaptaaan!

+OOOOOOOOOO

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Testimize yaşınla başlayalım!

2. Hangisi tam senlik bir yazlık olurdu?

3. Bir desen seç!

4. Yalnızca Bikini Adası'nda bulunan eşyalardan birini seç!

5. Hepsinden ayrı tuttuğun favori bir günün var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnsanlara ne kadar katlanabiliyorsun?

7. Son olarak bir Patrick seçerek testi tamamla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Patrick Yıldız çıktı!

Dikkati hızlı bozulan, şirin ve şapşal bi karakter olmalısın. Testin sonuna gelene kadar bile aklından geçen şeylerin sayısını tahmin edemiyoruz. Lüks, gösteriş falan hiç sana göre değil. Basit ve minimal yaşamaktan yanasın. Mutlu olmak için yemek yemek, uyumak ya da arkadaşlarınla gülüşmek senin için yeterli.

SüngerBob Kare Şort çıktı!

Sen o kadar arkadaşlarına bağlı, o kadar sadık bir tipsin ki bazen kendi sorumluluklarını gözden kaçırdığın oluyor. Ama bazen yaşanan bu karışık durumlarda da ilk yardımına koşan kişiler arkadaşların oluyor. Girdiğin ortamda enerjinden midir bilinmez hemen pozitif bir hava oluşturuyorsun. Senden hoşlanmamak imkansız! <3

Squidward çıktı!

Kendi kişisel zevklerin dışında hiçbir şey yapmaktan hoşlanmayan, rutini ve düzeni seven bir tipsin. Çevrende bu kadar dengesiz insan varken bunu yapmanı da kutluyoruz tabii. Belki biraz izole yaşamayı seviyorsundur, ya da en güzel vakti kendi kendinle kalınca geçiriyorsundur, bilemeyiz ama seni sevenleri göstermesen de çok sevdiğini biliyoruz. :)

Bay Yengeç çıktı!

Net idealleri olan, tutkulu ve hırslı bir tipsin. Geleceğini düşünmek, boş boş takılmamak ve çalışmak senin için önemli şeyler. Arkadaşların var, ailen var, eh biraz da paran olsa ne olur? Materyalist birisin, kime ne? Sonuçta hayattan beklentilerin var, ve bunları almak için elinden geleni yapmaya devam edeceksin.

8. Plankton çıktı!

Seni tanımayanlar iğneleyici ve soğuk tavrından biraz rahatsız olabilirler, onlara gıcık gelebilirsin. Çok da umrunda değil zaten. Sen o kadar da duygusal biri değilsin. Tabii ki sevdiğin, bağlı olduğun şeyler var. Ama amaçların senin için daha önemli.

Sandy çıktı!

Sen dışa dönüklükle içe dönüklük arasındaki o ince çizgidesin resmen. Arkadaşlarınla dışarı çıkmak, vakit geçirmek seni mutlu ediyor ama bazen kendi kendine kalman ve sorumluluklarına da odaklanman gerek. Denge senin için önemli. Dengeyi kurduğun sürece pozitif ve istekli olmaya devam ediyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
751
407
269
150
73
52
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın